İçeriğe Yönlendir

Fırçasız Araç Yıkama Hakkında

Koray Kahraman

Recommended Posts

Koray Kahraman

Değerli Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde bir süredir araştırdığım Köpük Sprey Pompası aldım. Almış olduğum ürün şu;

Yanında da Atas DLS 125 marka Oto Köpüğü aldım. Sormak istediğim husus ise; Fırçasız Araç Yıkama şampuanını kullanırken pompanın içine sıcak su mu yoksa soğuk su mu koymak gerekiyor acaba?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

videodaki araç zaten temizdi, bu pompa gerçekten işe yarayacak mı ?

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

İlk kez bu hafta sonu deneyeceğim. İzlenimlerimi paylaşırım, fakat internetten araştırırken videolarını izledim gayet başarılı gibi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

pompayı nerden temin ettiniz ? fiyatı nedir?

bir de kullanılan köpük özel mi ? herhangi bir oto şampuanı veya sabun da aynı işi görür mü ?

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

köpük çok çok kaliteli olmalıki tanzikli su makinasına ihtiyaç kalmasın ama fırçasız çok zor bu şekilde kendi düşüncem tabi

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

köpük çok çok kaliteli olmalıki tanzikli su makinasına ihtiyaç kalmasın ama fırçasız çok zor bu şekilde kendi düşüncem tabi

evet, bence de

zaten video daki araç da kirli değil :)

Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran

Ürün bildiğimiz ilaç pompasına benziyor. Bence çok fazla beklenti içine girmeyin.67033_buyuk.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

pompayı nerden temin ettiniz ? fiyatı nedir?

bir de kullanılan köpük özel mi ? herhangi bir oto şampuanı veya sabun da aynı işi görür mü ?

Pompayı internetten satın aldım. Ototem.com.tr adresinden aldım, 55 TL idi. Şampuan özel şampuan tabii ki. Atas DLS 125 marka. Daha önce Fırçasız Araç Yıkama Şampuanı da almıştım ve kirleri ortadan kaldırma anlamında gayet başarılıydı. 

Ürün bildiğimiz ilaç pompasına benziyor. Bence çok fazla beklenti içine girmeyin.67033_buyuk.jpg

Bende de bu pompadan var, fakat Epoca marka olan oto yıkamacılardaki gibi köpük yapıyor. Dolayısıyla henüz arabaya uygulamadım fakat sizin bahsetmiş olduğunuz ilaç pompasıyla kıyaslanamayacak şekilde farklı püskürtme yapıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gönenç Türkekul

İlk kez bu hafta sonu deneyeceğim. İzlenimlerimi paylaşırım, fakat internetten araştırırken videolarını izledim gayet başarılı gibi.

Güzel görünüyor ama ne kadar harcıyor acaba? Mesela arabayı bir kere yıkamak için bir tüp yer mi? Koray hocam denedikten sonra bizi de aydınlat :)

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

Satın aldığım yerdeki yetkili ile görüştüğümde 50 ml şampuan ve 1 lt su karışımının 1 araca gayet yettiğini söylemişti. Ben de denediğimde sizleri aydınlatırım tabii ki :)

Yorum bağlantısı
Hasan Ünsal
(düzenlendi)

valla ben kachker rin 130 bar olanını almıştım.yanında köpük sıkma aparıtıda var.gerçekten makinanın gücünden dolayı süper temizliyor.köpüğü sıktıktan sonra tazziğin gücü olmasa zor olan kirleri sökmez.onun için bunun pek işe yarayacağını sanmıyorum.

tarihinde Hasan Ünsal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

2 haftadan fazla kullanmazsınız ömür tüketir ilk önce aracın bi güzel basınçlı suyla yıkanması gerekir sonra köpük sonra çift kova yöntemiyle temizlik uygun yıkama eldiveniyle tabiki

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

2 haftadan fazla kullanmazsınız ömür tüketir ilk önce aracın bi güzel basınçlı suyla yıkanması gerekir sonra köpük sonra çift kova yöntemiyle temizlik uygun yıkama eldiveniyle tabiki

"2 haftadan fazla kullanmazsınız" derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.

Yorum bağlantısı

Sadece köpük zaten çok etkili olmuyor, köpüğü araca dağıtmak anlamında bence kullanışlı sonrasında eldiven ile hafiften geçip , su ile durulanırsa etkili olacaktır.

Sadece köpük ile kir söken köpükler arabayı da söküyor zaten :)

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

Arkadaşlar, geçtiğimiz hafta sonu bahsetmiş olduğum köpük pompası ile Atas DLS 125 şampuanı denedim, sonuç mükemmeldi. Oluşan köpük aynen traş köpüğü gibiydi ve bahçe sulama apartı ile bile etkili temizlik oldu. Yıkama öncesi ve sonrası fotoğrafları çektim, fotoğraftan çok belli olmuyor ama isterseniz fotoğrafları ekleyebilirim. Aynen en baştaki videodaki gibi köpük yapıyor, biraz uğraştırıyor çünkü pompanın basıncı 1-2 kapılık alanı ancak köpükleyebiliyor, sonrasında tekrar pompalamak gerekiyor ama sonucu görünce değdiğini anlıyorsunuz. Kaç yıldır araç yıkıyorum ilk kez aracımın bu kadar net bir parlaklığa sahip olduğunu gördüm.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

koray bey merhaba,

köpük pompasını ve Atas DLS 125 şampuanı nerden temin ettiniz? fiyatı nedir?

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Arkadaşlar, geçtiğimiz hafta sonu bahsetmiş olduğum köpük pompası ile Atas DLS 125 şampuanı denedim, sonuç mükemmeldi. Oluşan köpük aynen traş köpüğü gibiydi ve bahçe sulama apartı ile bile etkili temizlik oldu. Yıkama öncesi ve sonrası fotoğrafları çektim, fotoğraftan çok belli olmuyor ama isterseniz fotoğrafları ekleyebilirim. Aynen en baştaki videodaki gibi köpük yapıyor, biraz uğraştırıyor çünkü pompanın basıncı 1-2 kapılık alanı ancak köpükleyebiliyor, sonrasında tekrar pompalamak gerekiyor ama sonucu görünce değdiğini anlıyorsunuz. Kaç yıldır araç yıkıyorum ilk kez aracımın bu kadar net bir parlaklığa sahip olduğunu gördüm.

Fotoğrafları bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

Arkadaşlar, evdeki bilgisayarımdan Windows güncellemesi sonrası internete giremez oldum. İş yerimdeki bilgisayardan da filtre sebebiyle fotoğraf yükleyemiyorum. İsteyenlere e-posta atabilirim.

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman
Köksal Yılmaz

Tatilde kaçırmışım bu konuyu, aynı ürünü kullanıyorum desem pek şaşıran olmaz sanırım :D

Epoca bu işlerin en iyilerinden biridir ucuz piyasa ürünlerinden çok çok üstündür. Köpük kıvamı çok güzeldir ancak 1 lt kapasitesi ve 0.7 lt su+şampuan yapıp gerisini pompalayinca araç köpüklemek biraz yoruyor. Tek pompalama ile araç köpüklenmiyor, köpük traş kıvamında olunca basınç çabuk düşüyor. Ben araç içi temizlikte kullanıyorum, forumda transporter konusu mevcut onda çok işime yaradı.

Bu arada sıcak su+şampuan daha iyidir ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...