İçeriğe Yönlendir

Esmer Japon( Yeni Fotoğraflar Ilk Mesajda )

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Küçük

Konu başlığını görünce mübarek gün dedim, korkarak biraz tereddütlü açtım abi açtığıma değdi :)

Ohhh be benim yavruya sonunda kardeş geldi :) Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Seni üzmeyecek, Haşin, gaddar ve çekici bir araç :) Fd6 kasa candır abi can :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

2 sene aynı renk aynı donanım fakat manuel olanını kullandım, ilk arabam gibiydi diyebilirim. En sonunda pert oldu. Çok üzülmüştüm. Şimdi bunu görünce anılarım gözümde canlandı. Çok iyi bir seçim yaptığınızı ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız. Tüp varsa tadından yenmez bir araç. Güle güle güzel günlerde kazasız kullanın inşallah. Maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Evet çalışıyoruz,

1 saate çıkarım :)

.

Yanıma gel, yogun burası, çalıştırıyım seni[emoji3]

Yorum bağlantısı

Evet çalışıyoruz,

1 saate çıkarım :)

Aman çık çık geç kaldın  :biggrin:

.

Yanıma gel, yogun burası, çalıştırıyım seni[emoji3]

Büfeci adam ne anlar abi  :D

Yorum bağlantısı

Mükremin abi gittikçe gençleşiyorsun Honda monda [emoji48] [emoji16]

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan abim ;)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Güle güle kazasız belasız kullan Mükremin abi, maşallah :good1:

Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. 

----

Her gün milyonlarca bitki vejeteryanlarca KATLEDİLİYOR. Bu vahşete sessiz kalma!

#sendebirmangalyak

İmzaya bittim abi :D

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Hayırlı olsun abi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Hayatım sedan arabada geçmesine rağmen C-max aldıktan ve bu foruma üye olduktan sonra hiç c-max veya jeep harici bir araba almayı düşünmedim. Bu geçiş sonrasındaki tecrübelerini paylaşabilirsen bizim içinde fikir olur.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teyze oğlunda var aynı araç lpg li. Muazzam düşük tüketimi var. Şehir dışı 90 km ile 5,5 litre lpg tüketimi yapıyor (gebze -Gölcük). Şehir içi 7-8 litre lpg tüketiyor. Sakin kullanım ve manuel vites değişimi ile.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Teyze oğlunda var aynı araç lpg li. Muazzam düşük tüketimi var. Şehir dışı 90 km ile 5,5 litre lpg tüketimi yapıyor (gebze -Gölcük). Şehir içi 7-8 litre lpg tüketiyor. Sakin kullanım ve manuel vites değişimi ile.

Abi bunu Serkan Toker'i arayıp söylesene inanmıyor. [emoji23]
Yorum bağlantısı

Servet İstanbul dan gelirken 130 ortalama ile 5,6 L benzin tüketimi. Araç gerçekten çok iddialı.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi bunu Serkan Toker'i arayıp söylesene inanmıyor. [emoji23]

O anca traktör motorlu jatko desin :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Abi hayırlı olsun..

C-Max kaça gitti, bu kaça geldi? Mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin. Bende de vardı elegance otomatik olanı vardı beyaz renk çok fiyakalıydı ...8837b14329ed5ac0516cd330a972f363.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...