İçeriğe Yönlendir

C-Max Alma Niyeti


Fatih Öztürk

Recommended Posts

Fatih Öztürk

C max şu ana kadar keşke binmeseydim dediğim araçlardan, neden mi çünkü çok keyifli :) 15 dk kullandım hasta oldum, aracımı satıp niyetlenene kadar piyasası çıktı 32000 tl ye düzgün cmax bulamadım focus aldım(Aralık 2014). Makyajlı kasa 2008-.. modellere içim gidiyor ama arada 10 bin tl fark var bu da işi yokuşa sürüyor. Şeytan diyor bir sonra ki araç olarak S max al ama o da çok büyük gelir her ne kadar karadenizli aile olup her daim dolduracak potansiyel olsa da :D

 

Mesela uygun fiyatlı düşük km ama tramer e atıp gelecek hasar kaydı tutarından korkuyorum :D

 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-ihtiyactan-satilik-ford-c-max-titanium-x-cam-tavanli-209386733/detay

 

Yahu bu kadar övmeyin bu arabayı, gözü kapatıp alacağım olacak :D Şaka bir yana bende şöyle bir huy var, alacağım arabayı çok seversem objektifliğimi kaybedip kusurlarını görmezden gelebiliyorum :) 

 

Sizin baktığınız aracın fiyatı gayet normal hatta biraz da üstü, yani illa tramerde bir şey çıkacak diye korkmayın :) keşke benim de manuel alma opsiyonum olsaydı, bunca endişeye gerek kalmazdı :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cok-acilll-fulll-picasso-210364318/detay/

 

Normalde yapmam kimsye bu kıyağı.. ;):biggrin: Şaka bir yana. Şuna bir bakın. Zamanında bana takas teklif etmişti. Üzerine 5.000 Tl isteyince, "hayırlı işler, bol güneşler" demiştim elemana. Bizzat konuştum. Al-satçıymış. Hafif kazalı alıp, onarım, ağır bakım vb yaptırıp satıyormuş. Gerçekten yazdığıgibi ağıor bakımlarını yaptırdığını söyledi.. Tabi bakmadan bilinmez.

Allah razı olsun abi eksik olma :D bu sayede "ağır bakımlarının yapılmasını" da anlamış olduk :D Bu arada çok ısınmaya çalışıyorum citroen'lere de, olmuyor bir türlü :p

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Fatih Öztürk

konuyu hortlatayım dedim :) arkadaşlar, kısa bir volvo s60 t5 hevesimden sonra boyumun ölçüsünü alıp tekrar eski dostum forda dönüyorum. Bu sefer jatco'da kesin kararlıyım. Yine aklıma c-max mk1 dizel otomatik düştü ama yukarıda yazılanları tekrar okuyunca yok dedim, Jatco candır :)

 

İlgili başlığa da yazdım ama buradan da duyurayım, Osmaniye'deki bir arabaya bakmak için Adana'da ehil bir ustaya ihtiyacım var. Her türlü tavsiyeye açığım, hatta Mersin de olabilir. 

 

ilgilendiğim araba şu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz,masrafsiz,orjinal-ve-guvenli-244033171/detay/

 

Kriterlerim, koltuk ısıtmalı olması, mümkünse gümüş gri olmaması, düşük kilometreli olması. Bütçe abartmamak kaydıyla açık, 35-37 bandına kadar çıkabilirim değebilecek araba için.

 

Arabanın özeliikle bakılacak yerleri ve nasıl bakılacağı konusunda her türlü tavsiye itina ile alınır, hayır dualar beklenir  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...