İçeriğe Yönlendir

Peugeot 206+ Hakkındaki Düşünceleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Ali Karadağ

14.000-16.000 bandında eli yüzü düzgün araba aradım, bulamadım. Bir banka müdürü abimizde 2010 model Peugeot 206+ var, vereyim sana dedi, araç 1.4 Comfort benzinli, tüp 62.000km'de takılmış araç 75.000km'de. HDi olsa düşünmeden alırım da benzinlisi hakkında hiç bir düşüncem yok. Rakam

22.000TL, Fikirleriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Şu anki fiyatı normal gibi bence benzinlisi daha iyi benim arkadasım geçen yıl aynı araçtan lpgsiz 25000km de 22000 tl aldı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Bu arada 2004 Alfa 156 var fabrika müdürü nde ondan vazgeçip bunu alacağım. O da 23.000tl

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

14.000-16.000 bandında eli yüzü düzgün araba aradım, bulamadım. Bir banka müdürü abimizde 2010 model Peugeot 206+ var, vereyim sana dedi, araç 1.4 Comfort benzinli, tüp 62.000km'de takılmış araç 75.000km'de. HDi olsa düşünmeden alırım da benzinlisi hakkında hiç bir düşüncem yok. Rakam

22.000TL, Fikirleriniz nedir?

Ali; kardeşime aldık gayet memnun tüp bile takmadan biniyor. 

2010 model araç 28000 km deydi aldığımızda sol ön kapı değişmiş olarak aldık 5-6 ay kadar önce 24000 tl ye almıştık bence fiyatı gayet uygun gibi.

kardeşimin aracı plus değil düz 206

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Ali,LPG li olanda kışın ben yadıyordum biliyosun.Bu araçlarda enjektörleri eritiyormuş demişti ustalar.Bunu belirtmek istedim naçizane..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu arada 2004 Alfa 156 var fabrika müdürü nde ondan vazgeçip bunu alacağım. O da 23.000tl

Yakın zamanda 156 tecrübe eden forumda da üyeliği olan Ümit kobuz arkadaşımız zor bela çıkarmıştı elinden. Her sabah başka arıza ile uyandığını söylüyordu elektronik alt takım vb. Benim de çok hevesim vardı vazgeçtim

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Ali,LPG li olanda kışın ben yadıyordum biliyosun.Bu araçlarda enjektörleri eritiyormuş demişti ustalar.Bunu belirtmek istedim naçizane..

206 mıydı yoksa 206 plus mıydı abi sendeki? Bir de bu ikisinin motoru aynımı
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

bence var ise 206 ya yönelmeyin teyzemde otomatik 1.4 ü vardı ancak o 206+ değildi , düz 206 idi:)

direksiyonu çok ahır yol tutuşunda güven vermeyen içeri çok ses alan hantal bir araçtı , bende o sıralar 1.4 era vardı 206dan inip eraya binince Mercedes'e binmiş gibi oldum resmen :)

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

segmentinin iyi arabasi hele 22ye 2010 gayet iyi .bende 2005 206 var memnunum ,arabanin ne oldugunu neler yapip yapamayacagini biliyorum ona gore davraniyorum aramiz iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

206 mıydı yoksa 206 plus mıydı abi sendeki? Bir de bu ikisinin motoru aynımı

Gliba sadece 206 idi.Motorları konusunda bir bilgim yok..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

206+ 207 ile 206 kirmasi bir arac ama plus olarak cikmasini nedenin 206'nin cok tutulmasi oldugu da soylenir. Bu tip araclarin kullanicisi hem fiyatindan hem de piyasada tutulabilir olmasindan dolayi var. Talebine gore fiyatinin ucuz olmasi bir celiski gibi gozukse de kendine has bir piyasasi var. Biz 206'dan memnunuz. Elektrik problemi cam acma butonlarinda yasatiyor bazen. 156'ya gore tercih edilebilir bir arac.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ben olsam 206+ ı alırdım. 2010 model, düşük km v.s fiyat olarakta gayet avantajlı

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Manuel abi

İstersen senin eve yakın olan servisi ararım gidip göster oraya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi 206+ bildiğim kadarıyla normal 206lardan daha kalitesiz üretilmiş ve çoğu donanım çalınarak üretilmiş bir araç. Sıfırı bi ara 19.000 tl idi. 
1.4 motor zaten psa motoru 75 bg. Fiesta da kullanılıyordu bi ara. Performans olarak memnun eder. Yakıt olarak biraz fazla yakıyor diyebiliriz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Şirket adıyla alındıysa işletme indirimi oluyor. Eniştem 23.000 tl gibi bir rakama sıfır olarak almıştı. Biraz daha indirim yaptırabilirseniz çok güzel bir şekilde alınabilir. Tavsiye ederim. Performans açısından güzel. Yakıt açısından kullanıma bağlı. Fakat biraz güven hissi vermiyor. Yani şehrin haylazı :) . Şehir için uygundur. Alınır.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ömer Çayırtepe

Diğer kazaları basit olabilir ama 7418 TL'lik hasar uzak durmak için yeter bence. 

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Bagaj kapağı, arka tampon değişmiş. Arkadan kazası var, şase-direklerde bişey yok. Tutar o kazaya ait.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Boyle bir konu yakin zamanda acilmisti dorumda. Ali Karadag acmisti. Bircok yorum vardir konuda.

Konuyu bulamadım  :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

bagaj kapağı için 7 bin küsür normal. bence alınır. km uygun. rakam da iyi. renkte hoş. kafanıza da yattı ise. alın ve binin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...