İçeriğe Yönlendir

Dyo Dinamik Mı? Polisan Elegans Mı?

Misafir

15 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Herkese Merhaba,

Evlilik hazırlığı öncesi evime ağır bakım yaptırıyorum :D

Boya konusunda kararsızım, fiyatları aldım iyi fiyat da aldığımı düşünüyorum. Sizce hangi boyayı almalıyım?

Fiyatlar;

Polisan ELEGANS : 145 TL

DYO DINAMIK : 110 TL 

Yorum bağlantısı

dyo dinamik, dyo nun silikon esaslı iç cephe boyasıdır. silinebilme özelliği vardır.

polisan elegans ise antibakteriyel özelliği ile dinamikten ayrılır.

ikisi muadil ürün değildir.

polisan elegansın karşılığı belki dyo teknoplast olabilir. onun içinde de tavalarda bulunan teflon malzemesi bulunmasından dolayı silmeye diğerlerine ve elegansa göre daha dayanıklıdır.

ücret sıkıntı değilse elegans yaptırın derim ben.

Yorum bağlantısı

En ucuzu, en iyisidir.. Masraf yapma çok. Daha çok harcaman olacak.  ;) 3 sene sonra hanım duvar renginden sıkılırsa yazık olur 145 lik delikanlıya..  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Kardeşim bende geçen sene kendi evimi kendim boyamıştır. Baya bir araştırma yaptım ve sonuç olarak DYO teknoplast aldım. Gerçekten çok memnunum teflon katlılı silinebilir ipeksi mat. Kiri çok güzel kapatıyor. Ben birkaç yakınıma daha tavsiye ettim onarda aldılar ve çok memnunlar. Tavanıda boyayacaksan TEK tavan boyasından şaşma derim. Rulo olarak ise Dekor marka çok güzel. Bu arada ihtiyaçlarını mutlaka Ostim'den al. Koçtaşta 185 TL olan boyayı 140 TL'ye aldım. Kolay gelsin kardeşim.

Yorum bağlantısı

Her yıl evmi boyanacak sanki,al polisanı vur duvara.

Kaç yılda bir evin boyanacağına sen karar vermiyorsun canım. Layt erkekiz biz.  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Kaç yılda bir evin boyanacağına sen karar vermiyorsun canım. Layt erkekiz biz.  ;)  :D

Biz derken, Yönetim olarak mı SİZ :D :D 

Yorum bağlantısı

9 Yıllık evliyim,ilki evlenirken boyandı,ikincisi kız olmadan yani 2..Her yıl boya olmaz o ne öyle  :biggrin: Allahtan saten değil evin boyası,yoksa hiç boyatmazdım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han

Bende boya yaptirirken epey arastirmistim boyacilarin cogu polisan dedi. Bence polisan

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Tolgahan bende çok araştırdım. Bir kaç boyacı ilede görüştüm. Evi boyattığım usta dahil kesinlikle Polisan dedi..

Bu sene Polisanın kataloğuna Karizmatik Krem diye bir renk girdi. Ben onu tercih ettim çok tatlı bir renk tavsiye ederim.. Tavan boyası içinse kesinlikle, permolit kar beyazından şaşma derim

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tolgahan bende çok araştırdım. Bir kaç boyacı ilede görüştüm. Evi boyattığım usta dahil kesinlikle Polisan dedi..

Bu sene Polisanın kataloğuna Karizmatik Krem diye bir renk girdi. Ben onu tercih ettim çok tatlı bir renk tavsiye ederim.. Tavan boyası içinse kesinlikle, permolit kar beyazından şaşma derim

Kardeşim teşekkürler. Renk tercihim "Masum Beyaz" oldu. Boya tercihim de Polisan elegans oldu :) 

Tavan boyasında Ankara piyasasında sürekli tercih edilen ve benimde yakınen bildiğim TEK tavan boyasını tercih ettim. Dün evin tavanları bitti şükür, ama tadilat sürüyor :) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tercihim sizlerinde önerileri ile Polisan Elegans oldu.. Henüz boyayı açıp süremedik :D 

Dün gece evin tavanları bitti ve boya işi geceleri hızla devam edecek görünüyor :) 

Yardımcı olan herkese teşekkürler :flowers: 

Konu yönetim tarafından nasıl uygun olursa; kilitlenebilir, silinebilir..

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...