İçeriğe Yönlendir

Opel Astra 1.6 Edition


Berkcan Ergen

Recommended Posts

Evren Erakçora

sıfır focus alıver.  :)


focus trend x 56bin lira ,liste fiyatı. Bayileri ara, en düşük fiyat verenden al. Belki 52-53 e alırsın. Milletin eskisiyle uğraşma. 

Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Ben alacak olsam 1.0 ecoboost focus alırım az km. Hem genç işi hem güzel araçtır doludur[emoji106]

Yorum bağlantısı

Toyota sorunsuzdur,en boşu bile doludur özellikle güvenlik donanımı konusunda eksiksiz verirler ancak 1.33 motor hem vergi olarak boşuna bir üst dilimde hem de biraz Hantal kalıyor o araç için. 1.4 dizel bulursanız daha mantıklı ama o da sizin kriterlerinize fiyat olarak uymaz

Yorum bağlantısı
Halit Bebek
(düzenlendi)

Astra j alacaklarin sert suspansiyonlara ve sesli suspansiyonlara hazir olmasi gerekir. Umarim 1.4 turbolardaki emme manifoldu sorununu cozmuslerdir. Kronik hata.. ben zamanında opele ihtarname ile ucretsiz duzelttirmistim ama bazi forumlarda garanti sonrasi vatandasin ucret ödeyerek yaptirdiklarini da okumustum..

Toyota ise 2007den beri yari otomatik sanzimana gectigi icin tum forsunu kaybetti. Bak forda 1.6 dizel otomatik yapamadigini kabul etti ve uretmiyor :)

Nissan ve honda, belki mitsubishi ve subaru haric tam otomatik sanzuman yapan da yok... fiatin ve opelin ortaklasa kullandiklari cat-cut yari otomatiklerse tam bir faciaydi...

Opelin active select otomatikleri tam otomatik olsa da 140 bg lik gucun aktarim organlarinda sorunlu oldugu yazilmisti.. bu sebepledir ki vw nin 122 bg lik leri 140 lik astralari tokatliyor.

Kisacasi en performansli sanzimani , yari yada tam olsun vw uretiyor, ama dayaniklilik bir o kadar kotu... en saglam sanzimani da japonlar uretiyor ama performans o kadar kotu... simdilerde nissanin 1.2 litre 115bg lik turbolu benzinlilerini tam otomatiklerini merak ediyorum.

tarihinde Halit Bebek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...