İçeriğe Yönlendir

Trent Mi Titanium Olup Olmadığı Nasıl Anlasilir

miraç atmiş

Recommended Posts

miraç atmiş

Merhaba

İkinci el bir araçda arax in trent model mi titanium olup olmadığını nasıl anları ?

Ornegin araç trent x sunroof var fakat titanium diye ilana çıkmış olma ihtimali görüyorum aracı incelerken bunu nasıl öğrenirim ?

Yorum bağlantısı
miraç atmiş

Fakat titanium da sunroof yok x pakette var diye biliyorum bu araç x mi titanium mu ?

Mesela x pakette şehir ici güvenlik,katlana bilen ayna var bu araçta yok

Yorum bağlantısı
Semih Güney
(düzenlendi)

Fakat titanium da sunroof yok x pakette var diye biliyorum bu araç x mi titanium mu ?

Mesela x pakette şehir ici güvenlik,katlana bilen ayna var bu araçta yok

F3 lerde titanium pakette de sunroof alabiliyorsunuz,opsiyon olarak. Tit X olup sunroofu olmayan F3'lerde var. 

Titaniumla trend x ayrımı için dijital klima ve deri direksiyon-el freni var,el frenide alt donanımlara göre farklı konumlandırılmıştır bunlara bakabilirsiniz.

Tit X te ise mercekli far,deri koltuk,koltuk ısıtma gibi direk göze batan farklar vardır,oradan ayırabilirsiniz.

tarihinde Semih Güney tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

F3 lerde titanium pakette de sunroof alabiliyorsunuz,opsiyon olarak. Tit X olup sunroofu olmayan F3'lerde var. 

Titaniumla trend x ayrımı için dijital klima ve deri direksiyon-el freni var,el frenide alt donanımlara göre farklı konumlandırılmıştır bunlara bakabilirsiniz.

Tit X te ise mercekli far,deri koltuk,koltuk ısıtma gibi direk göze batan farklar vardır,oradan se ayırabilirsiniz.

Benim aracım tit x. Sanroof yok,semih bey in dediği gibi mercekli far, deri koltuk, koltuk ısıtma ve digital klima var.

Yorum bağlantısı
miraç atmiş

aracın herhangi bir yerinde yazı ile yada seri no ile aracında ne olduğunu belirtilen bir işaret yok anladığım kadarı ile ,gözlem yolu ile hangi özellikler varsa ona göre aracında trent mi titaniummu olduğu anlıyoruz ozaman.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Sunroof titanium için opsiyon, diğer donanımlarla alakası yok. Tek başına alınabiliyor..

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sunroof titanium için opsiyon, diğer donanımlarla alakası yok. Tek başına alınabiliyor..

Eskiden alınamıyor du. Sadece Titanium X paket te vardı

Yorum bağlantısı
Sönmez Özer

Titaniumda dijital klima var diğer versiyonlarda yok en basit öyle anlayabilirsiniz

Bazı comfort modellerde dijital klima var.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bazı donanımlar sipariş verilirken eklenebiliyor. En güzeli ruhsatta ne yazıyor ona bakmak. Bir de araçta hangi donanımlar var onları görmek. Şimdi Sağdaş'ın arabası trend ama düz titanyumlara tercih ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...