İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Altindaki Sigorta Paneli Şemasi


Tolga çabuk

Recommended Posts

Tolga çabuk

Başlıktada belirttiğim gibi direksiyon altındaki sigorta paneli şeması lazım.. Hiç bir sitede yok .. Gösterge panelinin ışıkları yanmıyor, park lambası yanmıyor teyp düğmesindeki ışıklar yanmıyor kısacası sigortadan şüpheleniyorum. Fazla kurcalamak istemiyorum sıkıntı büyümemesi açısından.. şimdiden yardımınız için teşekkürler .  

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Her sigortayı tek tek söküp kontrol edip tekrar takıp diğerini söküp kontrol edin.

Bulmak zor.

Gerçi Etrafında biryerde şeması Olmalı. Mondeo da var.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Kapakta şema mevcut ama bulmak imkansız gibi karisik mehmet beyin dediği gibi sökün kontrol edin tek tek ama söktügünüz yeride şaşırmayın ben tavan lambasini yaklaşık yarim saat gibi bir sürede bulmuştum

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Şema olsa da pek işinize yarayacağını sanmıyorum.Çok karışık yapılmış :) En güzeli olası sigortaları kontrol edin.. Misal atıyorumm park lambaları için sigorta 10 amperlikse 10 luklara bakın 15 se 15 liklere bakın.. Forumdan arkadaşlar bu konuda yardımcı olacakalrdır.

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Benim araçta numaralar var 21-22-23 ..... gibi kitapçıkta numaraların neresi için olduğu yazıyor. Böyle bir numara varsa iş kolaylaşır.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Sigorta panelinin önündeki kapağının arkasında şema olması lazım, ama o şema tek başına pek bir işe yaramıyor.

Şema ile kullanma kılavuzundaki sigorta numaralarını ayrıca karşılaştırmak gerekiyor.

 

Muhtemelen park devresinin sigortası atmıştır. Yüksek ihtimal sol sırada yukarıdan aşağı 3. olan 10 amper kırmızı renkli.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Tolga çabuk

sıkıntı kapak kayıp ford servısınden semayı istedim bizde bulunmaz dedi bende kimden istiyecegim dedim pejo servisinden falan mı dedim bu yuzden nefret ediyorum ilgisizler koskoca connectın yedek seması nasıl olmaz ! 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...