İçeriğe Yönlendir

Ön Panjur Kenarları Ve Ayna Kaplama Hakkında

Ufuk Akça

Recommended Posts

Ufuk Akça

Arkadaşlar Resimdeki gibi aracımın ön panjur ve aynalarını kırmızı kaplamak istiyorum.Neyle ve nasıl kaplayabilirim yardımcı olurmusunuz ? 

aDLEOO.jpg

Yorum bağlantısı
Ufuk Akça

Oralardan yardım aldım satmadıklarını soylediler ve cektirmek istedigim zaman 70 tl istediler o yuzden internetten hangi urunu nereden sipariş edebiliirim çekmesi nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim. Tavsiye için teşekkürler :) 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

aliexpressde bu tarz şeritler var ama uzaktan baktıgın gibi güzel durmuyor yakından baktıgında :) kaplatman lazım.Cam filmi yapan yerler de kaplar ama sök tak bir işçilik var ortada.O yüzden hakkı neyse onu isteyeceklerdir.

Yorum bağlantısı
Ufuk Akça

Bunun açık kırmızısı varsa olabilir.Boyaya herhangi bir zarar verirmi acaba ? 

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Arkadaşım 70 TL ver kurtul madem istiyorsun.

Bence fiyatı uygun.

Yok ben kendim yaparım dersen hazır folyo alıp kaplarsın maliyeti de düşük olur.

Yorum bağlantısı
Behlül AFŞİN

Selam kardeş ben de tabelacıyım o kaplamayı düzgün yapabilecek olan yer için 70 tl uygun bir fiyat yanlız her tabelacı düzgün yapamayabilir.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fırat İzgi

Folyo ile kapladım ben önceki aracımın aynalarını. Reklamcııya gidiyorsun ebat için ne kadar kestireceksen artık ben aynalar için ilk 10 tl verdim sonra diğer alışlarımda 5 tl vermiştim başka şeyler içinde aldım folyo zaten. Kendin elinden gelir kaplamak zaten ısıtarak kapla dostum pek zor değil. 70 tl nedir Allah aşkına. Olmadı film çeken bir yere gidersin onlar da kaplar malzemen olursa tanıdık hiçbir yer yok mu

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
(düzenlendi)

golfler için kullanılan kendinden yapışkanlı bi malzeme var,

bi sn....  bu   http://tr.aliexpress.com/item/MK6-GTI-Gli-Styling-Red-Line-Reflective-PVC-Car-Sticker-Front-Grille-Trim-Strip-For-Volkswagen/32315468026.html     

olmaz mı?

tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

bire bir aynısı gibi durmayacaktır tabi ama güzel durabilir eğer ki işliçiği güzel olursa

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...