İçeriğe Yönlendir

Esmer Japon( Yeni Fotoğraflar Ilk Mesajda )

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

C-max gittikten sonra bir haftalık bir arayış sonucunda aşağıdaki Honda'da karar kıldık.

Kendisi 2010 model, 48.000 km. de Premium donanımlı. değişeni olmayan, iki parçasında lokal boya, bir kaç parçasında çizikleri bulunan, benzinli ve otomatik vitesli bir araç.

Bu araç için gece gündüz demeden İstanbul'da bana yardımcı olan Sevgili Murat Ersel Çevik'e ve ulaşım ve alım-satım işlerinde hep yanımda bulunan Barış Ünal'a, gözüme ilişen her şeyi sorup öğrendiğim, bitmez tükenmez sorularıma sabırla cevap veren, desteğini her zaman yakından hissettiğim Hakan Kurt kardeşlerime çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Şimdilik iki foto.

IMG-20150714-WA0090.jpg

IMG-20150714-WA0083.jpg

Ancak temizleyip foto çekebildik.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

20.jpg

19.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bayrama yetişmesi adına çok iyi oldu abi. Allah kaza bela göstermesin güzel günlerde ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :):nazar:

Yorum bağlantısı

:shok: Sunroof yok..  :i-ih:  :p

Güle güle kullan abim. İyi seçim. Güzel araba.. :nazar:  :nazar:  :nazar: Herkes birgün doğru yolu bulacaktır. Japoncu olacaktır..  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

sürüşü çok keyifli bir araç,

2011 yılında manuel vitesini almıştım, kaputu nerdeyse hiç açmadım, sadece silecek suyu için açmıştım :)

hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

Hayırlı olsun abi.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Hayırlısı olsun Mükremin abi, tam aradığın araç rengi de çok hoş. Allah güle güle kullanmayı nasip etin.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Kazasız belasız kullanın. Eniştem de vardı. sorunsuz bir araba.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Abi tekrar hayırlı olsun, çok iyi bir karar, kazasız belasız cezasız kullanmanız dileği ile...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Abim allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde binmek nasip olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...