Ali Furkan 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Herkese merhabalar Fiesta severler, 2010 TDCI Fİesta'm var. Sorun ise çok enteresan. rolantide klima devreye giriyor fakat soğutmuyor, araba hareket edip devir artınca soğutuyor. Devri ne kadar artırırsam soğutması da o kadar artıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar.? Varsa nasıl çözdünüz sorunu. İnternete bakınca polen filtresinden kaynaklanabileceği yazıyordu polen filtresini çıkardım fakat yine aynı. Ayak üstü uğradığım bir usta kopresörden kaynaklanabileceğini söyledi fakat kompresör devreye giriyor ayrıca gazını da belki klima gazı bitmiştir diye de gazını doldurttum fakat nafile. Cevaplarınızı merakla bekliyorum Yorum bağlantısı
Metin KAYA 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Aynı araca bende sahibim ve benimde sorunum aynı serviste yapılan incelemede kompresörün arızalı olduğu gücünün yetersiz olduğu söylendi. rölantide soğutmuyor 2000 devirlere çıkınca soğutuyor klima Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Hiç mi soğutmuyor yoksa az mı soğutuyor. Az soğutuyorsa normal olabilir mantıken. Yorum bağlantısı
Efe Özer 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Benim arac rolantı de buz gıbı yapıyor.Bence sıkıntı var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Furkan 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar rolantide fanı açmış gibi etki ediyor fakat klima devreye giriyor anlik yakit tuketiminden de anlayabiliyorum. Sn. Metin Kaya sorunu halledebildin mi kesin konperor ile mi alakali. Halbu ki bir kac ay oncesine kadar bir sorun yoktu.. Onceden rolantide sogutuyordu. Filtre ile lgligi olabilir mi? Degistirmedim sadece cikarip actim klimayi sanki cok az soguttu gibi geldi bana 14 Temmuz 2015 tarihinde Ali Furkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin KAYA 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 özel servis ve yetkili servis ikiside kompresör aynı şeyi söyledi filtreler değişti ama değişen bişey yokServis kompresör için 2180 tl fiyat verdi. Ford club kartla %20 indirimim var ama genede çok pahalı yetkili servisteki usta çıkma al değiştirelim dedi artık öyle yapacam çok acelesi yok açıkcası Yorum bağlantısı
Recommended Posts