Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Xenon aracın gidişini etkilemediği için sorun değil. En azından fabrikasyon [emoji23] Sen öyle san,arkadan Allahım sana geliyorum şeklinde gelen Xenonlardan bahsetmiştim,sonrası malum zaten Bi-xenon şov başlar. Ayrıca otomatik ve Tüplü bir araçta redline nasıl olur çok merak ettim. Ben şok Kapaklara bak! Çok beğendiğinizin farkındayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Sen öyle san,arkadan Allahım sana geliyorum şeklinde gelen Xenonlardan bahsetmiştim,sonrası malum zaten Bi-xenon şov başlar. Ayrıca otomatik ve Tüplü bir araçta redline nasıl olur çok merak ettim. Ben şok Çok beğendiğinizin farkındayım. Başkasının zumzunu yemeyen kendi zumzunu balyoz sanarmış bebeğim. [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Şamata çıkacak Çıkmaz! Bu şakalar sağlam dostluğun getirisi. O dostluk sarsılmaz. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Kavga çıkacak demetim abi o başka forumlarda çıkar , şamata çıkıcak dedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Şamata çıkacak Hakanla kavga edeceksem İstanbulun yolunu tutar orda kavga ederim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Hakanla kavga edeceksem İstanbulun yolunu tutar orda kavga ederim Geçerken beni de alırsın, en güzel et yemeklerine koyduğu fotoların asıllarını gösterene kadar döveriz, ondan sonra da biraz sevip geri döneriz. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geçerken beni de alırsın, en güzel et yemeklerine koyduğu fotoların asıllarını gösterene kadar döveriz, ondan sonra da biraz sevip geri döneriz. Beni de alın. Ama ben dövmem. Sadece rt yemeklerine giderim Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Sohbetin arasına girip bir Maşallah diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Dövmek kavga nerden çıktı arkadaş ya ben gırgır şamata çıkıcak dedim. Kavgaysa mangalda et kavgası yaparız diğer türlüsünde ben yokum 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Dövmek kavga nerden çıktı arkadaş ya ben gırgır şamata çıkıcak dedim. Kavgaysa mangalda et kavgası yaparız diğer türlüsünde ben yokum Fatih kardeşim et kavgası her daim. Mangalda çözülmeyecek sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 O xenonlar ile nede redline olur varya [emoji3] Mesela Lincoln,fışkiyeden ısıtmalı su'mu atıyor ? Lincoln arkadaki Çeyrek ton kapasitesindeki kolçakta su ısıtıyor ama far yıkamak için deel[emoji48] Kaşınmaa[emoji91] [emoji8] [emoji1] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Dövmek kavga nerden çıktı arkadaş ya ben gırgır şamata çıkıcak dedim. Kavgaysa mangalda et kavgası yaparız diğer türlüsünde ben yokum Bak o doğru. Çünkü Hakan mangalda değil et kül bırakmaz [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Ne olmuş bu esmer japona [emoji15] Esmerden japon olmaz bi kere Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Başkasının zumzunu yemeyen kendi zumzunu balyoz sanarmış bebeğim. [emoji8] Çıkarın ne onu söyle bana Şamata çıkacak Hocam taş atsın,gül diye koklarım.hatta reçelini bile yaparım Hakanla kavga edeceksem İstanbulun yolunu tutar orda kavga ederim Maraşın yollarında tur attırırım sana Geçerken beni de alırsın, en güzel et yemeklerine koyduğu fotoların asıllarını gösterene kadar döveriz, ondan sonra da biraz sevip geri döneriz. Bizde fake olmaz,gelen görür.yanında maden suyu ikramımızdır Beni de alın. Ama ben dövmem. Sadece rt yemeklerine giderim Gel abi gel,bagaja karpuz varsa atıver Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Karpuz dan anlamam. Sadece et yerim. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Mükremin Bey, hayırlı olsun. (Ben yeni gördüm) Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Lincoln arkadaki Çeyrek ton kapasitesindeki kolçakta su ısıtıyor ama far yıkamak için deel[emoji48] Kaşınmaa[emoji91] [emoji8] [emoji1] Sana Ağa dediysek,öldür demedik.o kadar suyu ne yapıyorsun?[emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Ford da focusu keske honda gibi volkswagen gibi yandan bakildiginda ip gibi duran kasa yapsa. Yani aracin kici yukarda duruyor butun focuslarin. Jetta veya civicte oyle degil yandan baktigimizda on ve arka yukseklik ayni. Sirf bu yuzden yaylara pres yaptiriyoruz yada spor yay takiyoruz. Focusun boyle olmasinin ozel bir sebebi mi var acaba gercekten merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Karpuz dan anlamam. Sadece et yerim. Adamsın işte Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 (düzenlendi) Abi o el freni ne Buradan paylaşsanız parmaklarınızmı acır ? Bakın adamlar ne yapmış. El freni! Ya pardon, ne çalmış demeliydim galiba. 3 Aralık 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts