Okan Tansel 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 (düzenlendi) Merhaba Abilerim, kardeşlerim Tourneo Courier aracın ön yolcu koltuğunu sökmek istiyorum lakin illa alttaki 4 adet civatadanmı sökmeliyim kızak mekanızmasından çıkarıp terse çevirebilirmiyim bilgilerinizi esirgemeyin yapıştırın gelsin 21 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Okan Abi. Cevap gelmedi ama söktün mü? Proje nedir? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Okan amacın ne neden kızağı ters çevirmek, istiyorsun? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Okan amacın ne neden kızağı ters çevirmek, istiyorsun? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271562-d%C3%B6ner-koltuk-mekanizma/ Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271562-d%C3%B6ner-koltuk-mekanizma/ Haaaa..... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 21 Haziran 2015 Yazar Paylaş 21 Haziran 2015 (düzenlendi) evet Canlarım sökmedim daha diğer konudaki döner sistem olmuyor çünkü koltuğu çok yükseltiyor.amacım şu ön yolcu koltuğunu gidiş isitikameti tersine çevirmek çünkü 3.oto koltuğu ona monta edilecek bazı şartlar el vermedi ve piyasada abuk subuh nekadar hurda araç varsa karşıma çıktı için aracımda kalıp ufak deşiklikler çekirdek ailemle güven içinde araçla seyir ede bilmek bu nedenle ön koltuğu çevirmem lazım lakin badozlama girmeyim dedim buradan bir öneri gelirse veye bilen ona göre gideyim dedim olmadı badozlama girecemde tek çekincem o koltukta hava yastı ,koltuk ısıtma ve ağırlık sensörü var onları zedelermiyim korkusu Bu arada çekirdek Aile 2 adet 1,5 yaşında delikanlı bir adet 9 günlük bulu çağında delikanlı e tabi evin veli nimeti eşim ve bendiniz ) 21 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 evet Canlarım sökmedim daha diğer konudaki döner sistem olmuyor çünkü koltuğu çok yükseltiyor.amacım şu ön yolcu koltuğunu gidiş isitikameti tersine çevirmek çünkü 3.oto koltuğu ona monta edilecek bazı şartlar el vermedi ve piyasada abuk subuh nekadar hurda araç varsa karşıma çıktı için aracımda kalıp ufak deşiklikler çekirdek ailemle güven içinde araçla seyir ede bilmek bu nedenle ön koltuğu çevirmem lazım lakin badozlama girmeyim dedim buradan bir öneri gelirse veye bilen ona göre gideyim dedim olmadı badozlama girecemde tek çekincem o koltukta hava yastı ,koltuk ısıtma ve ağırlık sensörü var onları zedelermiyim korkusu Bu arada çekirdek Aile 2 adet 1,5 yaşında delikanlı bir adet 9 günlük bulu çağında delikanlı e tabi evin veli nimeti eşim ve bendiniz ) Abi güvenlik açısından sakıncalı olmazmı? Havayastığı falan iptal olacak çünkü Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 (düzenlendi) Abi güvenlik açısından sakıncalı olmazmı? Havayastığı falan iptal olacak çünkü yok kardeşim ön yolcu hava yastı devre dışı kacak koltuk dönünce zaten sırtlık o yöne geleceği için ek güvenlik sağlar diye düşünüyorum yan koltuktaki hava yastıda devrede olacak o ALLAH korusun bir kaza anında ortaya açılır puset koyacam oda sağ kapı direğinin izasına geliyor yani aracın sağlam bölgesine düşüncem bu yönde bakalım yerse 25 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 yok kardeşim ön yolcu hava yastı devre dışı kacak koltuk dönünce zaten sırtlık o yöne geleceği için ek güvenlik sağlar diye düşünüyorum yan koltuktaki hava yastıda devrede olacak o ALLAH korusun bir kaza anında ortaya açılır puset koyacam oda sağ kapı direğinin izasına geliyor yani aracın sağlam bölgesine düşüncem bu yönde bakalım yerse O zaman iyi abi ne bileyim allah korusun güvenlik en önemli şey cünkü Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 (düzenlendi) O zaman iyi abi ne bileyim allah korusun güvenlik en önemli şey cünkü aynen kardeşim birde perde yastı varya araçta o ayrı bir destek diye düşünüyorum bakalım 25 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 aynen kardeşim birde perde yastı varya araçta o ayrı bir destek diye düşünüyorum bakalımAbi benim hanım aklıma getirdi, sağ aynayı koltuk dönünce kullanabilecek misin? 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 Abi benim hanım aklıma getirdi, sağ aynayı koltuk dönünce kullanabilecek misin? Valla kardeşim hiç bir canlandırma yapamadım dönünce belli olacak lakin olumsuz olması olasılığı nedeniyle altarnatif hazır sağ tarafa kamera taka bilirim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Valla kardeşim hiç bir canlandırma yapamadım dönünce belli olacak lakin olumsuz olması olasılığı nedeniyle altarnatif hazır sağ tarafa kamera taka bilirimKuryeye hiç binme şansım olmadı ama inşallah istediğin sonuca ulaşırsın Abi. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 (düzenlendi) inşallah kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin. Bu arada koltuğu sökmek için sipariş verdim T alyan takımı geldi 25 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 inşallah kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin. Bu arada koltuğu sökmek için sipariş verdim T alyan takımı geldi Sağol abi teşekkür ederim, keske daha kalitelisini sipariş etseydin, bu işini fazlasıyla görür ama söküp takarken dikkat et abi uçları çabuk sıyrılıyor, aynısı bende var. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Haziran 2015 Yazar Paylaş 26 Haziran 2015 Benim korkumda oda sanki ben bir Sabri babanın yanına uğruyacam gibi bu iş için 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Haziran 2015 Yazar Paylaş 26 Haziran 2015 Abi sana bir tane S-Max lazım bence s-max da iş görmüyor da ama yine fene olmazdı kardeşim bana 8.1 custom lazım aslında Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Haziran 2015 Yazar Paylaş 28 Haziran 2015 Koltuklar dönmüyor sağlıklı değil bu kanaata vardım bu nedenle konu anahtarlanıp, zincirlenip paketlene bilir [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts