Adnan Bedestencioğlu 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Abs modulunun yeri nerede. Kolayca sokulebilecek bir yerdemi? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Adnan Bedestencioğlu yazdı: Kimse yokmu ? ABS modülü diye bir şey yok ABS motoru var motor bölümünde sigorta tablasının altında Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Sabri abi abs beyni dedikleri o mu? Arizali dediler.. Tamir edilmesi gerekiyormus... Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Abs ve asr lambasi devamli yaniyor... İlk calistiktan sonra kisa sureli sonuyor sonra yine yaniyor.... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Adnan Bedestencioğlu yazdı: Abs ve asr lambasi devamli yaniyor... İlk calistiktan sonra kisa sureli sonuyor sonra yine yaniyor.... IDS bağlanınca arıza kod ne veriyor?? Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Ben gormedim.. Ozel servisteki bilgisayari baglayan arkadas soyledi.. Abs beyni arizali tamir edilmesi lazim, Asr icinde sol arka teker bilyasi arizali dedi.. İki ayri ariza var diye soyledi... Ama iki lambada ayni anda yaniyor yada sondugunde ayni anda sonuyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Sol arka sensör değişimiyle bitecek bence sorunlar. Küçük bir tahmin.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Sensor olcumu varmi... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Adnan Bedestencioğlu yazdı: Sensor olcumu varmi... Kontrolu vardır illaki. Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 5 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2015 (düzenlendi) Sensor fislerini sokup temizledim.. Ama bu seferde sag on sensor fisini govdeye sabitleyen parca kirildi... Nerden bulabilirim.. 5 Ağustos 2015 tarihinde Adnan Bedestencioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 5 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2015 Arkadaslar bugun bisey farkettim.. Arabayi calistirdiktan sonra 5-10 sn abs ve asr lambalari sonuyor.. 15-20 km hizin altinda kalirsam lambalar yanmiyor... Hizi artirip 20 km hizi gecersem her iki lambada yaniyor... Bu durum bi fikir verirmi bilmiyorum... Sensor arizasi olabilirmi sizce... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 Adnan Bedestencioğlu yazdı: Ariza tamam Yani?Çözüldü mü? Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Evet Mehmet bey, once abs pompasi arizali dediler(ozel servis) yetkili servise goturdum sol arka teker bilyasi dediler... Bugun soktum sol arka tekeri abs sensorunu yerinden cikarip temizledim, girdigi yuvayida bir guzel temizledim... Sonra geri monte ettim... Suana kadar ariza yok... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 Adnan Bedestencioğlu yazdı: Evet Mehmet bey, once abs pompasi arizali dediler(ozel servis) yetkili servise goturdum sol arka teker bilyasi dediler... Bugun soktum sol arka tekeri abs sensorunu yerinden cikarip temizledim, girdigi yuvayida bir guzel temizledim... Sonra geri monte ettim... Suana kadar ariza yok...[emoji106][emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Recommended Posts