Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin. Bende de vardı elegance otomatik olanı vardı beyaz renk çok fiyakalıydı ... Sağol Kemal, benim de beyaz ilk tercihimdi, ama ikinci elde renk tercihi.... 20 Temmuz 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 böyle bir aslan parçası ne kadara maal oluyor şu sıralar acaba Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 HAyırlı olsun Mükremin abi. Çok güzel maşallah. Yorum bağlantısı
Alper Ünal 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dertsiz tasasız sorunsuz japon ikonu Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hayırlı olsun. Güle güle kullan Mükremin Bey... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracı alır almaz İstanbul'dan Ankara'ya gelerek uzun yol deneyimi yaptık. Sorun yok, dizel motor gürültüsü yok, ibreye bakmazsan veya hız kontrolünü kullanmazsan 140-150 çıkıveriyor. Ortalama 130 Km/s hızla 5,6 L benzin tüketmişiz. Rahatlığına konforune diyecek bir şey yok. Daha iyileri sizlerin olsun. C-Max'la kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum ama, sanki aramayacak gibiyim. Sadece yüksek oturum ve buna bağlı olarak direksiyon açısına alışmak için biraz zaman gerekecek. Agresif bir kullanıcı olmadığım için dizelin tork gücünü aramıyorum. Zaten Honda'nın 125 ps'lik motoru gaz pedalına yeterince tepkili.. Artıları ise; 6 yaş daha genç bir araç, daha yeni teknoloji, benzinli motorun sessizliği ve en önemlisi otomatik vites. Daha iyileri sizlerin olsun diyorum. Bayrama yetişmesi adına çok iyi oldu abi. Allah kaza bela göstermesin güzel günlerde ağız tadıyla binmeyi nasip etsin Sağlasın Eren, yavaş yavaş panik olmaya başlamıştım ki, bu araç imdadımıza yetişti. Bayramda araçsız kalmadık. Sunroof yok.. Güle güle kullan abim. İyi seçim. Güzel araba.. Herkes birgün doğru yolu bulacaktır. Japoncu olacaktır.. Sunroof olmayışı hiç üzmedi, hatta memnun oldum bile diyebilirim. Yok öyle fantezilerim. Hayırlı olsun Abi. Kaça bitti bu güzel? Osman bu model ve donanım 45-50 arası, benimki de öyle oldu. Hayırlı olsun abi. Bende bi sürpriz yapacaktım ama olmadı Aldım haberlerini, düşünmen yeter. Allah gönlüne göre versin. Hayırlı olsun Mükremin Abi, Ne zaman kutluyoruz. Çok yakında bir sürpriz yapabilirim. Hayırlı olsun. İç genişliği ve kullanım rahatlığı nasıl? Eğer mahsuru yoksa fiyatını burdan yada özelden yazabilirmisiniz? Bu sıralar araç arayışındayım vesile ile Honda'yı da degerlendirmiş olurum. Genişliği, konfor ve kullanım rahatlığı eski aracımı aratmıyor. Hatta daha konforlu diyebilirim. (yukarıda belirttim) Abi hayırlı olsun, güzel seçim, bi test yapalım.[emoji3] Bayramda olabilirdi ama kısmet. Hayırlı uğurlu olsun C-max'i aratmazsan sana bu araç... Hocam arayacağımı sanmıyorum. Umarım aramam. Otomatik olması bile yeterli diye düşünüyorum. Hayırlı olsun abi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Hayatım sedan arabada geçmesine rağmen C-max aldıktan ve bu foruma üye olduktan sonra hiç c-max veya jeep harici bir araba almayı düşünmedim. Bu geçiş sonrasındaki tecrübelerini paylaşabilirsen bizim içinde fikir olur. Sağolasın kardeşim, yukarıda bir özet geçtim, ileride detayları da yazarım. böyle bir aslan parçası ne kadara maal oluyor şu sıralar acaba Fikri malum siteden buldum, oradaki ortalama fiyat diyebiliriz. Detaylı Fotoğraflar bekliyoruz. Başlığı okumadınız mı? Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Mükremin abi hayırlı olsun güle güle kullan Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Plakamızı taktık. [emoji4] Tesadüf, yanımızda sağlam bir Dost vardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Abi plâka olmamış. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. [emoji106][emoji106] Fatihe selam söyle [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Abi plâka olmamış. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. [emoji106][emoji106] Fatihe selam söyle [emoji8] Adam kısmetli kardeşim. Ben ne yapayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Adam kısmetli kardeşim. Ben ne yapayım.Fe olmalıydı. Bir önceki de öyleydi. [emoji35][emoji35][emoji23][emoji23][emoji23] Ben gelince Elif'i gazlarım [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Fe olmalıydı. Bir önceki de öyleydi. [emoji35][emoji35] [emoji23][emoji23][emoji23] Ben gelince Elif'i gazlarım [emoji23][emoji23] Yok ki[emoji17] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Yok![emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 (düzenlendi) Plaka lazımsa verelim [emoji12] 21 Temmuz 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Plakamızı taktık. [emoji4] Tesadüf, yanımızda sağlam bir Dost vardı. Hayırlısı olsun abi.. Dosttan kasıt, aracın sağındaki mi? Yoksa solundaki mi? Yada dostlar sarmış dört yanını.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Aracın sol arkasındaki kediye dikkat ediniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts