Ercan Ayas 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 arkadaşlar 2008 model connect aracımın klima düğmelerini ( aygaz düğmesi şeklinde olan ) değiştirmeye kalktım daha önce bununla ilgili forumda birçok konu mevcut fakat 2008 model connect araçların klima paneli yeni düğmelere pek uygun değildi bende belki uyar diye link deki ürünü sipariş verdim tam 1 ay gibi bir sürede elime ulaştı bende deneme sonucu hem dişlerin hemde anahtarın alt kısmının modifiye olması gerektiğini fark ettim bunun için elimde hazır bulunan küçük bir hızarım vardı onunla işe koyuldum. bunlar ilk halleri bunlarda çentik açılmış hali bunlarda panele otursunlar diye alttaki şeffaf kısmın kesilmiş hali bitmiş halleri montajdan öncesi montaj sonrası saygılarımla.... 3 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 1 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2015 Resimler uçtu sanirim sira ile atiyorum tekrar 2 Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Ercan abi "cam ısıtma" düğmesinin yanındaki 5V-1A lik adaptör yerini nerden aldın? Nasıl bağlarız onu oraya ? Sadece elektrik için mi yoksa başka şeylerde bağlayabilirmiyiz. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 2 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2015 Ercan abi "cam ısıtma" düğmesinin yanındaki 5V-1A lik adaptör yerini nerden aldın? Nasıl bağlarız onu oraya ? Sadece elektrik için mi yoksa başka şeylerde bağlayabilirmiyiz.Aliexpress den aldim link veremiyorum mobildeyim su an baglantiyi elektrikci yapti oraya uygun baska bir ürün rastlamadim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 ercan eline sağlık güzel olmuş. Ufak bir kesme işlemi sonrası sağlamlığını etkiliyormu kullanırken kırılabikirmi? 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 3 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2015 Sağlamlık okarak eskisini aratmiyor kullanirken eksi bir yanini gormedim 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 usb cıkışından nerden buluruz Ercan? TAm oturmuş oraya orjinal gibi Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 3 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2015 Aliexpress Daha once konusu vardi sarp kardeşimiz calismasini yapmisti Yorum bağlantısı
yasin şahin 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Benzetmen mükemmel ( aygaz düğmesi şeklinde olan ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts