Erzan Aşkın 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Merhabalar 2007 model Ford mondeo mk3 2.0 tdci ghia aracımın parke taşlı yollarda direksiyonundan tıkırtı sesi gelmektedir. Sebebi hakkında bilgi sahibi olanların yardımını bekliyorum Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Direksiyon kutusu geliyor aklıma. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Öncelikle z rotlardan başlanmalı. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Aynı sorunu z rottan yaşadım değişti düzeldi. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Çukura düştüğünüzde yada bahsettiğiniz parkede ses teker taraflarından geliyorsa z rot ihtimali yüksek, ama direksiyondan geliyorsa elinizde de hissediyorsanız direksiyon kutusu. Z rot tespiti araç kaldırılıp z rot hareket ettirilmeye çalışır ses çıkıyorsa z rottur. Direksiyon kutusu için araç çalıştırılıp boşta iken sağa sola 2 cm hareket ettirerek anlayabilirsiniz tıkırdı gelir. İlk mesajda direksiyon kutusu dememin sebebi sesin direksiyondan geliyor demeniz. Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 11 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2015 Çukura düştüğünüzde yada bahsettiğiniz parkede ses teker taraflarından geliyorsa z rot ihtimali yüksek, ama direksiyondan geliyorsa elinizde de hissediyorsanız direksiyon kutusu. Z rot tespiti araç kaldırılıp z rot hareket ettirilmeye çalışır ses çıkıyorsa z rottur. Direksiyon kutusu için araç çalıştırılıp boşta iken sağa sola 2 cm hareket ettirerek anlayabilirsiniz tıkırdı gelir. İlk mesajda direksiyon kutusu dememin sebebi sesin direksiyondan geliyor demeniz. Direksiyonu haraket ettirdim. Herhangi bir ses gelmedi. Herhalde ilk önce Z rotlarına baktırıp sonra sorun çözülmez ise direksiyon kutusuna baktırmalı Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 İnşallah z rottur parçası işçiliği 80-100 TL ye halledilecek bir işlemdir. Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 11 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2015 Direksiyon kutusunun maliyeti konusunda bir bilginiz var mı Yorum bağlantısı
Alper Doğan 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Geçmiş olsun öncelikle dreksiyon kutusu tamir fiyatı 350 400 lira gibi tutuyor Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 11 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2015 Direksiyon kutusunun tamiri randımanlı oluyor mu yoksa yenisini almak uzun vadede daha mantıklı bir çözüm mü Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 2008 connect direksiyondan ses geliyordu sebebi yağ eksiltmesi , yağ az kalınca ses yapmaya başlıyor dolduruyorum o boşaltıyor.. böyle geçinip gidiyoruz keretayla direksiyon kutusu arızalı ben böyle bir şey yaşıyorum.. Yorum bağlantısı
Alper Doğan 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Benim araçtada geliyordu lakırtı sesi tamirci milde boşluk varmış dedi düzeltti bşrdaha o sıkıntıyı yaşamadın hemen dreksiyon kutusu diyor ustalarfordların kronik sorunu olduğu için ama iyi bir usta bul önce o açsın baksın dreksiyonun içini sonra başka formüller arasın kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan YILDIRIM 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Direksiyon kutusundan geliyor .... Yorum bağlantısı
Selim Güner 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Merhaba, 2006 tdci otomatik trend aracımda da aynı sorun vardı (sitenin içinde parke döşeli ve siteye girince bariz tıkırtı yapıyordu), direksiyon kutusundan şüpheleniyordum. Silecek suyu koyarken yanlışlıkla direksiyon hidroliği deposuna biraz su dökünce bir sonraki bakımda hidroliği komple değiştirdim, ilginç bir şekilde ses kayboldu. Hidroliğin değişmesi mi işe yaradı yoksa tesadüf mü bilemiyorum, ama söyleyeyim dedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts