İçeriğe Yönlendir

Neova Sigorta Nasıl Sizce Trafik Sigortası Yaptıracağım ?

Muhammet Selman Nesne

Recommended Posts

Muhammet Selman Nesne

merhabalar kayseriden aranıza katılıyorum aracımı geçen yıl aldım 2004 model fiesta geçen yıl poliçemi ege sigortadan kestirdim 435 tl bu yıl da neova sigorta 310 tl teklif veriyor yaşım 24 olduğu için diğer şirketler 550 sompo 715 anadolu 635 hdi veriyor siz ce ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Serkan Erden

trafik sigortasında önemli değil hangisi olursa olsun, karşı tarafı ilgilendiriyor. yaptıranı değil.

Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne

anladım hocam hepinize teşekkür ediyorum .

yarı yarıya fark ediyor dierleriyle yaptırıyım diyorum işte olurya bi kaza durumunda allah göstermesin tabi ama hatalı olursak sigorta ödemez ise karşı tarafın hasarını sıkıntısı olur cepten ödemek zorunda kalırız :(  o yüzden kararsızım .

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

merhabalar kayseriden aranıza katılıyorum aracımı geçen yıl aldım 2004 model fiesta geçen yıl poliçemi ege sigortadan kestirdim 435 tl bu yıl da neova sigorta 310 tl teklif veriyor yaşım 24 olduğu için diğer şirketler 550 sompo 715 anadolu 635 hdi veriyor siz ce ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba Muhammed Bey, ford metinler'de ilknur hanım var ondan teklif aldınız mı? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

trafik sigortasında önemli değil hangisi olursa olsun, karşı tarafı ilgilendiriyor. yaptıranı değil.

Böyle bir durum sizin başınıza gelse, bu tip firmalarla uğraşmak istermiydiniz?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben kaskoyu kullanıyorum, Kuveyt Türk 'ün, park halinde çamurluğa gitmişlerdi daha önceden, ondan sonra durduğu yerde ön tampon da bol bol çizik olunca kasko dan yaptırdım ben sorunsuz şekilde

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sigortanız karşı tarafa ödeme yapamaz yada yapmaz ise, karşı taraf sizi bulur..

Bu tarz ifadeler çok yanlış.. 

Ucuzdur pahalıdır bişey demem ama, karşı tarafı ilgilendiriyor, umursamayın önemsemeyin gibi yorumlar teknik olarak yanlış.. 

Trafik sigortası, sizin adınıza tahakkuk etmiş edecek tazminatları sizin yerinize ödeyen bir sistemdir. Yasal sınırlar çerçevesinde dahi olsa, bir çok şirket ciddi anlamda üzebilir.. 

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne
(düzenlendi)

hayır almadım ahmet bey

tarihinde Muhammet Selman Nesne tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Trafik sigortası hangisiydi hatırlayamadım ama, yıllar önce arabayla kayarak botanik bahçesine girmiştim. 

Bahçe sahibinin bazı ağaçlarına zarar vermiştim. 

Sigortadan parayı alması uzun sürdü ve parayı alana kadar 2 3 kere evimize kadar geldi adam. 

Bu tür konular hiç göze güzel gelmiyor malesef. 3 lira fazla olsun düzgün işleyen biri olsun diye düşünmekte fayda var. İpsiz sapsız bir karşı tarafla uğraşmak var işin ucunda. 

Yorum bağlantısı
ibrahim turhal

Az önce Halk sigortadan yaptırdım yenı aldıgım 2013 1,5 TDCI fıesta için. 280 TL.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne

neovadan kestirdim dün sigortacım sıkıntı yaşamazsın dedi bende güvendim kestirdim hayırlısı olsun artık :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...