Yasin Şimşek 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Fotoğrafları görmeden önce içimden rezil olacak mondeo dedim son halini görünce ağzım açık kaldı.Ellerinize sağlık müthiş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Çok güzel olmuş. Eline sağlık. Kullanılan malzemelerin listesini alabilir miyim. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Ertan Bey Elinize sağlık Çok güzel olmuş Yapıp bitirdikten sonra, keyfine varınca insan tüm yorgunluğunu unutur böyle şeylerde... 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Çok güzel olmuş ellerinize sağlık araçta yaptınmı değişiklik böyle olacak. Ford görmesin sonra ben niye düşünemedim diye üzülür. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Ertan Bey Elinize sağlık Çok güzel olmuş Yapıp bitirdikten sonra, keyfine varınca insan tüm yorgunluğunu unutur böyle şeylerde... Epeyden beri gozukmuyordunuz Serkan Bey. Sevindim sizi gordugume.Bu arada Ertan Bey'in konusuna kamikaze daldim yorum yapmadan. Bence cok basarili bir calisma olmus. Daha once duble din taktirmanin ne kadar zor oldugunu giren bir kullanici olarak; Ankara'nin en profesyonel ses sistemcilerinden birinde yaptirdigim islemden cok daha temiz ve estetik bir islem olmus. Mk3 Mondeo piyasadaki cercevelwrle bile double din takilmasi en zor modellerden. Fotograflara bakildiginda normal bir montaj gibi gozukse de aslinda her asamasinda problem cikaran bir montaj islemi. Elinize saglik. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Ertan abim ellerine sağlık, bence çok güzel olmuş. Özkan görmesin bu konuyu, başımıza iş alırız vallahi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Epeyden beri gozukmuyordunuz Serkan Bey. Sevindim sizi gordugume. Teşekkür ederim Evren bey nasılsınız? aslında buralardayım da uzunca bir süre takip edemedim forumu, Geçenlerde Mehmet Kaya beyden esinlenerek bende mp3 decoder montajı yapıp onun konusunun altında paylaşmıştım:) (Kanıt olarak sunayım size ) Eskisi gibi fazla ilgilenemiyorum arabamla ne yazıkki onun da etkisi var tabi, Bir de bizim forumun kötü bir yanı var...birileri bir şeyler yapıp paylaştıkça insanın iştahı kabarıyor, bu da ek maliyet olarak geri dönüyor haliyle Hoşçakalın... Yorum bağlantısı
Alper Doğan 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Hayorlı olsun güle güle kullanın benin teyibin cd okuması bile çalışmıyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Teşekkür ederim Evren bey nasılsınız? aslında buralardayım da uzunca bir süre takip edemedim forumu, Geçenlerde Mehmet Kaya beyden esinlenerek bende mp3 decoder montajı yapıp onun konusunun altında paylaşmıştım:) (Kanıt olarak sunayım size ) Eskisi gibi fazla ilgilenemiyorum arabamla ne yazıkki onun da etkisi var tabi, Bir de bizim forumun kötü bir yanı var...birileri bir şeyler yapıp paylaştıkça insanın iştahı kabarıyor, bu da ek maliyet olarak geri dönüyor haliyle Hoşçakalın... Sagolun Serkan Bey. Eski dostlarimizi tekrar aramizda gorunce mutlulugumuz daha cok artiyor. Diger konuyu demek ki ben atlamisim. Sizin kapi reflektorleri de cok istah kabartici bir konuydu. Sizden gorup ben de cok ozenmistim, birkac gun sonra hazirlayip bana gonderdiginiz reflektor bantlarini sadece yapistirmak kalmisti bana. Araci Alan kisi de cok begendi:)) Mehmet Bey'in mp3 decoder konusu da her mondeocu icin gercekten yonlendirici bir konu. Ilk basta calisacagina ben pek inanamamistim ama elinden kurtulmadi masallah. Simdi bu basliktaki double din montaji da forumun kiymet hazinesine katildi. Foruma boyle yaratici katkilar yapmasaniz tekduze biniyor olacagiz araclara:) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Eline sağlık Abi, çok güzel olmuş, yakışmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Fatih Bayrak 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 harika olmuş benimde hep yapmak istediğim şey. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Ben orijinalci yim arkadaş üzerine para versen arabama böyle bi şey yapmam ve yaptırmam. Yine de güle güle kullanın. 4 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Ben orijinalci yim arkadaş üzerine para versen arabama böyle bi şey yapmam ve yaptırmam. Yine de güle güle kullanın. Çocuk, doğuştan altı parmaklı. Gidip ameliyatla altıncı parmağı kestirmek var, bir de oricinalci olmak var. Doğuştan kaval kemikleri olmayan bir çocuğun haberi vardı iki gün önce. orijinali böyle, ellemeyelim mi demek uygun, yoksa muhtemel tedavi yollarını araştırıp tedavi ettirmek mi? Yeni nesil araçların hemen hemen hepsinde alternatörde clutch pulley kullanılıyor. Bizim arabalarda yok. Ben bunu yaptırdım, çok memnun oldum. Yaptırırken ustacıkların olumsuz eleştirilerine de maruz kaldım. Ama iş bittiğinde arabamdan hiç olmadığı kadar zevk almaya başladım. Burada orijinalci olmanın bir faydası var mı? Zaten burada yapılan işlemde her zaman geriye dönüş vardır. Bu konforu gören kişi geriye dönmek ister mi : ) 4 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Bence de güzel ve cesurca bir çalışma olmuş. Gayet güzel de yapmışsınız. Elinize sağlık ... 