İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım C180

Misafir

Recommended Posts

2011 yeni kasa 1.8 c180 avantgarde aracı dün itibarı ile aldım aldım almasına ama henüz binemiyorum kasko işlemlerinin bitmesini bekliyorum eski aracım olan 1.4 tdci fiesta duruyor kötü gün dostu [emoji3]8d6bdda43ac05ef83d4a218869a777a8.jpg998f3f9cd34c2e94a43daadce12f39eb.jpg9693ffbc4e22afca6bb6796c44888a7c.jpg

Yorum bağlantısı

Kardeşim hayırlı olsun güzel sınıf atladın direk Fiesta dan :) bize de kısmet olur inşaallah böyle :)

Diğer konuda sormuştum da peki 1.8 motor detayı nedir kaç hp? Turbo mu kompresör mü? Güzel amg eklentileri ile çok şık olur :nazar:

Yorum bağlantısı

Kardeşim hayırlı olsun güzel sınıf atladın direk Fiesta dan :) bize de kısmet olur inşaallah böyle :)

Diğer konuda sormuştum da peki 1.8 motor detayı nedir kaç hp? Turbo mu kompresör mü? Güzel amg eklentileri ile çok şık olur :nazar:

Teşekkür ederim kardeşim işallah allahım herkese nasip eder

1.8 turbo ruhsatta yazan 115 kw dynoya henüz çıkmadım [emoji3]

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

Hayırlı olsun, kazasiz belasız kullanin inşallah :) sormasi ayip ne kadara mal oldu? ;)

Yorum bağlantısı

90 bin kaskosuydu sigortasıydı tüm masrafları 95 bin civarı

Hayırlı uğurlu olsun aracın.

Araç 1.8 kompressör 156 hp 250 civarıda bir tork var emin değilim.

Bunlar inşallah 7 ileri g troniclerdendir yoksa yakıtı biraz üzer onun harici mercedes abi[emoji1][emoji1]

Kazasız,belasız,cezasız binmen dileğiyle

Evet araç 7 ileri teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

hayirli olsun guzel gunlerde kullanin. cok begendigim bir arac. ilerleyen gunlerde izlenimlerinizi de takipteyim

Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

Hayırlı olsun 1 gun kullanma fırsatı bulmustum donanım kalıte vs sahane ama spor suspansıyon ve ınce yanak lastıkden dolayı konforu bıraz zayıf.Ama yol tutusu harıka.Ayrıca yakıt tuketımıde bırazcık yuksek.Ama sonucta mercedes Allah kaza bela vermesın :nazar:

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun 1 gun kullanma fırsatı bulmustum donanım kalıte vs sahane ama spor suspansıyon ve ınce yanak lastıkden dolayı konforu bıraz zayıf.Ama yol tutusu harıka.Ayrıca yakıt tuketımıde bırazcık yuksek.Ama sonucta mercedes Allah kaza bela vermesın :nazar:

16 inç jant 45 yanak kalınlığında spor yay olan fiestadan inince çok rahat geliyor pamuk gibi [emoji3]
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun. 1.6 156hp'lik daha ekonomik değil mi? 1.8 ise daha kuvvetli olması gerekmez mi?

Arkadaşımda bunun makyajsız modeli mevcuttu. 3 senede 1 kere şanzıman 2 kere ön takım komple garantiden yenilendi.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun. 1.6 156hp'lik daha ekonomik değil mi? 1.8 ise daha kuvvetli olması gerekmez mi?

Arkadaşımda bunun makyajsız modeli mevcuttu. 3 senede 1 kere şanzıman 2 kere ön takım komple garantiden yenilendi.

Araç 1.700 kg geliyor bence yapılı bir araç ayrıca geniş taban ince yanak lastikler olduğundan haliyle 1.8 1.6 ya göre daha rahat bu araçta ekonomik mod için 1.8 daha iktisadlı gaz pedalına dikkat etmeyince tabiki büyük motor fazla yakıyor ama bende sakin kullanımda büyük motorların daha iktisatlı olduğu fikrindeyim bir arkadasımda 2012 model 1.6 motor var ortalama 11 litrenin altına düşmüyor sakinde kullanan birisidir benim alalım iki gün oldu haliyle yeni araç almanın heycanıylada spora çekip abanıyorum zaman zaman Ama 9.5 litre ortalMam var
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin güzel araba. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, merso ya ufaktan giriş yapılmış, gerisi gelir artık :)

