Nihat Palolu 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 Orijinal krikosu arka sol çamurluk üzerinde olan arkadaşlar o kısmın detaylı resimlerini çekip bu konuya yükleyebilirler mi acaba? Sanırım orada bir kapak var ve kapağın arkasına kriko nasıl sabitlenmiş veya orada ayrı bir parça mı var merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 kriko orda düz bi yere sert kalın bi lastik ile sıkıştırılarak bağlanmış durumda.. resim gündüz inş 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Ayyıldız 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 şuan foto atamıyorum ama o tarafta böyle bi düz masaya benzer bişey var onun üstüne kaydırmayı önleyen bi madde konulmuş onun üstünde kriko var krikoyuda sert kalın 1 2 tane lastik ile bağlıyoruz geçmeli yapmışlar lastikleri. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Erkan Tekin 28 Haziran 2015 Çözüm Paylaş 28 Haziran 2015 Biraz geç oldu özürdilerim.. Krikonun bendeki durumu 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Haziran 2015 Yazar Paylaş 28 Haziran 2015 Biraz geç oldu özürdilerim.. Krikonun bendeki durumu Çok teşekkür ederim. Benim connect, van modeli olduğu için yeri biraz farklıymış binek modellere göre Krikoyu bende oraya koyayım diyordum ama uydurmasyon olacak, kapağıda yok zaten Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Çok teşekkür ederim. Benim connect, van modeli olduğu için yeri biraz farklıymış binek modellere göre Krikoyu bende oraya koyayım diyordum ama uydurmasyon olacak, kapağıda yok zaten oranın kapağı satılıyor.. zaten orda yer var kriko konulması için.. sünger ve sert lastik ile hareket halinde ses gelmeyecek şekilde orası değerlendirilir bence Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Haziran 2015 Yazar Paylaş 28 Haziran 2015 oranın kapağı satılıyor.. zaten orda yer var kriko konulması için.. sünger ve sert lastik ile hareket halinde ses gelmeyecek şekilde orası değerlendirilir bence Krikoyu denedim oradaki sac parçası çok zayıf, kriko ağır geldi oraya, aşağıdaki resimde görünen 17A056 kodlu parçanın da takılması gerekiyor galiba. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Krikoyu denedim oradaki sac parçası çok zayıf, kriko ağır geldi oraya, aşağıdaki resimde görünen 17A056 kodlu parçanın da takılması gerekiyor galiba. evet galiba oyle olcak gibi benim ora baya karışık görünüyo geçenlerde çıkarıp baktım gerçekten iyi yapmışlar ses gelmiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 vanlarda kriko yeri farklıdır kardeşim yanlış yere bakıyorsun Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Haziran 2015 Yazar Paylaş 29 Haziran 2015 vanlarda kriko yeri farklıdır kardeşim yanlış yere bakıyorsun Yanlış yere bakmıyorum da, krikoyu çamurluk üzerine transfer edeyim dedim olmadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts