İçeriğe Yönlendir

Arkadaşlar Burası Nedir Ne Işe Yarar ?

Fatih Erden

Recommended Posts

Arkadaşlar bu bölüm kafama takıldı cahilliğime verin :))

Fatih Bey,

Forumdaki bu bölümden "Mondeo III (2001-2007) - Sorunlar ve Çözümleri" bahsediyorsanız, adından da anlaşılacağı gibi Mondeo III model araçlarda sorun yaşayan yada sorunlarının çözümünü bulan arkadaşlarımızın kullandığı bir bölümdür. 

Forum bölümü değil, aracınız ile ilgili başka birşey merak ediyorsanız, fotoğraf yükleyerek ve detay belirterek sormanız gereklidir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı

İç sıcaklık ölçerin bulunduğu yerdir. İçinde termometre vardır. Otomatik klimanın çalışma durumuna yardımcı olur..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İç sıcaklık ölçerin bulunduğu yerdir. İçinde termometre vardır. Otomatik klimanın çalışma durumuna yardımcı olur..

O orda değil ağa. Bizde direksiyon altında. Orası boş bizde.

Sanırım araç Sunrooflu.

Yorum bağlantısı

Sanırım araç Sunrooflu.

Otomatik klimalılarda, baş, göğüs, ayak bölgesi için ayrı ayrı termometre olur. Bölümün durumuna göre klima o bölgeyi daha çok ısıtır/ soğutur hocam. Buda baş kısmı için olan yerdir..  ;)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Benim mondeo mk3 de otomatik klima vardı ama bu kısmın içinde yuvarlak kesilmiş sünger vardı sadece

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Benim mondeo mk3 de otomatik klima vardı ama bu kısmın içinde yuvarlak kesilmiş sünger vardı sadece

Çok üzgünüm. :(:nea: sanıyorum arabayı çin'den almıştın. :yes:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Çok üzgünüm. :(:nea: sanıyorum arabayı çin'den almıştın. :yes:

Gayet avrupaydı benim mondeo'm, çamur atmayalım lütfen .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Otomatik klimalılarda, baş, göğüs, ayak bölgesi için ayrı ayrı termometre olur. Bölümün durumuna göre klima o bölgeyi daha çok ısıtır/ soğutur hocam. Buda baş kısmı için olan yerdir.. ;)

Yok öyle birşey bizde.

Aynen.
Yorum bağlantısı

Otomatik klimalılarda, baş, göğüs, ayak bölgesi için ayrı ayrı termometre olur. Bölümün durumuna göre klima o bölgeyi daha çok ısıtır/ soğutur hocam. Buda baş kısmı için olan yerdir..  ;)

+ Olarak bluetooth lu araçlarda bu kısımda mikrofon olma ihtimalide kuvvetle muhtemel..  :biggrin: Her insan hata yapar. Benim gibi ısrarla hatasınıda sürdürür. Ama Son nokta önemlidir.  :fiuw:

Yok öyle birşey bizde.

Aynen.

;)  :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Erden
(düzenlendi)

Sanırım araç Sunrooflu.

Evet araç sunrooflu

Eski tip radyo mevcut7ae936320b355a7758e4fd67fd92b2fc.jpg

tarihinde Fatih Erden tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evet araç sunrooflu

Orda bir şey yok. Sadece Sünger var. Sani beyin dediği gibi olabilir.
Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Peki radyoda dikkat ederseniz telefon işareti var o konuda bilgisi olan var mi acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Peki radyoda dikkat ederseniz telefon işareti var o konuda bilgisi olan var mi acaba

O telefonla görüşme yapacaksanız pause görevi Görüyor. Herşeyi durduruyor.

Benim arabada otomatik klimalı ve orada sünger var.

Mondeo da iç sıcaklık algılama sensörü direksiyonun altında yine benzer bir görüntü var. Orada sensör var.
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

İşaret edilen yerde Focus II de hareket sensörü var sanıyorum. C Max varken camı aralık bırakıp çift kilitleme yaptıktan sonra elimi o bölgeye uzatıp hareket ettirince alarm çalıyordu. Yanılıyo muyum acaba? F II kullanan arkadaşlar hatırlatırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İşaret edilen yerde Focus II de hareket sensörü var sanıyorum. C Max varken camı aralık bırakıp çift kilitleme yaptıktan sonra elimi o bölgeye uzatıp hareket ettirince alarm çalıyordu. Yanılıyo muyum acaba? F II kullanan arkadaşlar hatırlatırsa sevinirim.

Tavan lambasının üstünde abi sensörler..

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Bizimkilerde o hareket sensörlerinden yok değil mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bizimkilerde o hareket sensörlerinden yok değil mi?

Yok abi. Çok baktım test ettim yok abi.
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Yok abi. Çok baktım test ettim yok abi.

Çok da önemsemiyorum ama alt segmenti olanda varken bizimkinde olmaması ayıp bir şey ;)
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çok da önemsemiyorum ama alt segmenti olanda varken bizimkinde olmaması ayıp bir şey ;)

Soğutmalı torpido olsaydı da alarm gözü olmasaydı.. :D

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Soğutmalı torpido olsaydı da alarm gözü olmasaydı.. :D

Sen daha uyumadın mı kardeşim ya : )

Oradaki üç kuruşluk şeyi sogutacak diye sürekli klima çalıştırmak gerekecek. Soğuk bir şeyler lazımza otoyolda her 20 km de bir petrol istasyonu var. Uğrar alırım. Vazgeçilmez bir serinletmeye ihtiyaç varsa (mesela ilaç için) o zaman bagaja atılır minik bir soğutucu, işlem tamam.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...