İçeriğe Yönlendir

Eksoz Son Susturucu Modifiye

Zekeriya Kahraman

Recommended Posts

Burak Tosun

21den iki tane alip birbirine bakacak şekilde küçük kaynak attirarak cift parcadan tek görünüm elde edebilirsin hem daha sade hemdr daha şekil durur tahminim tabiki, birbirinin aynı olmak suretiyle isteginiz eksoz ucuyla da yapabilirsiniz biraz zahmet ister ama eminim cok güzel bi görüntü ortaya çıkacaktır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

21den iki tane alip birbirine bakacak şekilde küçük kaynak attirarak cift parcadan tek görünüm elde edebilirsin hem daha sade hemdr daha şekil durur tahminim tabiki, birbirinin aynı olmak suretiyle isteginiz eksoz ucuyla da yapabilirsiniz biraz zahmet ister ama eminim cok güzel bi görüntü ortaya çıkacaktır

Güzel fikir. Ben beğendim lakin pek tutulmayabilir.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

27 yi taktırmaya karar verdim ama digerlerinin en ucuzu tekli takılıyor 40+40= 80 tl ucuzda 20 tl den başlıyormuş pas yapıyormuş krom değilmiş

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Eksoz uçlarının fiyatları

Bu 215 tl 

taGZEPK.jpg

10eXyYW.jpg

-

Bu 120 tl

PDEREXo.jpg

giU5IF6.jpg

-

Bunlarda benim takmaya karar verdiğim ana suanlık vaz gectiğim eksoz ucları 90 tl den 80 tl ye düştü

0W4ObqI.jpg

t4Ic6kn.jpg

Vj5Sn7w.jpg

SY32sVa.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Burak ikili vardı çok ta güzel oldu suanlık taktırmıyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...