İçeriğe Yönlendir

Focus 2 İç Aksam Renk Tavsiyesi

Misafir

Recommended Posts

Merhabalar,

Aracımın teyp çerçevesi aşırı şekilde çizik, çizikler pek derin değil ama gözüme fazla batıyor. Teyp çerçevesi, küllük ve vites çerçevesini bu akşam söktüm. Karbon kaplama yapacaktım ama vazgeçtim. Gelen karbon kaplama biraz kalitesiz çıktı ve kıvrımlarda iyi olmayacağı için sprey boya ile boyamaya karar verdim. 

Teyp çerçevesi maun desenli

Küllük kapağı ve vites çerçevesi siyah renk

Aklımda piano black veya metalik gri var ama bu renkler fazla sıradan, güzel bir lacivert yapsam bu sefer araç içinde sırıtabilir... İşlemleri kendim yapacağım, sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

karbonu siz ısıtarak yapmadığınız için veya kıvrım yerleri kastığı için beğenmemiş olabilirsiniz.bende 1 hafta önce karbon kapladım ısıtarak kasacak yerleri ayarlayarak çok güzel oldu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

karbonu siz ısıtarak yapmadığınız için veya kıvrım yerleri kastığı için beğenmemiş olabilirsiniz.bende 1 hafta önce karbon kapladım ısıtarak kasacak yerleri ayarlayarak çok güzel oldu

Eski aracıma kaplamıştım, o çok güzel olmuştu, bu gelen ürünün yapışma özelliği hiç yok. Aldığıma da pişman oldum, keşke önceden aldığım mağazadan alsaydım diye...

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

boyadığınızda çizikler gene kalır ve sırıtır, siz en iyisi boyamadan önce zımpara uygulayın

Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Foto isteriizz foto isterizz.mustafacm

Yorum bağlantısı

Dün gece bu ürünleri gördüm ama gelmesi çok uzun sürüyor bazen, son aldığım anten 56 gün de gelmişti.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Dün gece bu ürünleri gördüm ama gelmesi çok uzun sürüyor bazen, son aldığım anten 56 gün de gelmişti.

10 dolar üzeri aynı satıcıdan alırsan hızlı gelir.

Yorum bağlantısı

Boya olayına pek güvenemediğimden dolayı elimdeki malzemeyle yetinip parçaları kaplamaya karar verdim. Biraz yapıştırıcı ve biraz da zippomun yardımıyla bir şeyler çıkardım ortaya. Takdir sizlerin;

MyaQgk.jpg

XoEGq0.jpg

b2L1MG.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Fena olmamış ancak bilinçli yapmamışsanız sizde bazı arkadaşların düştüğü hataya düşmüşsünüz.. Karbon folyo desenleri aynı yönde olmamış. Ben şahsen böyle bir iş yapsaydım buna çok dikkat ederdim..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Fena olmamış ancak bilinçli yapmamışsanız sizde bazı arkadaşların düştüğü hataya düşmüşsünüz.. Karbon folyo desenleri aynı yönde olmamış. Ben şahsen böyle bir iş yapsaydım buna çok dikkat ederdim..

Aslında bu biraz deneme amaçlı oldu, malzemem bolca var ilerleyen zamanlarda tekrar yapacağım.

Gayet güzel olmuş,eline sağlık...

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

Aynı renkleri tercih etmişiz  :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

ben son anda yapıştırmadan inip baktım dediğin gibi abi o çok önemli :)

Aynı renkleri tercih etmişiz  :)

benim siyah kaplıydı sıkıldım griye kapladım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Keşke sıkılmasaydım ne kadar karbon olsada gri olduğu için trende dönüş gibi oldu yeniden siyaha kapladım mutluyum :)

ho4FNde.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Boya olayına pek güvenemediğimden dolayı elimdeki malzemeyle yetinip parçaları kaplamaya karar verdim. Biraz yapıştırıcı ve biraz da zippomun yardımıyla bir şeyler çıkardım ortaya. Takdir sizlerin;

MyaQgk.jpg

XoEGq0.jpg

b2L1MG.jpg

Hocam guzel olmus. O parcalari nasil söktünüz?
Yorum bağlantısı

Abi bunu nasıl yaptın nerde yaptırdın  :D

Evde kendim yaptım :)

Hocam guzel olmus. O parcalari nasil söktünüz?

Hocam parçalar çok kolay çıkıyor, hafif hafif fazla zorlamadan çekince geliyor, tırnaklar vs. zarar görmüyor :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Kemal Işık

Çok güzel olmuş işi ticarete dökecek olursaniz haberimiz olsun :)

Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Bu da son halimiz :) foto pek iyi çıkmadı, idare edin artık :)

3P9RP2.jpg

Kaplama mı? Boya mı?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...