İçeriğe Yönlendir

Teyp Tavsiyesi

Yasin Kahveci

Recommended Posts

Ali Herdem

Su orjinal Sony baktınız mı bende alma aşamasındayım usb çok sorun olmazsa tabiki

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Su orjinal Sony baktınız mı bende alma aşamasındayım usb çok sorun olmazsa tabiki

Evet olmuşken usb de olsun istiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Sanırım bunlar çin malı pionner'lerden ama özelliklerine göre fiyatı da güzel. İş görür..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Sanırım bunlar çin malı pionner'lerden ama özelliklerine göre fiyatı da güzel. İş görür..

Abi teşekkürler bilgi için.Peki pioneer mı sony mi desem ?

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bence ilanda ki teyp iş görür.. İkisinin arasında pek fark yok zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci
Serdar Güngör
(düzenlendi)

Bu teybi al diyorsunuz,ben de alayım o zaman :) Teşekkürler hepinize.

Yada 6000cd +200 (Pioneer)+150 bu alınabilir :) Çünkü pioneer'ı takınca ordaki boşluğa gözün alışmayacak :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ceylone-ford-2007-sonrasina-multimedia-full-cihaz-sifir-gibi-215571554/detay

tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Bu kadar çıkamıyorum Abi :( Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bu kadar çıkamıyorum Abi :( Teşekkürler.

Tamam aklını karıştırmayayım :)

Hayırlı olsun o zaman güle güle kullan....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Arkadaşlar merhabalar.6000 CD teybi artık değiştirme vakti geldi.Usb li bir teyp alacağım,bütçem çok iyi değil.Maksimum 250 lira ile linkteki model gibi bir teyp alacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-deh-1700-ub-oto-radyo-teyp-cd-usb-p-OTPIODEH1700UB

Yasin bey 1700 ub yi alın bence çok iyi bir teyp. Zamanında ses sistemiyle kullanmışlığım.Sony poineer iyi gayet ama pioneer çok azda olsa önde kendi görüşümce. Almışken linkini verdiğiniz tepbi alın bence. Fiyatını araştırın belki daha ucuzada bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

eğer imkanınız varsa buna bakın derim çünkü yukardaki linkteki teybi daha önceki arabamda kullandım şu andada bunu kullanıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-pioneer-deh-x-3750-ui-cd-mp3-calarli-usb-girisli-oto-teyp-189837556/detayarasında dağlar kadar fark var emin olun tavsiye ederim  :good1:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Kırmızı

Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya ekliyorum,yardımcı olursanız sevinirim..

Bende yeni bir teyp almak istiyorum ama direksiyondaki tuşlarla da kullanılsın istiyorum. Sony şart mı bunun için ? Yoksa iyi bir usta da halleder mi herhangi bir teybi..

2005 Fiesta..

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya ekliyorum,yardımcı olursanız sevinirim..

Bende yeni bir teyp almak istiyorum ama direksiyondaki tuşlarla da kullanılsın istiyorum. Sony şart mı bunun için ? Yoksa iyi bir usta da halleder mi herhangi bir teybi..

2005 Fiesta..

Sony, pioneer gibi cihazlara ek olarak direksiyon kumandasi modulu olmak gerekiyor. Bu parca 100-150tl civari.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Yani bizim direksiyondaki kumanda aracın ilk ve o kasetli teybi olmadan bi hiç öyle mi :( Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...