İçeriğe Yönlendir

Connect Klima Düğmeleri Modifiye (Eski Kasa)

Ercan Ayas

Recommended Posts

Ercan Ayas

arkadaşlar 2008 model connect aracımın klima düğmelerini ( aygaz düğmesi şeklinde olan ) değiştirmeye kalktım daha önce bununla ilgili forumda birçok konu mevcut fakat 2008 model connect araçların klima paneli yeni düğmelere pek uygun değildi bende belki uyar diye link deki ürünü sipariş verdim tam 1 ay gibi bir sürede elime ulaştı 

341TCPd.jpg

bende deneme sonucu hem dişlerin hemde anahtarın alt kısmının modifiye olması gerektiğini fark ettim bunun için elimde hazır bulunan küçük bir hızarım vardı onunla işe koyuldum.

u0gswOP.jpg

bunlar ilk halleri

p8L9y0j.jpg

bunlarda çentik açılmış hali

AGOrMjL.jpg

bunlarda panele otursunlar diye alttaki şeffaf kısmın kesilmiş hali

phboxFU.jpg

bitmiş halleri

GM8YUpo.jpg

Q2mTC86.jpg

montajdan öncesi

dOWrNDE.jpg

pnEzxXe.jpg

montaj sonrası

G41MA8u.jpg

iaVYZqM.jpg

saygılarımla....  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce

Ercan abi "cam ısıtma" düğmesinin yanındaki 5V-1A lik adaptör yerini nerden aldın? Nasıl bağlarız onu oraya ? Sadece elektrik için mi yoksa başka şeylerde bağlayabilirmiyiz.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Ercan abi "cam ısıtma" düğmesinin yanındaki 5V-1A lik adaptör yerini nerden aldın? Nasıl bağlarız onu oraya ? Sadece elektrik için mi yoksa başka şeylerde bağlayabilirmiyiz.

Aliexpress den aldim link veremiyorum mobildeyim su an baglantiyi elektrikci yapti oraya uygun baska bir ürün rastlamadim
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

ercan eline sağlık güzel olmuş.
 Ufak bir kesme işlemi sonrası sağlamlığını etkiliyormu kullanırken kırılabikirmi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
yasin şahin

Benzetmen mükemmel ( aygaz düğmesi şeklinde olan ) :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...