İçeriğe Yönlendir

Ayak Aydınlatması.

ahmet günay

Recommended Posts

ahmet günay

04 collection focus a ayak aydınlatması çekmek istiyorum elektriği nerden almalıyım sizce ? Birde sübmarine aydınlatma yapmak istiyorum onların ledleri farklı mı oluyor nerden temiin edebilirim yardım. (Ankara)

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
(düzenlendi)

submarine için ben 5 mm mantar led kullandım elektriği sigorta kutusundan aldım, ayak aydınlatması içinde tavan lambasından elektrik aldım. Submarine lambanın ışığı fazla olsun isterseniz flux denen ledlerden alın

tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci

Benim 05 gold collection da tesisat hazırdı. Sadece 5w dipsiz ampul takıp çalıştırdık. Bence elektrilçiye kontrol ettirin önce.

Yorum bağlantısı
ahmet günay

Mehmet bey sübmarine ışıkların bi fotosunu alabilir miyim acaba. Emre bey. Kontrol ettircem geldi oda aklıma.

Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci

Ahmet bey, ayak aydınlatmaların duyları kablo demetlerinin içinde süngere sarılı şekilde oluyor. Direksiyon altındaki bölmenin ve torpido altındaki bölmenin sökülmesiyle kablo demetleri görülebilir.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
ahmet günay

Ahmet bey, ayak aydınlatmaların duyları kablo demetlerinin içinde süngere sarılı şekilde oluyor. Direksiyon altındaki bölmenin ve torpido altındaki bölmenin sökülmesiyle kablo demetleri görülebilir.

Emre bey. Teşekkürler bu bilgi doğrultusunda dediğiniz noktalara eğilip bakmamla buldum duyları herşey hali hazır ampül takmak kalıyor [emoji4] bugün nasip olursa 3 lü şerit ledlerden çekeceğim fotoğrafları akşam yüklerim. İyi forumlar
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci

Yolcu tarafındaki ayak aydınlatması için lamba bulmanız gerekiyor. Bagaj aydınlatmasındaki lambayla aynı. Çıkmacılara bakarsanız denk gelir. Olmadı bagajdakini söküp takın. Lambanın takılacağı yer mukavva gibi bir şey ve yeri hazır. Bastırınca direk kopuyor ve lamba direk cuk diye oturuyor. Duyuda lambaya takınca mis gibi orjinal ayak aydınlatma :) Ben 5w dipsiz ampul kullanmanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mustafacan Kolukırık

Konuyu  hortlatcam ama collection 2005 1 kasa da mevcut mu simdi aydınlatma? Bknz:9b1e491453c691f95ac77c6cd6566677.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Konuyu  hortlatcam ama collection 2005 1 kasa da mevcut mu simdi aydınlatma? Bknz:9b1e491453c691f95ac77c6cd6566677.jpg

Mevcut gibi görünüyor
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halil ibrahim Oruc
(düzenlendi)

20180521_214040.jpg20180521_215457.jpgBu konuyu okuyunca dayanamadim bende arabaya gittim simdi ve  surucu ve yolcu tarafini yoklayinca sungere sarili gizli 2 tane hazir soket buldum   iki lamba takip  bi sigara sarip izlemeye doyamadim desem yeridir:)

Bu arada araca 2003  mk 1.5

Ghia olmayan pre facelift modeller icin ise youtubede bir link paylasiyorum arkadaslara

En azindan tavandan hat cekmeye gerek kalmadan  direk asagidan dagitim yapilabilir.  Elektronik bilgisi olanlar yapabilir bunu

https://youtu.be/4CZ3C4UdTys

tarihinde Halil ibrahim oruc tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...