İçeriğe Yönlendir

Ön Tampon Nasıl Sökülür?

Onat Aşık

Recommended Posts

Onat Aşık

Aracına park halinde biri çarpması sonucu aşağı düşük duruyor hiç hoş gözükmüyor tamir edip eski haline getirmek istiyorum biraz araştırmaya rağmen vidaların geçtiği kulakları karşılıkların yerini bulamadığımdan bana yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Onat Aşık

2008 model aracım var ön tamponunu sökmek istiyorum sağ far altı sanki yerinden kopmuş gibi aşağıya sarkıyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Lift yok ise zorlanırsınız el alışlanlığı ister. davlumbazları sökünce yandaki vidlara ulaşırsınız mesela. sökmek çözüm getirmeyecek muhtemelen yan ayaklar kırık veya çatlamıştır. onarımı için de malzeme gerekecek

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

pardon 2008 yazmışsınız davlumbaz içinde 3 vida var sağ sol sökünce çıkıyor motor kısmından da dikkat edin sarkma vs oldumu vida atabiliyolar amblemin olduğu ızgarayı sökünce görürsünüz zaten

Yorum bağlantısı
Onat Aşık

Yardımlarınız in teşekkür ederim yarın müsait bir zamanda deneyeceğim umarım başarılı olurum fotoları paylaşırım sizlerle

Yorum bağlantısı
Onat Aşık

2knPmd.jpg

tamponda 3 tane sağ ve sol tarafta vida yeri var oları söktükten sonra panjurun orda 2 tane yi söküp alabiliyoruz teşekkürler herkese :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...