İçeriğe Yönlendir

Sizce Nasıl?


Serhad İncedere

Recommended Posts

Serhad İncedere

Sizce araç nasıl?

 

Malum sitede. ilan no: 218354764 

 

Km sıkıntı çıkarır mı? Bana biraz yüksek gibi gelsende sonuçta 2003 model araç 12 yaşında, senelik 20bin yapsa 240bin yapar ztn. Ben 1 senede 30bin yaptım kendi aracımla :)

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Galeride takas seçeneği var o yüzden bakıyorum kendi aracımı satamadım henüz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Mondeo biniciden alınır.Ben olsam galeri den asla almazdım.[emoji6]

+100 ki bu tavsiyeyi çok verdiğimiz dostumuz oldu o anlık heycanla etkili olmadı ve çoğu malesef sıkıntılı süreçler geçirdi bazı araçlar galeriden alınmaz 

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Galeriden araba almayın bende mondeoda aynı hataya düşmüştüm.Bi ton iş çıkmıştı bir ay sonra başıma, sanki ayarlayip veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Arabanın iç mekan ve motor resimleri hiç yok nedense ? Galeriler hepsi aynı olmayabilir ama genelleme sonucunda hepsi problemli dikkat etmek lazım....

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

Forumdan Hasan Aksüt Abi eski aracını birine tavsiye etmişti. O iş olmayınca hemen aldım. Hiçbir süprizle karşılaşmadım. Bence ikinci elde marka, model ve fiyattan önce en önemli şey güvendir. Tanımadığım birine güvenmem gerekirse bu kişi sadece forumdan biri olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Pınar 2

Tecrübe ile sabit. Galericinin gözünün içine baka baka varsa bir şey saklamayın söyleyin komputeste ona göre göstereceğim dedim. Galerici 4 parça boyadan başka hiçbir şey olmadığını söyledi aracın kapılar değişmiş orta direkte macun boya var ve airbağe müdahale edilmiş düşünün artık. Neden yalan söylüyorsunuz dediğimde ise gevrek gevrek kapı bu değişse nolur dedi. Sövmek değil dövmek lazım. O yüzden uzak durun gözleri para bürümüş helal kazanç umurlarında değil senin canın ise hiç ama hiç umurlarında değil. 

Yorum bağlantısı
Tayfur Polat

Maalesef bende katılıyorum arkadaşlara. Galericilerden araç alınmaz, adamlar öyle bir ayar çekiyorlarki, nasıl beceriyorlar bilmem. Aracı aldıktan sonra çok fazla zaman geçmeden sıra ile araçtan bazı parçalarda sıkıntı çıkıyor. Bunun üzerine tekrar araca bakım, onarım, masraf yapman gerekiyor. Hem galericide sattığı araçtan en az 1 milyar, hatta daha fazla kar elde ediyor. Bende direk araç sahibinden araç alımından yanayım. Aceleniz yok ise , biraz daha bekleyin. Mutlak forumdan biri satar ise en azından ondan alın. Daha güvenilir ve sıkıntısız bir alım gerçekleştirmiş olursunuz.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Galericiden almak bende istemiyorum, lakin sahibinden aldığım şuan kullandığım aracıma 1 yılda 5bin tl masraf yaptım. Güvenilir kişi de bulmak zor malesef. Kendi aracımdan da memnunum fakat artık 4 kapı bir araç gerekiyor.  :(

Yorum bağlantısı

Sizin piyasaya cikip satmaya cekindiginiz araci galerici sizw satacagi araca karsilik takasa aliyorsa ve makul rakamlar konusuluyorsa, alacaginiz aracin, sizin aractan temiz olma sansi pek yok gibi.

Arkadaslara katiliyorum. Galeri risktir, Mondeo gibi bir arac binicisinden alinirsa, gecmisine bir nebze hakim olunursa mutlu eder.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...