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Ertan ellerine sağlık. Sabır ve beceri gerektiren bir çalışma. Bir mondeo hayranı olarak çok beğendim 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Ellerine sağlık Ertan, harika bir çalışma olmuş güle güle kullan.... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Hepinize teşekkür ederim. Bir daha bana soru sor, sıfatına telefonu kapamazsam, yakmadan bağlamayı sayemde becerdin gelmiş burda şov yapıyon bir sorumda da beni yanılt, kafa karıştırmadan düzgün cevap ver. Emmiyi örnek al kendine.... kırmızı kabloyu senin dediğin yere bağlasa idim emminin kapısında bekliyor olurdum kaskoya itelemek için hasar kaydını Bir ingiliz forumunda vitesten eli çekmeden teybe müdahale kolay olsun diye yazıyordu. Engilizlerde direksiyondan kumanda yok muymuş cem Hem ellerim büyük bu türlü de uzanıyor teybe Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Cesaret etmen bile yeter. Güle güle kullan. Yalnız; İşaretlediğim yerler fotolardan bile belli oluyor. Derhal oraya düzgün bir siyah plexiglas ayarlayıp noktayı koymalısın. Yoksa gecekondu görünümlü bir şey olacak. Öle kolay değil bu işler ehtiyar Daha elimi sürmem bir zaman. O hava kabarcıkları kaplama ile alakalı iğne batırınca geçiyor Lütfen bayım, kendileri benim gardaşım olurlar.. Çok çabuk organize olur bir anda çöküveririz. Bu ayrıntıyı aklınızdan çıkarmayınız..Ellerine sağlık gardaşım, sen ben Celallettin abi ve emmi de bu arabalardan bulunması büyük şans.. Gardaşım sen bakma bu metropol bebelerine duyma bile. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.Kullanılan malzemelerin listesini alabilir miyim. Malzeme olarak; Ahşap, Bilgisayar kasası, siyak kaplama bilmemnesi (adını bilmiyom) ahşap yapıştırıcı, vida vs gibi bağlantı ekipmanı, Çeşitli el aletleri. Bu arada sevdiğim bir abimin gönderdiği bir de çizim var teybin oraya montesi için. İstersen onu da göndereyim, Dehşet çizim ve inanılmaz bir teknikle teybiin montajını sağlayabiliyorsun. Ben orijinalci yim arkadaş üzerine para versen arabama böyle bi şey yapmam ve yaptırmam. Yine de güle güle kullanın. Seni kim aldı yine içeri. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Çocuk, doğuştan altı parmaklı. Gidip ameliyatla altıncı parmağı kestirmek var, bir de oricinalci olmak var. Doğuştan kaval kemikleri olmayan bir çocuğun haberi vardı iki gün önce. orijinali böyle, ellemeyelim mi demek uygun, yoksa muhtemel tedavi yollarını araştırıp tedavi ettirmek mi? Yeni nesil araçların hemen hemen hepsinde alternatörde clutch pulley kullanılıyor. Bizim arabalarda yok. Ben bunu yaptırdım, çok memnun oldum. Yaptırırken ustacıkların olumsuz eleştirilerine de maruz kaldım. Ama iş bittiğinde arabamdan hiç olmadığı kadar zevk aaya başladım. Burada orijinalci olmanın bir faydası var mı? Zaten burada yapılan işlemde her zaman geriye dönüş vardır. Bu konforu gören kişi geriye dönmek ister mi : ) Celalettin abi dediklerinde haklı olabilirsin ancak bana göre iki tane işe yarayan göz varken üçüncü gözü takmaya çalışmaktan farkı yok bu yapılanın. Hele tahta filan kullanınca yanar tutuşur sonra emmi uğraşsın dursun. Seni kim aldı yine içeri. Len sen dışarıdayken ben buradaydım attırma kendini dışarı. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Celalettin abi dediklerinde haklı olabilirsin ancak bana göre iki tane işe yarayan göz varken üçüncü gözü takmaya çalışmaktan farkı yok bu yapılanın. Hele tahta filan kullanınca yanar tutuşur sonra emmi uğraşsın dursun. Len sen dışarıdayken ben buradaydım attırma kendini dışarı. Ötede oyna la metropol bebesi.Şenliğe gelirken iki kilo keçi peyniri bir kilo da malkara kaşarı getir bana. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Ötede oyna la metropol bebesi. Şenliğe gelirken iki kilo keçi peyniri bir kilo da malkara kaşarı getir bana. Telefonla forum takip edilmez Yalandan düzeltme iletiyi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Telefonla forum takip edilmez Yalandan düzeltme iletiyi Sen edemezsin de ben ederim bebişim. Herkesle kendini bir tutma teknoloji özürlü kardaşim benim... [emoji533] Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Ertan Abi ellerine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Ertan ellerine sağlık, konuyu yeni gördüm, ben beğendim, psikolojik desteğin faydası olmuş sevindim 1 Yorum bağlantısı
Muhlis Yeniçerioğlu 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 ertan bey size maşallah diyorum.sizin gibilerini görünce .kabiliyetsiz.halime kızıyorum.tebrikler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts