Ödül Akkoç 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 https://youtu.be/SDrORXDgzZI Arkadaslar herkese merhaba. Aracim 2005 1.6 benzin lpg ford focus. 1 senedir rolanti sorunuyla ugrasmaktayim araba ani duruslarda bosa aldigimda ve lambalarda durdugumda stop ediuor denemedigim yapmadigim gostermedigim usta kalmadi sonunda illlahlah ettim arabadan sogudum ve artik rolanti sorunuyla ugrasmiyorum ve hala ayni sorun devam ediyor. Benim sorunum ogrenmek istedigim yukaridaki videoda gordugunuz uzere seyir halindeyken hafif gaz verdigimde ozellikle 1900 devirde yapior bunu gosterge saati oynuyor araba bagiriyor ve gitmiyor. Lutfen yardim edermisinz nicin boyle yapar yardiminiz bekliyorum tesekkurlerr herkese Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 1- Rölanti valfiniz değişti mi? 2- VSS sensörünüz sağlam mı? 3- Gaz verdiğiniz halde kadrandaki durumla karşılaıyorsanız debriyajınız bitiyor, acil değiştirin, yolda kalmayın. Yorum bağlantısı
Ödül Akkoç 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 1- Rölanti valfiniz değişti mi? 2- VSS sensörünüz sağlam mı? 3- Gaz verdiğiniz halde kadrandaki durumla karşılaıyorsanız debriyajınız bitiyor, acil değiştirin, yolda kalmayın. 1 rolanti valfi dediginiz saniyorum rolanti motoru degistirdim orjinal aldim sorun yine devam etmekte bosuna rolanti motoru aldik2 hiz sensoru degisti 3 debriyaj baski balata 2 ay once degisti Arabnin gaz ayari yapildi periyodik bakimlari yapildi Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Aracı sadece benzinde çalıştırıp denediniz mi. Denediyseniz aynı problem oluyor mu? Göstergedeki tozlarda gözden kaçmıyor. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Sadece LPG'de mi yapıyor, benzinde de oluyor mu? Yorum bağlantısı
Ödül Akkoç 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 Aracı sadece benzinde çalıştırıp denediniz mi. Denediyseniz aynı problem oluyor mu? Göstergedeki tozlarda gözden kaçmıyor.Benzindede ayni arkadsim ayni sorun devam ediyorGostergedeki tozlarda dedigim gibi arabadan sogudum bu sorunlardan haftada 1 kez ic dis yikatan ben artik sorunlardn dolayi ilgilenmiyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 1 rolanti valfi dediginiz saniyorum rolanti motoru degistirdim orjinal aldim sorun yine devam etmekte bosuna rolanti motoru aldik 2 hiz sensoru degisti 3 debriyaj baski balata 2 ay once degisti Arabnin gaz ayari yapildi periyodik bakimlari yapildi Gaz kelebeği temizlendi mi? Maf temizlendi mi? Hava filtreniz sağlam ve kutusu da tam kapalı mı? Şu konuya göz attınız mı? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239925-focus-1-r%C3%B6lanti-sorunlar%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Ödül Akkoç 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 Gaz kelebeği temizlendi mi? Maf temizlendi mi? Hava filtreniz sağlam ve kutusu da tam kapalı mı? Şu konuya göz attınız mı? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239925-focus-1-r%C3%B6lanti-sorunlar%C4%B1/ Gaz kelebegi rolanti motoru temizlendi kartel hortumu degisti Bakimini yaptim hava filtresi degisti ve saglam birsekilde kapali Verdiginiz konuyu inceledim ve bunun gibi bir kac topigide Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Gaz kelebegi rolanti motoru temizlendi kartel hortumu degisti Bakimini yaptim hava filtresi degisti ve saglam birsekilde kapali Verdiginiz konuyu inceledim ve bunun gibi bir kac topigide No Name'e uğradınız mı? Bir de onlar da kontrol etsinler aracı. Arıza tespiti ücretsiz sonuçta, en fazla bi çay içer, güzel sohbet eder çıkarsınız Yorum bağlantısı
Ödül Akkoç 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 Videoda baskı balata kaçırıyor.Baski balata 2 ay once degisti amaNo Name'e uğradınız mı? Bir de onlar da kontrol etsinler aracı. Arıza tespiti ücretsiz sonuçta, en fazla bi çay içer, güzel sohbet eder çıkarsınız Nerdedir bu no name istanbuldayim ben Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Üründe hata vardır belki ya da başka bir yerden kaynaklıdır Sani beyin dediği yere bir uğrayın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/254633-Osman-Ve-Fatih-Maslakta/-No-Name-Servis 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Baskı kaçırıyorsa baskı test etmesi basit bir kaç yöntem ile emin olunabilir. 1-depriyaja basıp aracı 3000/3500 devire getirip vitesi 4 e atıp depriyajı bırakarak motorun tepkisine bakmak. Hemen stop ediyorsa iyi ama yavaş yavaş nazlanıp stop ediyorsa veya etmiyorsa kaçırıyor. 2- Özelllikle yokuş veya araç 4/5 kişi iken ilk kalkışlarda motor bagırıyo kendiliğinden vites atıyormuş gibi tepki veriyorsa (tarafımca sabit denenmiştir) balata bitiktir. Videoya göre bence ateşleme sistemi kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 Baskı balata bitmiş gibi geldi banada. Yorum bağlantısı
Ödül Akkoç 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Sorunu hallettım debrıyaj baskı balata degıstı aynı sorunu yasayan arkadaslara duyrulur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts