Hasan Ünsal 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Slm arkadaşlar.Aracımla uzun yola giderken farkettiğim bir sorunla karşılaştım.Buna benzer durumla karşılaşan varsa yardımcı olacaktır diye düşündüm.Aslında servis zamanı gelmedi daha onun içinde küçük önemsiz sorunsa gitmek istemedim.Aracım şuan 6bin km de. Normal düz yolda 120-150 süratle giderken motor kendini 1 saniye kadar sıkıp bırakıyor.sanki tümsekten geçer gibi.Ama yokuşlarda filan yapmıyor.Nedendir acaba. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Slm arkadaşlar.Aracımla uzun yola giderken farkettiğim bir sorunla karşılaştım.Buna benzer durumla karşılaşan varsa yardımcı olacaktır diye düşündüm.Aslında servis zamanı gelmedi daha onun içinde küçük önemsiz sorunsa gitmek istemedim.Aracım şuan 6bin km de. Normal düz yolda 120-150 süratle giderken motor kendini 1 saniye kadar sıkıp bırakıyor.sanki tümsekten geçer gibi.Ama yokuşlarda filan yapmıyor.Nedendir acaba. Yokuş yukarı klima açık iken mi yapıyor bu durumu? Yorum bağlantısı
Hasan Ünsal 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 evt klima açıktı ama kapalıyken aklıma gelmedi. bu arada bu sorun yolda giderken 20-30 saniye aralıklarla yapıyor. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 cruise control açıkkenmi yoksa normal siz gaza basarkenmi yapıyor bi de? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Sanki yakıt pompasına, yada mazot filtresine bişey geliyor da onu atana kadar sıkıyor gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı
Hasan Ünsal 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 cruise control açıkkenmi yoksa normal siz gaza basarkenmi yapıyor bi de? herikisinde de yapıyor. Sanki yakıt pompasına, yada mazot filtresine bişey geliyor da onu atana kadar sıkıyor gibi geldi bana.. yokuş çıkarkende yapmazmı acaba.sadece düz yolda oluyor Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 (düzenlendi) Cruise control açıkken yapmıyorsa gaz pedalıyla alakalı olabilir. edit : her ikisindede yapıyormuş 27 Temmuz 2015 tarihinde Mükremin Aktuğ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Ünsal 27 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2015 (düzenlendi) Motoru hiç yıkattınız mı? motoru hiç yıkatmadım ama araç 2500 km deyken yüzeysel su sıkmıştım.abartı şekilde değil ama. 27 Temmuz 2015 tarihinde Hasan Ünsal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 partikül filtresi devreye girmiş olabilir. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 partikül filtresi devreye girmiş olabilir. Dpf açıkken öyle sürekli boğulma olmuyor daha evvel hareket halindeykende açılmıştı bende problem yaratmamıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts