Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Kasko ve devir işlemlerinin bitmesinin ardından resmi olarakta sahibiyim 2 gündür çok binmedim kaskosu yoktu çünkü korkarım kaskosuz binmeye bu tip araçlara bu akşam iftardan sonra ilk beraber gecemizi ortamımızı yaşıycaz işallah [emoji3] Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Hayırlı olsun... Kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Allah kaza bela vermesin, süper Yorum bağlantısı
Nuri Doğan 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 hayırlı olsun kazasız belasız sürüsler Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese çok çok teşekkür ederim işallah allahım herkese nasip eder araç hakkındaki görüşlerimi toparlamak istedim en çok korktuğum yakıttı amma velakin hiçte korkulacak gibi değil 9 litre yakıyor o cüsseye o hızlanmalara ve o benzin fiyatlarına göre bence bedava kimse yakıttan korkmasın bence normal bi benzinli araç ortalamaları bunlar yakıt çok doğal hatta bence az bile yakıyor kalite fiyatına göre tartışılmaz bu paralara hem ailecek binilecek hem spor şekilde gezilecek hemde iş yerine rahatca gidilecek çok kullanışlı her yola yatan bi kasası donanım çok hoş herşey yerli yerinde yarı deri yarı kumaş koltuklar kullanışlı terleme açısından direksiyon yapısı çok çok kullanışlı ve spor bir araçta en çok dikkat ettiğim şey direksiyondur Makyajsız kasaların direksiyon ve göğüs şekli bakımından çok düz ve göze hitap etmiyor bence ama makyajlı kasalarda daha estetik düşünülmüş navigasyon bluethtooth usb ve jack girişleri mevcut cd çalarlı orta bölümde güzel bir multimedia sistemi sizi karşılıyor kötü durmaması açısından usb ve jack girişi orta konsol içerisine yerleştirilmiş cla ve A serisi gibi emanet durmuyor multimedia ekranı tamamen gögüs içerisine gömme panoramik üsttavan çok güzel bi hava katıyor ferahlık açısından ön koltukta oturanlar için konfor mükemmel ama arka taraf biraz dar iç mekanda tek eksik bu ama abartılacak cinsten değil normalden biraz dar tabiki bunu e serisi yada bmw 5 serisi ile kıyaslamadığınız taktirde dış tarafta katlanır,sinyal ve aydınlatmalı dikiz aynaları çok hoş farlar ise adaptif bixenon bmwnin angelleri yerine ise c şeklinde yanan iki güzdüz ledi var ayrı bir hava katıyor ve sinyaller led, sis farları yine aynı şekilde led ama adaptif far güvenlik açısından çok önemli arka stoplar led mersedesin kendine has klişe özellikleri bu araçta yine mevcut pedallı el freni buna el freni doğrumu bilmiyorum [emoji3] o meşhur mersedes kırımı u çekerken çok hoş oluyor hem içeri hemde kırdığınız yöne doğru lastik hareket ediyor sadece sol parkı veya sağ parkı yak komutları gibi özellik çok o yüzden aklıma gelenleri yazdım illaki bilmediklerimde vardır ama bu paralara alınabilecek hem en kullanışlı hem en gösterişli hem sizi en özel hissettirecek araç alırken dikkat edilmesi gereken bir kaç şey var sadece 1.8 olması neredeyse şart panoramik üsttavan olması büyük avantaj ve imkan varsa temiz bildiğiniz kilometresi düşük güvendiğiniz arabayı alın gerekirse 3-5 bin fazla verin çünkü parça fiyatları işçilik fiyatları belli istemediğiniz bişey başınıza gelirse 3-5 binle kurtaramassınız çok üzer ben aldığım arkadaşıma her gün dua ediyorum çünkü çok çok özenli binmi ne yağını ne suyunu eksik etmemiş hepsini gününden önce yetkili serviste yaptırmış km yapmamış arabayı asla horlamamış boya korumasını eksik etmemiş içinde bir tane dahi sigara içmemiş kapı basamaklarındaki fabrika etiketleri ve jelatinleri duruyor stepne daha hiç takılmamış ilk bindiğimde 0 araç sandım neredeyse o derece bunlara dikkat edilirse hiç zarar görmezsiniz tıkır tıkır yıllarca çalışır çok memnun kalırsınız ama sakın yüksek kilometreli kırık çıkık araçlara bu segmentlerde yaklaşmayın üzülürsünüz forumda almayı düşünen arkadaşlar varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 (düzenlendi) Birde amg paket olaymış 23 Haziran 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Birde amg paket olaymış Amg pakette aslında göreceli tamam tabiki biraz daha gösterişli ama spor süspansiyon nedeniyle biraz sert [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts