Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Bakın adamlar ne yapmış. El freni! Vayyyy 6 ay önceki mevzu içinize dert olmuş Ayrıca çok şık duruyor. Ama benim böyle bir aracım yok işte. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Vayyyy 6 ay önceki mevzu içinize dert olmuş Ama benim böyle bir aracım yok işte. Hadi ordan! Ne dert olacak? Yarın arabanı satıp da yenisini almaya kalktığında tutacağın el freni koluna çok da fazla bahane bulma diye belirttim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Bakın adamlar ne yapmış. El freni! Ya pardon, ne çalmış demeliydim galiba. Bu elfrenini Volvo'da kullanıyorlar uzun süredir. Yer kaplamayan değişik bir tasarım. Asıl önemlisi kol dayamanın olduğu bölümün boş kalmasına olanak sağlıyor elektronik el freni olmayan bir modelde. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Hadi ordan! Ne dert olacak? Yarın arabanı satıp da yenisini almaya kalktığında tutacağın el freni koluna çok da fazla bahane bulma diye belirttim. Sanmıyorum olacağını Siz kullanmaya devam ediniz. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Keşke mareadan çıkan jantları buna taksaydın abi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Keşke mareadan çıkan jantları buna taksaydın abi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 (düzenlendi) Sanmıyorum olacağını Siz kullanmaya devam ediniz. +100 3 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Keşke mareadan çıkan jantları buna taksaydın abi Madem çok seviyorsun sana gönderiyorum onları. Megan'a tak. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Madem çok seviyorsun sana gönderiyorum onları. Megan'a tak. Vuuuuuuu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 sürüşü çok keyifli bir araç, 2011 yılında manuel vitesini almıştım, kaputu nerdeyse hiç açmadım, sadece silecek suyu için açmıştım hayırlı olsun... plakası bu başlıkta var Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Mükremin abi satmaktan vazgeçtin galiba, Honda yeni bir Honda almak için satılır demişti Hakan abi Kısmetse ara tatile Ankara'ya geleceğim, buluşmak etkinlik olursa yanyana koyarız, yanına da Focus koyarlar Focus ile nasıl duruyor bakarlar Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Mükremin abi satmaktan vazgeçtin galiba, Honda yeni bir Honda almak için satılır demişti Hakan abi Kısmetse ara tatile Ankara'ya geleceğim, buluşmak etkinlik olursa yanyana koyarız, yanına da Focus koyarlar Focus ile nasıl duruyor bakarlar Ramazan sıfır araçlarda 7-8 bin tl. indirim yapılan bir dönemde ikinci el araç satmak çok da akıl işi değil, biraz beklemeye karar verdim. Tatil döneminde Ankara epey misafir ağırlayacak gibi kısmet.... Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Ramazan sıfır araçlarda 7-8 bin tl. indirim yapılan bir dönemde ikinci el araç satmak çok da akıl işi değil, biraz beklemeye karar verdim. Tatil döneminde Ankara epey misafir ağırlayacak gibi kısmet.... Haklısın Mükremin abi, yaz aylarına doğru yeniden eski haline dönecektir. Görüşürüz inşallah... Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Mükremin abi satmaktan vazgeçtin galiba, Honda yeni bir Honda almak için satılır demişti Hakan abi Kısmetse ara tatile Ankara'ya geleceğim, buluşmak etkinlik olursa yanyana koyarız, yanına da Focus koyarlar Focus ile nasıl duruyor bakarlar Ben deniyorum, böyle duruyor. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278233-teker-elaz%C4%B1%C4%9Fa-d%C3%B6ner-hay%C4%B1rl%C4%B1s%C4%B1yla/page-3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Ben deniyorum, böyle duruyor. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278233-teker-elaz%C4%B1%C4%9Fa-d%C3%B6ner-hay%C4%B1rl%C4%B1s%C4%B1yla/page-3 Çok dikkat çekici. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Çirkin ördek yavrusu gibi Gayet dikkat çekici olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Kusura bakma abi.. İstemsiz gülüyorum. Zamanında bana söylediğin laflar tek tek aklıma geliyor da.. Hayırlı satışlar.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 Kusura bakma abi.. İstemsiz gülüyorum. Zamanında bana söylediğin laflar tek tek aklıma geliyor da.. Hayırlı satışlar.. Mesela ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts