Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Herkese Merhaba, Evlilik hazırlığı öncesi evime ağır bakım yaptırıyorum Boya konusunda kararsızım, fiyatları aldım iyi fiyat da aldığımı düşünüyorum. Sizce hangi boyayı almalıyım? Fiyatlar; Polisan ELEGANS : 145 TL DYO DINAMIK : 110 TL Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 dyo dinamik, dyo nun silikon esaslı iç cephe boyasıdır. silinebilme özelliği vardır. polisan elegans ise antibakteriyel özelliği ile dinamikten ayrılır. ikisi muadil ürün değildir. polisan elegansın karşılığı belki dyo teknoplast olabilir. onun içinde de tavalarda bulunan teflon malzemesi bulunmasından dolayı silmeye diğerlerine ve elegansa göre daha dayanıklıdır. ücret sıkıntı değilse elegans yaptırın derim ben. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Geçen yıl boya yaptırmıştık, kime sorsak elegans önermişti. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 En ucuzu, en iyisidir.. Masraf yapma çok. Daha çok harcaman olacak. 3 sene sonra hanım duvar renginden sıkılırsa yazık olur 145 lik delikanlıya.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Kardeşim bende geçen sene kendi evimi kendim boyamıştır. Baya bir araştırma yaptım ve sonuç olarak DYO teknoplast aldım. Gerçekten çok memnunum teflon katlılı silinebilir ipeksi mat. Kiri çok güzel kapatıyor. Ben birkaç yakınıma daha tavsiye ettim onarda aldılar ve çok memnunlar. Tavanıda boyayacaksan TEK tavan boyasından şaşma derim. Rulo olarak ise Dekor marka çok güzel. Bu arada ihtiyaçlarını mutlaka Ostim'den al. Koçtaşta 185 TL olan boyayı 140 TL'ye aldım. Kolay gelsin kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Her yıl evmi boyanacak sanki,al polisanı vur duvara. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Her yıl evmi boyanacak sanki,al polisanı vur duvara. Kaç yılda bir evin boyanacağına sen karar vermiyorsun canım. Layt erkekiz biz. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Kaç yılda bir evin boyanacağına sen karar vermiyorsun canım. Layt erkekiz biz. Biz derken, Yönetim olarak mı SİZ :D Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Biz derken, Yönetim olarak mı SİZ : :D Siz dahil, hepimiz janım. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Ben filli boyadan şaşmam.Heleki dış duvar olursa. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Kaç yılda bir evin boyanacağına sen karar vermiyorsun canım. Layt erkekiz biz. 9 Yıllık evliyim,ilki evlenirken boyandı,ikincisi kız olmadan yani 2..Her yıl boya olmaz o ne öyle Allahtan saten değil evin boyası,yoksa hiç boyatmazdım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 boya ankara rüzgarlı dan alınır.artık otopark sorunu da yok. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Bende boya yaptirirken epey arastirmistim boyacilarin cogu polisan dedi. Bence polisan Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Tolgahan bende çok araştırdım. Bir kaç boyacı ilede görüştüm. Evi boyattığım usta dahil kesinlikle Polisan dedi.. Bu sene Polisanın kataloğuna Karizmatik Krem diye bir renk girdi. Ben onu tercih ettim çok tatlı bir renk tavsiye ederim.. Tavan boyası içinse kesinlikle, permolit kar beyazından şaşma derim Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 (düzenlendi) Tolgahan bende çok araştırdım. Bir kaç boyacı ilede görüştüm. Evi boyattığım usta dahil kesinlikle Polisan dedi.. Bu sene Polisanın kataloğuna Karizmatik Krem diye bir renk girdi. Ben onu tercih ettim çok tatlı bir renk tavsiye ederim.. Tavan boyası içinse kesinlikle, permolit kar beyazından şaşma derim Kardeşim teşekkürler. Renk tercihim "Masum Beyaz" oldu. Boya tercihim de Polisan elegans oldu Tavan boyasında Ankara piyasasında sürekli tercih edilen ve benimde yakınen bildiğim TEK tavan boyasını tercih ettim. Dün evin tavanları bitti şükür, ama tadilat sürüyor -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tercihim sizlerinde önerileri ile Polisan Elegans oldu.. Henüz boyayı açıp süremedik Dün gece evin tavanları bitti ve boya işi geceleri hızla devam edecek görünüyor Yardımcı olan herkese teşekkürler Konu yönetim tarafından nasıl uygun olursa; kilitlenebilir, silinebilir.. 21 Temmuz 2015 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts