İçeriğe Yönlendir

Ford Roadshow'15


Çağatay Özsoy

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Arabaları getirip koyacaklar, sende gidip içine oturup vay be diyeceksin, sonra birazda aracı kaydırıp spin drift tarzı şov yaparlar, olay bu  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

bursa da olacak mı?

Roadshow'15

Castrol Ford Team Türkiye ekibimiz, şampiyon pilotlarıyla Roadshow etkinliğinde!

 

Dünyanın en güçlü 1.0 lt EcoBoost motoruna sahip Fiesta Red & Black araçlarıyla tanışacağınız ve 5 ayrı ilde oluşturulan özel parkurda şampiyon pilotların kullandığı araçlarımızın co-pilot koltuğuna oturma şansına da sahip olacağınız özel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz.

 

Ralli araçlarımızın şovlarıyla İzmir, Çanakkale, Bursa ve İstanbul illerimizde fırtına estiren Roadshow heyecanı, 21 Ağustos'ta Co Drive etkinliğiyle başlayacak ve 22-23 Ağustos tarihlerinde Kocaeli'de gerçekleşecek olan özel Ford Otosan Kocaeli Rallisi'yle devam ediyor. Bu müthiş heyecanı sakın kaçırmayın!

 

 
Kocaeli Roadshow         Yer: Anıtpark Perşembe Pazarı Alanı   Tarih: Co Drive: 21 Ağustos   Ford Otosan Kocaeli Rallisi: 22-23 Ağustos
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Geçenlerde İst Ümraniye Meydan avm de yapmışlar bu organizasyonu, arkadaşım katılmış. Pilotun yanında 1 tur atıp hediye olarak castrol ve ford logolu içeçek kupası veriyorlar.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...