Yorum bağlantısı

2 günlük araçtaki gördüğüm artıları ve eksileri yazayım isterseniz ben almazdan önce forumda sordum ama çok net bilgilere ulaşamadım arkadaşlarımız bana yardımcı olmak istediler hatta benimle birlikte internette araştırma yapanlar bile oldu hepsine tek tek teşekkür ederim ama birebir kullanan tecrübe eden birine denk gelemedim belki daha sonra arkadaşlarımızın işine yarar 1.8 olması büyük avantaj öncelikle kesinlikle 1.8 motor tercih edilmeli atiklik olsun gaz tepkileri olsun çok hoş süspansiyona gelince benim aracım amg değil ve rahat hissediyorum tabiki bu daha önce bindiğiniz segmentede bağlı bi durum ama çok sert değil aracın ses yalıtımı neredeyse kendi korna sesimi duymuyorum donanımda en belirgin öne çıkan özellikleri panoramik üst tavan bixenon farlar adaptif farlar virajlarda çok büyük artı güvenlik açısından arka ledli stoplar navigasyon telefon bağlantısı multimedya sistemi çok donanımlı ben koltuğu en arkada kullandığım için arka koltuk çok dar kalıyor bu hoşuma gitmiyor dış ölçülerine göre içerisi dar ama en önemlisi 1.8 olması ayağım 1.4 fiestaya Alışık olduğu için gaza biraz fazla yüklendim herhalde ufak bi popo çalkalama işlemi oldu ama kullanması gerçekten eğlenceli arkadan itişin farkını hissettiriyor

95 bin iyi para. Ayakkabıcılıkta iyi para var galiba :)

Aldığım arkadaşımda ayakkabıcı [emoji3]
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

2 günlük araçtaki gördüğüm artıları ve eksileri yazayım isterseniz ben almazdan önce forumda sordum ama çok net bilgilere ulaşamadım arkadaşlarımız bana yardımcı olmak istediler hatta benimle birlikte internette araştırma yapanlar bile oldu hepsine tek tek teşekkür ederim ama birebir kullanan tecrübe eden birine denk gelemedim belki daha sonra arkadaşlarımızın işine yarar 1.8 olması büyük avantaj öncelikle kesinlikle 1.8 motor tercih edilmeli atiklik olsun gaz tepkileri olsun çok hoş süspansiyona gelince benim aracım amg değil ve rahat hissediyorum tabiki bu daha önce bindiğiniz segmentede bağlı bi durum ama çok sert değil aracın ses yalıtımı neredeyse kendi korna sesimi duymuyorum donanımda en belirgin öne çıkan özellikleri panoramik üst tavan bixenon farlar adaptif farlar virajlarda çok büyük artı güvenlik açısından arka ledli stoplar navigasyon telefon bağlantısı multimedya sistemi çok donanımlı ben koltuğu en arkada kullandığım için arka koltuk çok dar kalıyor bu hoşuma gitmiyor dış ölçülerine göre içerisi dar ama en önemlisi 1.8 olması ayağım 1.4 fiestaya Alışık olduğu için gaza biraz fazla yüklendim herhalde ufak bi popo çalkalama işlemi oldu ama kullanması gerçekten eğlenceli arkadan itişin farkını hissettiriyor

Ben de 1,8 turbo motor bir araç kullanıyorum Kesinlikle küçük motora göre nefes çok açık ve ivmelenme çok ferah. Ancak sizin alışma döneminde en çok dikkat etmeniz gereken şey arkadan çekiş. Önden çekişe göre özellikle viraj tepkimeleri çok farklı ve dikkat gerektiriyor. 

Yorum bağlantısı

Ben de 1,8 turbo motor bir araç kullanıyorum Kesinlikle küçük motora göre nefes çok açık ve ivmelenme çok ferah. Ancak sizin alışma döneminde en çok dikkat etmeniz gereken şey arkadan çekiş. Önden çekişe göre özellikle viraj tepkimeleri çok farklı ve dikkat gerektiriyor.

Daha önce hiç arkadan itişli aracım olmadı otomatik vitesli aracımda olmadı bu segmentte bi aracım hiç olmadı yaşım 19 daha alışmam gereken çok şey var ama olacak yavaş yavaş şimdilerde kendi kendime 1-2 hafta aracı çok fazla çıkarmama sözü verdim sadece yakın yerlere gidip geliyorum biraz alışma süreci olacak [emoji3]
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Hayırlı olsun yıldızın. inşallah Allah kazalardan ırak eyler. makyajlı kasa W204 gerçekten hem şehir içi kullanım için ideal hem de uzun soluklu bir yolculuğa çıkıldığında yeterince konfor sağlayacak ebatta bir mersedes bence. kullandığınız yıldızın motor şanzuman kombinasyonu ise c220 cdi 7 g tronikten sonra en güzel kombinasyon. güzel günlerde gülerek kullanın inşallah.

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Maşallah çok güzel. İyi konbinasyon olmuş.  :nazar:

Bende 1 yıl kadar bunun bir önceki makyajsız 1.6 komp olan modelini kullandım. 11 12 litre neredeyse min tüketimi vardı. Performansıda aman aman değildi.

Bu 1.8 turbo motor 7 ileriler o konuda daha iyiler.

Kazasız belasız. 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Hayırlı olsun maşallah çok güzel araba:)

Mersocuların tabiri ile Amele Kasa Mercedes[emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

Hayirli olsun. Asaleti ve kalitesiyle Mercedes her zaman kullanicisina keyif verir. Hele ki Fiesta'dan sonra.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

maşallah çok temiz duruyor..

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah..

Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

16 inç jant 45 yanak kalınlığında spor yay olan fiestadan inince çok rahat geliyor pamuk gibi [emoji3]

Acık konforsuz dedık ama tırt fıestayla kıyasla demedık hanı :)

2006 model e220 cdı kullanmıstım onunla kıyasladım :fiuw:

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...