ahmet günay 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 04 collection focus a ayak aydınlatması çekmek istiyorum elektriği nerden almalıyım sizce ? Birde sübmarine aydınlatma yapmak istiyorum onların ledleri farklı mı oluyor nerden temiin edebilirim yardım. (Ankara) Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 (düzenlendi) submarine için ben 5 mm mantar led kullandım elektriği sigorta kutusundan aldım, ayak aydınlatması içinde tavan lambasından elektrik aldım. Submarine lambanın ışığı fazla olsun isterseniz flux denen ledlerden alın 24 Temmuz 2015 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Benim 05 gold collection da tesisat hazırdı. Sadece 5w dipsiz ampul takıp çalıştırdık. Bence elektrilçiye kontrol ettirin önce. Yorum bağlantısı
ahmet günay 31 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2015 Mehmet bey sübmarine ışıkların bi fotosunu alabilir miyim acaba. Emre bey. Kontrol ettircem geldi oda aklıma. Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Ahmet bey, ayak aydınlatmaların duyları kablo demetlerinin içinde süngere sarılı şekilde oluyor. Direksiyon altındaki bölmenin ve torpido altındaki bölmenin sökülmesiyle kablo demetleri görülebilir. Yorum bağlantısı
ahmet günay 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 Ahmet bey, ayak aydınlatmaların duyları kablo demetlerinin içinde süngere sarılı şekilde oluyor. Direksiyon altındaki bölmenin ve torpido altındaki bölmenin sökülmesiyle kablo demetleri görülebilir.Emre bey. Teşekkürler bu bilgi doğrultusunda dediğiniz noktalara eğilip bakmamla buldum duyları herşey hali hazır ampül takmak kalıyor [emoji4] bugün nasip olursa 3 lü şerit ledlerden çekeceğim fotoğrafları akşam yüklerim. İyi forumlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Yolcu tarafındaki ayak aydınlatması için lamba bulmanız gerekiyor. Bagaj aydınlatmasındaki lambayla aynı. Çıkmacılara bakarsanız denk gelir. Olmadı bagajdakini söküp takın. Lambanın takılacağı yer mukavva gibi bir şey ve yeri hazır. Bastırınca direk kopuyor ve lamba direk cuk diye oturuyor. Duyuda lambaya takınca mis gibi orjinal ayak aydınlatma Ben 5w dipsiz ampul kullanmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mustafacan Kolukırık 1 Nisan 2018 Paylaş 1 Nisan 2018 Konuyu hortlatcam ama collection 2005 1 kasa da mevcut mu simdi aydınlatma? Bknz: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2018 Paylaş 2 Nisan 2018 Konuyu hortlatcam ama collection 2005 1 kasa da mevcut mu simdi aydınlatma? Bknz: Mevcut gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 (düzenlendi) Bu konuyu okuyunca dayanamadim bende arabaya gittim simdi ve surucu ve yolcu tarafini yoklayinca sungere sarili gizli 2 tane hazir soket buldum iki lamba takip bi sigara sarip izlemeye doyamadim desem yeridir:) Bu arada araca 2003 mk 1.5 Ghia olmayan pre facelift modeller icin ise youtubede bir link paylasiyorum arkadaslara En azindan tavandan hat cekmeye gerek kalmadan direk asagidan dagitim yapilabilir. Elektronik bilgisi olanlar yapabilir bunu https://youtu.be/4CZ3C4UdTys 21 Mayıs 2018 tarihinde Halil ibrahim oruc tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts