Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Merhabalar, Aracımın teyp çerçevesi aşırı şekilde çizik, çizikler pek derin değil ama gözüme fazla batıyor. Teyp çerçevesi, küllük ve vites çerçevesini bu akşam söktüm. Karbon kaplama yapacaktım ama vazgeçtim. Gelen karbon kaplama biraz kalitesiz çıktı ve kıvrımlarda iyi olmayacağı için sprey boya ile boyamaya karar verdim. Teyp çerçevesi maun desenli Küllük kapağı ve vites çerçevesi siyah renk Aklımda piano black veya metalik gri var ama bu renkler fazla sıradan, güzel bir lacivert yapsam bu sefer araç içinde sırıtabilir... İşlemleri kendim yapacağım, sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Bencede piano black yapmayın göğüsle zıt renkler daha iyi gider Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 karbonu siz ısıtarak yapmadığınız için veya kıvrım yerleri kastığı için beğenmemiş olabilirsiniz.bende 1 hafta önce karbon kapladım ısıtarak kasacak yerleri ayarlayarak çok güzel oldu 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 karbonu siz ısıtarak yapmadığınız için veya kıvrım yerleri kastığı için beğenmemiş olabilirsiniz.bende 1 hafta önce karbon kapladım ısıtarak kasacak yerleri ayarlayarak çok güzel oldu Eski aracıma kaplamıştım, o çok güzel olmuştu, bu gelen ürünün yapışma özelliği hiç yok. Aldığıma da pişman oldum, keşke önceden aldığım mağazadan alsaydım diye... Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 boyadığınızda çizikler gene kalır ve sırıtır, siz en iyisi boyamadan önce zımpara uygulayın Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 karbonu siz ısıtarak yapmadığınız için veya kıvrım yerleri kastığı için beğenmemiş olabilirsiniz.bende 1 hafta önce karbon kapladım ısıtarak kasacak yerleri ayarlayarak çok güzel oldu Foto isteriizz foto isterizz.mustafacm Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Elim yatkın değil diyorsan hazırları var al yapıştır. http://www.aliexpress.com/item/2015-new-3D-carbon-fiber-car-stickers-CD-player-Panel-dash-board-decal-for-Ford-for/32409771220.html http://www.aliexpress.com/item/2013-new-3D-carbon-fiber-car-stickers-CD-player-Panel-dash-board-decal-For-Ford-Focus/2026837797.html 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Elim yatkın değil diyorsan hazırları var al yapıştır. http://www.aliexpress.com/item/2015-new-3D-carbon-fiber-car-stickers-CD-player-Panel-dash-board-decal-for-Ford-for/32409771220.html http://www.aliexpress.com/item/2013-new-3D-carbon-fiber-car-stickers-CD-player-Panel-dash-board-decal-For-Ford-Focus/2026837797.html Dün gece bu ürünleri gördüm ama gelmesi çok uzun sürüyor bazen, son aldığım anten 56 gün de gelmişti. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Dün gece bu ürünleri gördüm ama gelmesi çok uzun sürüyor bazen, son aldığım anten 56 gün de gelmişti. 10 dolar üzeri aynı satıcıdan alırsan hızlı gelir. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Boya olayına pek güvenemediğimden dolayı elimdeki malzemeyle yetinip parçaları kaplamaya karar verdim. Biraz yapıştırıcı ve biraz da zippomun yardımıyla bir şeyler çıkardım ortaya. Takdir sizlerin; Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Fena olmamış ancak bilinçli yapmamışsanız sizde bazı arkadaşların düştüğü hataya düşmüşsünüz.. Karbon folyo desenleri aynı yönde olmamış. Ben şahsen böyle bir iş yapsaydım buna çok dikkat ederdim.. 3 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Gayet güzel olmuş,eline sağlık... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Fena olmamış ancak bilinçli yapmamışsanız sizde bazı arkadaşların düştüğü hataya düşmüşsünüz.. Karbon folyo desenleri aynı yönde olmamış. Ben şahsen böyle bir iş yapsaydım buna çok dikkat ederdim.. Aslında bu biraz deneme amaçlı oldu, malzemem bolca var ilerleyen zamanlarda tekrar yapacağım. Gayet güzel olmuş,eline sağlık... Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 karbonu siz ısıtarak yapmadığınız için veya kıvrım yerleri kastığı için beğenmemiş olabilirsiniz.bende 1 hafta önce karbon kapladım ısıtarak kasacak yerleri ayarlayarak çok güzel oldu Aynı renkleri tercih etmişiz Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Fena olmamış ancak bilinçli yapmamışsanız sizde bazı arkadaşların düştüğü hataya düşmüşsünüz.. Karbon folyo desenleri aynı yönde olmamış. Ben şahsen böyle bir iş yapsaydım buna çok dikkat ederdim.. ben son anda yapıştırmadan inip baktım dediğin gibi abi o çok önemli Aynı renkleri tercih etmişiz benim siyah kaplıydı sıkıldım griye kapladım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Keşke sıkılmasaydım ne kadar karbon olsada gri olduğu için trende dönüş gibi oldu yeniden siyaha kapladım mutluyum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Abi bunu nasıl yaptın nerde yaptırdın Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Boya olayına pek güvenemediğimden dolayı elimdeki malzemeyle yetinip parçaları kaplamaya karar verdim. Biraz yapıştırıcı ve biraz da zippomun yardımıyla bir şeyler çıkardım ortaya. Takdir sizlerin; Hocam guzel olmus. O parcalari nasil söktünüz? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Abi bunu nasıl yaptın nerde yaptırdın Evde kendim yaptım Hocam guzel olmus. O parcalari nasil söktünüz? Hocam parçalar çok kolay çıkıyor, hafif hafif fazla zorlamadan çekince geliyor, tırnaklar vs. zarar görmüyor Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Bu da son halimiz foto pek iyi çıkmadı, idare edin artık Yorum bağlantısı
Kemal Işık 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Çok güzel olmuş işi ticarete dökecek olursaniz haberimiz olsun Yorum bağlantısı
Semih Usluer 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Bu da son halimiz foto pek iyi çıkmadı, idare edin artık Kaplama mı? Boya mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts