Ahmet Taşkın 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Dünden beri oturdum bunu düşünüyorum. Sinyal çalışmıyorken nasıl beslenebilir ? Yani anahtar kapalı. Aküyle bir ilişkisi yok. Ancak parklar yanık olduğu için parktan verilebilir gibi geliyor. Teknik olarak biri açıklasın lütfen. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Sinyallere sürekli 12v gidiyor da, kol bunu kesiyor vs desem? Salladım Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 (düzenlendi) Sinyallere amerikan park bağlandı ise bu işleme uyum sağlamış.Yoksa çok zor.Artı sabit ise eksi araç şaseinden verilirse belki.Lakin artı sabit değil diye biliyorum fakat aracın 4 lü düğmesi nasıl çalışıyor bilmek lazım. Acemi şansı başka bişi değil.Kafa yormayada gerek yok.Amerikan park yapılmış ise şansıda yokmuş zaten. 16 Haziran 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 bu seat cordoba ile polo aynı sanırım abimim poloda aynı durum yaşandı. ama bizimkinde bagaj açılıyormuydu pek hatırlayamadım ama camda inşaat teli salladık pimi çektirdim. bizimki biraz ilkel olmuş Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Sinyallere amerikan park bağlandı ise bu işleme uyum sağlamış.Yoksa çok zor.Artı sabit ise eksi araç şaseinden verilirse belki.Lakin artı sabit değil diye biliyorum fakat aracın 4 lü düğmesi nasıl çalışıyor bilmek lazım. Acemi şansı başka bişi değil.Kafa yormayada gerek yok.Amerikan park yapılmış ise şansıda yokmuş zaten. Araba ful orjinal abi, amerikan sinyal vs hiç bir şey yok,60 yaşında bayan arabası işte. Nasıl oldu bilemem ama oldu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts