Burak Tosun 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 21den iki tane alip birbirine bakacak şekilde küçük kaynak attirarak cift parcadan tek görünüm elde edebilirsin hem daha sade hemdr daha şekil durur tahminim tabiki, birbirinin aynı olmak suretiyle isteginiz eksoz ucuyla da yapabilirsiniz biraz zahmet ister ama eminim cok güzel bi görüntü ortaya çıkacaktır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 (düzenlendi) 21den iki tane alip birbirine bakacak şekilde küçük kaynak attirarak cift parcadan tek görünüm elde edebilirsin hem daha sade hemdr daha şekil durur tahminim tabiki, birbirinin aynı olmak suretiyle isteginiz eksoz ucuyla da yapabilirsiniz biraz zahmet ister ama eminim cok güzel bi görüntü ortaya çıkacaktır Güzel fikir. Ben beğendim lakin pek tutulmayabilir. 23 Temmuz 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Tosun 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Kaynak atmadan deneyin bi isterseniz bi elinizle veya arabaya koyun deneyin Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Linkteki araçta çok hoş görünüm var.Bunların arasında bu egsoz ucu var ise yakışacaktır. http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/162990-hyundai-sonata-94-sonata-ze-de-tanirlar.html 48 sanırım en yakın olanı. Bu görüntü iki tane 8 ya da 9 numara ile güzel olur bence. Tabi ses yapmayanından... Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 27 yi taktırmaya karar verdim ama digerlerinin en ucuzu tekli takılıyor 40+40= 80 tl ucuzda 20 tl den başlıyormuş pas yapıyormuş krom değilmiş Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 Eksoz uçlarının fiyatları Bu 215 tl - Bu 120 tl - Bunlarda benim takmaya karar verdiğim ana suanlık vaz gectiğim eksoz ucları 90 tl den 80 tl ye düştü 2 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 21den iki tane alip birbirine bakacak şekilde küçük kaynak attirarak cift parcadan tek görünüm elde edebilirsin hem daha sade hemdr daha şekil durur tahminim tabiki, birbirinin aynı olmak suretiyle isteginiz eksoz ucuyla da yapabilirsiniz biraz zahmet ister ama eminim cok güzel bi görüntü ortaya çıkacaktır Burak ikili vardı çok ta güzel oldu suanlık taktırmıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts