İçeriğe Yönlendir

Muayene De Airbag Işığı Yanıyorsa Araç Geçer Mi ?

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

Muayene de aracın airbag ışığı yanıyorsa araç geçer mi ? birde emniyet kemerleri kontrol ediliyor mu ?

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Emniyet kemerleri kontrol ediliyor tabiki. Airbag lambası yanan 4 sirket aracımızda sorunsuz geçti. Görevlilere sordum herhangi bir sorun teskil etmiyor airbag yerinde olsun yeter dedi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek
(düzenlendi)

Peki airbag issigi yanan arabanin airbaginin oldugunu kacinci hisle anliyorlarmis.Keza yerinde diyelim isik yaniyorsa Allah korusun kaza aninda patlamayacak,kendimiz mi sisirecez acaba.

:) çok iyi 

tarihinde mustafa şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Peki airbag issigi yanan arabanin airbaginin oldugunu kacinci hisle anliyorlarmis.Keza yerinde diyelim isik yaniyorsa Allah korusun kaza aninda patlamayacak,kendimiz mi sisirecez acaba.

Bu kadar sert konuscaksaniz bence foruma değil gidin muayne istasyonlarina sorun. Sonuc olarak bende sadece bildiğimi söyledim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca
(düzenlendi)

Muaynede sorun teşkil etmiyor sadece verdiği kağıta not düşülüyor o kadar

tarihinde Yildirim Karaca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Emniyet kemerinden net kalırsınız. babamın aracın arka yolcu kemerine ufak taş kaçtığı için toka oturmuyordu. Kalmıştık muayneden ordan biliyorum...

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

muayenede ilk önce bakılan şey,emniyet kemeri.hatta arabayı akmadan önce ilk dedikleri,bütün kemerleri tokalarına takın.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Babamın arkadaşı lastikleri eski diye muayeneye gitmeden sıfır lastik taktırıp gitmiş..Kusur olarak aracın lastiklerinin diş derinliği az diye yazmışlar :D :D

Bu adamların ayarı yok bence..İlk senelerde milleti geçirmediler sonra salmaya başladılar sanırım..

2011 yılında 2004 model Golf 5 aracımı muayeneye götürdüm..Önümdeki 5 araç muayeneden kaldı..Arkamda 7-8 araba var..herkes toplandı Golf'ü izliyor :D :D tribün gibi resmen :D bende kalsaydım arkadaki araç sürücüleri kesin muayeneye falan sokmadan geri döneceklerdi :D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...