İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım C180

Misafir

Recommended Posts

Hakan Gürsu

Hayırlı olsun. 1.6 kompressor larda 156 bg. 1.8 Turboda 156 bg. Aslında C 200 lerde kullanılan motorlardan sadece gücü kısılmış kataloğunda bile yazıyor. Soft bi yazılımla çok güzel sonuç alınıyor kuzenim suan 190 bg olarak kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hayırlı olsun. yakıt konusunda efsanelerden çok kullananınca anlarsınız. ben işe gidip geliyorum 200 kompresörle :D dolmuş parasından bi tık fazlaya :p

performansıda airbusdan bi tık zayıf :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Maaşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

İyiki 1.8 olanı almışsınız ;)

Yorum bağlantısı

Acık konforsuz dedık ama tırt fıestayla kıyasla demedık hanı :)

2006 model e220 cdı kullanmıstım onunla kıyasladım :fiuw:

Kıyaslama gibi değilde hani geldiğim segment belli henüz konforsuzluğunu farketmedim fiestaya alıştığım için demek istemiştim [emoji3] teşekkür ederim

hayırlı olsun. yakıt konusunda efsanelerden çok kullananınca anlarsınız. ben işe gidip geliyorum 200 kompresörle :D dolmuş parasından bi tık fazlaya :p

performansıda airbusdan bi tık zayıf :p

İnşallah beklentim bu yönde ama 9.5 litre sabit gibi eski sahibide öyle söyledi zaten fiestam duruyor kötü gün dostu cebinde paran olmayınca 30 liralık yakıt aldımmı of demez 150 km götürür kötü gün dostu resmen [emoji3] fiestanında pabucu dama atılmış değil 93f5514d25456eaa033256d59f362cb1.jpg
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah, gönlünüzce güzel günlerde kullanın....

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Maşallah  :nazar:  Mercedes olsun gerisi boş. Aslan besliyorsan yediği eti dert etmeyeceksin derdi bir arkadaş. Güle güle kullanın. Kazasız belasız.

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın  :nazar:  peki 1.6 vergisi ne kadar 1.8 vergisi ne kadar ben en çokta bunu merak ettim.

Yorum bağlantısı

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :nazar: peki 1.6 vergisi ne kadar 1.8 vergisi ne kadar ben en çokta bunu merak ettim.

İki aracıda 2011 kabul edersek 1.6 olan yıllık 710 tl gibi bir rakam ödüyor

1.8 için ise yıllık 1.300 lira ödeniyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...