İçeriğe Yönlendir

2014 Tarihli Mtv Vergi Dairesinden Taksitle Ödenir Mi


Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

yakın arkadaşım ile iddiaya girdik kendi aracının 2014 yılından 2 tane vergi borcu var vergi dairesi taksit yaptırcam dedi ben de yapamazsın dedim ? olmuyor değil mi 

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Kredi kartına olmaz...ama vergi dairesinin bazı durumlarda taksit yaptığını biliyorum...

Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

İnternetten kredi kartıyla ödeme yaparsa banka kendi bünyesinde taksit yapar ama vergi dairesine gidip yatırdığında taksit yoktu enson öyle aklımda kalmış.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gelirler idaresi adresinden kredi karti ile ödeme yaparsaniz anlasmali kartsa taksit yapar. Vergi dairesinde normal mtv bile taksit olmuyor ki gecikmesi olsun. Belki trafik cezasi ile karistirmistir. Trafik cezalari artik taksitle ödenebiliyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

1 gün dahi geçse taksit yapılmaz.. Ancak, banka kendisi sonradan taksitlendirebilir..

Yorum bağlantısı

eski mtv ye kredi kartı da taksit yapmaz?

Gib.gov.tr adresinden kredi karti ile yaptiginiz islem maliyeye pesin yansiyor ancak kredi karti musterisinden taksitle tahsil ediyor. Bu yuzden ekranda gecmis borcunuz varsa isaretlediginizde anlasmali kartiniz siz musteri hizmetlerini arayip pesin cekilsin demezseniz taksite boluyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Geçen bana garantiden mesaj gelmişti. Elektronik gıda ve yakıt harici peşin ödemeler 3 taksite bölünür diye. Yalnız bunun için bir mesaj göndermek gerekiyordu.

Yorum bağlantısı
Fikret Karaca

borç eski bile olsa www.gib.gov.tr üzerinden kredi kartı ile yapılacak ödemelerde bankanın uyguladığı taksit kampanyasından faydalınabilir.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

Arkadaşlar 6183 sayılı amme alacakları tahsil usulü hakkında kanun hükümlerine göre taksitlendirme yapılabiliyor,bununda şartları var,yetki tamamen vergi dairesinde,birde taksit yapıldığında tecil faizi işlemeye devam ediyor.Satış yapma şansınız bulunmuyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...