Ali Ozan Yurtsever 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Arkadaşlar merhaba: Eşiminde rahat kullanması adına fiestamı satıp 2011/2012 otomatik astra 1,3 cdti almayı planlıyorum . http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239631-beyaz-fiestam-33-cbl-25/ Aracımın konusu yukarıda, şu anda dizel aracım 56 bin km de kaza boya darbe en ufak bişey yok. tüm bakımları serviste yapıldı hava filtresi 15 binde bir değil 7500 km de bir değişti. 4 adet lastik 3 bin km önce takıldı. Satacağımı bildiğim halde kaliteli lastik taktım pirelli. tüm bu söylediğim bakım lastik v.s faturası mevcut. , Opetten başka yerden mazot konulmadı, Evde kapalı garajda muhafaza edildi, haftada 1 ya da en geç on günde bir microfiber eldiven sonax cilalı şampuan ve hızlı cila ile yıkandı. Dizel araç bilinciyle ölü devir, alt devir çevirmeden uygun devirlerde kullanıldı, gerek ilk hareket de gerekse stop etmeden önce turbo sağlığı için rölantide biraz çalıştı. Dpf temizliği sürekli takip edildi ve temizlik başlandığı anda motor kesinlikle stop edilmeden yüksek devirde işlem bitene kadar kullanıldı. Tek şoför tarafından kullanıldı alındığı gün itibariyle kaskolu kullanıldı. İçinde sigara içilmedi döşemeler koltuklar v.s lekesiz ve yanık v.s yoktur. Garantisinin bitmesine 1.5 ay var servisle konuşuldu bu ay sonuna doğru baştan aşağıya araç kontrole girecek garanti bitmeden yapılacak bir şey varsa son kez yapılacak. Şu an hiç bir sıkıntı yoktur tedbir amaçlı bu işlem. ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şey. Kısacası gözüm gibi baktım desem yeri. Gözlük kullanan biriyim gözlüğüm bu kadar bakımlı değil Gözümden de daha iyi baktım. Sonuç olarak bacanağım aracıma talip. Ben ne diyeyim şimdi fiyat olarak. dip not: Eniştemde benimkinin aynısı var ilk altı ayda üretilen modeli var (Benimki ikinci 6 ay) 77 bin km de kaza boya yok. ufak bir göçük ve çizik var onda. kendisi de der senin aracın daha temiz diye. Geçen ilan açtı 40250 verdiler vermedi. Ben bilgi amaçlı sordum fordun ikinci eline burada 39/39,5 a alırız aracınızı dedi FORD 2.EL. Kaça vermeliyim aracı bacanağa, ya da o almasa bile tüm bu anlattıklarım doğrultusunda ederi nedir sizce. ? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 42 bin yazın 41 civarı gider sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Senin araba baya temiz Ali 42-45 arası bir fiyat isteyebilirsin... 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 siz ne kadar dikkat ederseniz edin alıcının umru değil ki bunlar. ucuz olsun benim olsun peşindeler. o yüzden inşallah değerini bilen alır. 1 Yorum bağlantısı
kenan karga 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 1.3 astrayı hb mi alacaksınız sedan mı sedanı bir arkadaşımda var hiç tavsiye etmem kasayı taşıyamıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 3 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2015 1.3 astrayı hb mi alacaksınız sedan mı sedanı bir arkadaşımda var hiç tavsiye etmem kasayı taşıyamıyorH.b almayi planliyorum. Sedani hoşuma gitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Hocam aklınızı çelmek gibi olmasın ama astra 1.3 ctdi modeli hakkında özellikle motor gücü açısından çok şikayet var. Ben de şu andaki aracımı almadan önce sizin baktığınız aracı alacaktım ama direksiyona oturup sürünce vazgeçtim. Bu arabayla yokuşlarda kalan, yolcu indiren çok kullanıcı var. İmkan varsa başka modele yönelin bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Hocam aklınızı çelmek gibi olmasın ama astra 1.3 ctdi modeli hakkında özellikle motor gücü açısından çok şikayet var. Ben de şu andaki aracımı almadan önce sizin baktığınız aracı alacaktım ama direksiyona oturup sürünce vazgeçtim. Bu arabayla yokuşlarda kalan, yolcu indiren çok kullanıcı var. İmkan varsa başka modele yönelin bence.Kalkışta hantal olduğunu ben de duydum. Ben de şu am 1.4 tdci fiesta kullanıyorum çok farklı değildir heralde fiestadan. ? Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 ben 3 gün kullandım dizel astra hiçte yolcu indiren bi motor yok gayet iyiydi hatta kullandığım arabaya pazarlık bile yapmıştım gaza gelip(sanruflu cosmo birde kırmızı idi) yakıtıda gayet iyiydi beni üzmedi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2015 Paylaş 9 Ağustos 2015 1.3 astra gitmez bilimsel ve nettir, box li bir 1.4 dizeldende sağlam zopa yer, denemisligimde vardır Bence başka bir model bakın yada motor farklı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 1.3 astra gitmez bilimsel ve nettir, box li bir 1.4 dizeldende sağlam zopa yer, denemisligimde vardır Bence başka bir model bakın yada motor farklı olsun. Dizel otomatik de çok seçenek kalmıyor maalesef. benim şimdi ki fiesta 1,4tdci kadar gider mi Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 Gider gider Daha ne olsun gari 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts