Deniz Baydar 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Merhaba arkadaşlar. Aracı stop ettikten sonra,nereden geldiğini anlayamadığım 4-5 defa çıt çıt diye bir ses geliyor.Hani soğuyan metal sesi olur ya onun gibi ama hep aynı zamanda ve aynı düzeyde geliyor,sanki bir aksam kendini kapatıyor yada onun gibi bir şey. Dizel araçta yeniyim bilmiyorum,turbo ile mi alakalı başka bir şey mi ? Benim öğrenmek istediğim sıkıntı yaratacak bir şey mi ? Normal mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 merhaba aynısı bende de oluyor sordum olan bir şeymiş hava kapaklarımı ne kapanıyormuş öyle bişiydi olan bir şey her fieasta da Yorum bağlantısı
Engin Ünal 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 O ses benim kullandığın connet te de geliyor 8-10 defa çıt çıt çıt Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 Motor kilidi devreye giriyordur. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 Mobil girdigim icin aracinizin modelini goremiyorum.klimaniz dijatalse,klima kapakciklarindan geliyor o ses ve gayet normal.hepimizinkinden geliyor. Yorum bağlantısı
Yasin Tini 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Önder beye katılıyorum, klima kapakçıklarından geliyor o ses. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Hayır arkadaşlar ne EGR ne Turbo. Gelen ses koyun çanı gibi DPF'den geliyor. Genleşmeyle alakalı. Normal bir ses bende de var. İlk arabamı sıfır alınca ilk €5 arabamdı. Ustaeller Salih ustaya sordum. DPF dedi. Gerçekten de DPF'den deneyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sönmez Özer 16 Ağustos 2015 Paylaş 16 Ağustos 2015 Peki aracı stop edip kilitledikten sonra motorda fan gibi birşey bazen çalışmaya devam ediyor. O nedir?Sefa bey benim bildiğim kadarıyla dpf devreye girdiği zaman regenerasyon olayında 600 derece sıcaklıkta kurum yakma işlemi başlar fan bu yüzden çalışır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts