İçeriğe Yönlendir

Led Tv Ve Su Sebili Tavsiyesi ?


Alper DEMİR

Recommended Posts

Alper DEMİR

Merhabalar, bugün itibariyle direnmeye çalışan 72 ekran düplü televizyonumuz patlamış bulunmaktadır :) Bizi teknoloji çağı yeni icatlara itmiş bulunuyor(yok zamanda malum aslında direnen bizdik :D ) led tv fiyatlarına baktığımda şöyle eli ayağı tutulur azda büyük olsun wifi olsun youtube harici diger film sitelerindende film izlensin 3D olsun usb vs.olsun dediğimizde 48-55 inc arası birseylere bakmaya başladık. Fiyatlar ortalama min.1300-3500 arası değişiyor. Tabi bütçe sınırı TV için 2200 felan ben pek anlamıyorum bu TV işlerinden ne onerirsiniz nerelere bakmalıyız.Netten çok güvenmiyorum.Kargoculuk yaptığım için o tv'ler hep harab oluyor.Yerinden almak daha mantıklı gibi..ve su sebili iç işleri bakanı annem hariç hepimiz karşıyız ama ihtiyaç denildiği için bakmak zorunda kaldım .Bunun hakkında da ne alınır ne özellik olmalı gibi merak ettiklerim var.Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

bime gelen ürünlerde iyidi dün hala tezgatta duran sebiller vardı inceleyin isterseniz bi.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Evet fiyatlar çok uçuk bakalım yarın bi çıkıp esnaf ziyaretleri yapayım..

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Vestel in sebilleri hem fiyat olarak uygun hemde kalitesi fena sayılmaz. Zaten sebillerin çoğu çin üretimi diğerleri markasını basıyor.

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Siemens su sebili kullanıyorum. Isıtma soğutma ve direk damacanadan şu çekme var 3 ayrı tuş ile. Ayrıca altında gizli damacana bölmesi var. Damacana bitti uyarısı verdiğinde bir bardak su anca kalmış oluyor damacananin icinde.sıcak şu için de çocuk kilidi var. 1 yıldan fazladır kullanıyorum tavsiye ederim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Su sebilleri ev kullanımında koku yapabiliyor.

Ve sık, sık üstten sökülüp temizlenmesi gerek.meşakkatli işler.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Bugün sıkı bir araştırmanın ardından evdeki hesapta çarşıya uymayarak her zaman ki gibi yarın ki elektronik cihazlara gelecek ÖTV zammına kalmamak için 48 inç.Samsung UE48JU6570 Ultra HD smart 4K modelini piyasa ve internet fiyatından daha uyguna sadece bugün için yapılan kampanyadan faydalanarak mediamarktan 3099 TL'ye almış bulunmaktayız.İleriki aşamaları düşünerek bir kere alıyoruz diyerekten bu modeli tercih ettik.Akabinde Monstar 2M HDMI kablosunuda aldık 59,99 TL'ye yarın gelip kurulum yapacaklar.Su sebillerinin fiyatları uçuktu almadık.Herkese teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Sağol kardeşim arabaya vereceğimiz farkı yedi valla yine satamadik :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Teşekkürler.. Bugünde gelmediler kuruluma epey merak içerisindeyim..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...