Mahmut Varlı 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Herkese merhabalar 2009-2011 model ford focus 1.6 otomatik şanzuman en donanımlı olan x-titanium paketini satın almak istiyorum. ancak araç hakkın merak ettiğim bir kaç şey var internette yararlı birşeyler bulamadım. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Araç kaç vites ? Şanzumanında veyahut yürüyen aksamında kronik bir arızası varmıdır ?LPG ile uyumu ? performansı etkiliyormu ? nacizane sizin almam konusunda tavsiyeniz veya eksi yönleri ? şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Şanzımanında hiç bir kronik sorunu yok,çünkü eski teknoloji 4 ileri tork konvertörlü şanzıman. Biz lpg taktırmıştık bir sorun yaşamadık,forumda da yaşanmadığı söyleniyor,tabiki montaj yapan usta+yapılan kit önemli. Performansı,bana göre etkiliyor ama bariz bir fark yok. Kronik bir sorun hiç duymadım görmedim bilmiyorum. Ben şanzımanın performansından memnun değildim,güç kaybı yaşatıyordu bana göre. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 kullandım.çok beğenmiştim(konfor özelliklerini). 100 beygirdir,çok gitmez,lpg uyumludur,iyi usta yaparsa sorunsuz.az yakmaz.4 ileri.performans aramıyorsanız çok çok güzel bir tercih. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 1 yıla yakın kullandım.. 4 ileri şanzıman sorunsuzdurda 0-100'ü 13-14 sn. civarında bir araç ve motoru bence o kasayı taşımakta gerçekten çok zorlanıyor..hani sorunsuzluğuna sorunsuz ama 4 ileri otomatik şanzıman kullanmak günümüzde ne kadar mantıklı o sizin takdiriniz..Fiyatlarda uçmuş gidiyor.. Araç kimine göre en dolu ama bana bişey ifade etmiyor..Doluluktan kasıt dijital klima,yağmur sensörü,otomatik yanan farlar Sony CD çalarsa evet dolu.. Ama doluluk kör nokta uyarı sistemi,çevre görüş kamerası,kendi kendine park etme özelliği,adaptif cruze kontrol,şerit takip asistanı gibi güncel özelliklerse boş.. Kullandığım en hantal 1.6 araçtı beni tatmin ve mutlu etmedi..O gitmez kasayı kaldırmaz denilen Cruze bile bence Focus 2.5 Otomatikten performans olarak daha iyiydi ve 6 ileri şanzımanı ile daha az yakıyordu.. Hayırlısı olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts