İçeriğe Yönlendir

Mitsubishi Asx Alinir Mi ?

ilhan yalçın

Recommended Posts

Cem Dilmen

ASX benzinli olanı compact SUV sınıfında en az yakıta sahip olan model. Ben o sınıftan sportage tercih etmiştim sıfır olarak. Daha çok tasarım odaklı bir tercihti tabiki. ASX performans olarak da biraz daha geride. Çok yakın bir arkadaşım da aynı dönemde almıştı ASX i halen biniyor ve oldukça da memnun. Uzun yolunun iyi olduğunu söylüyor hem yakıt hem de konfor olarak. 

Yalnız CMAX ile kıyaslayınca karar vermek zor tabi. CMAX da aşağı kalır bir araç değil. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

2011 model asx bu mu abi :D hangi donanım bu..

Bu 2011 değil Ayhan. 2012 ikinci yarısından itibaren makyajlandı. Şuan sıfır satılan model. Önden görünümde intense, invite farkı yok. Aynı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

ASX benzinli olanı compact SUV sınıfında en az yakıta sahip olan model. Ben o sınıftan sportage tercih etmiştim sıfır olarak. Daha çok tasarım odaklı bir tercihti tabiki. ASX performans olarak da biraz daha geride. Çok yakın bir arkadaşım da aynı dönemde almıştı ASX i halen biniyor ve oldukça da memnun. Uzun yolunun iyi olduğunu söylüyor hem yakıt hem de konfor olarak. 

Yalnız CMAX ile kıyaslayınca karar vermek zor tabi. CMAX da aşağı kalır bir araç değil.

Haklısınız Cem hocam. Dış tasarım olarak şuan sportage, ASX'ten daha güzel görünüyor. Güç olarak da spo 136 bg. ASX 117 bg. Ancak sportage'nin benzin tüketimi 10-11 litrelerde. Ve uyumlu lpg kitleri 5000 tl civarında. Bu da ASX'i öne çıkarıyor bence.
Yorum bağlantısı

Mevcut aracin yerine arac bakildiginda muhakkak kendi aracinizda bir eksikik ya da problem bunu tetikliyordur.

Karar noktaniz asx'in hangi ozelliklerini cmax'ten onde gordugunuz ve bu ozelliklerin ne kadar elzem oldugu.

Esinizin cmaxi seviyor olmasi da guclu bir engel gecis icin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Cmax ın yol tutuşu asx den daha zayıf değildir bence, kullanmadım ama ford geleneği var, bir japon suvdan iyi olmasını beklerim. 

Yorum bağlantısı
ilhan yalçın

Aslinda eksiklik degil belki yakiti biraz daha az o kadar. Asx ben istiyorum. C max esim istedigi icin aldik . Yol tutusuna gelincede virajlarda savrulacakmis gibi geliyor bana belkide lastiklerdendir

Yorum bağlantısı
Kemal VİCDAN

C max güzel bir makina opel zafirada aynı vw touran da aynı sınıf bir araç c max göz0mde olan bir araç asx bilmiyorum yorumlayamam c max yolda savuran bir araç degil uzun yola gitmişlim vardır tabi bir focus gibi modeo gibi viraja girmez çünkü tavan yüksek bu detayı unutmayalım c max olsa satıp asx alırkısın dersen c max sadece vw passat 2000 tdi 140 hp veya jetta 1.6 tdi 105 hp dizelle degiştirdim

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Dizel olsa c-max asx'e degismezdim hicbir sekilde. (Gerci ben hicbir sekilde degismezdim cunku boyumdan dolayi sigmiyorum asx'in on koltuklarina :D) Fakat benzinli olunca dusuk yakit devreye giriyor. Asx biraz daha az yakiyor. Ama c-max'te ki yol tutusunun sanmiyorum asx'te oldugunu. Daha saniyorum araca alisamadiniz veya deneme sansiniz olmadi ama kilavuz gosterilen yol tutusu vardir bu sinifta aracinizin.

C-max fazla bagimlilik yapmadan satilmali bencede yerine arac bulunmuyor sonra. :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Mitsubishi,Subaru ve Mazda Türkiye'de yeterli değeri görmeyen markalar bence..

ASX oldukça iyi bir araç..Ancak ben tercih etmezdim.Türk insanının tüketim alışkanlıkları ve yaşadığım şehir gözönüne alındığında Mitsubishi beni korkutuyor açıkçası..açıkçası Eskişehir'de Mitsubishi bayisi var mı yetkili servisi var mı bilmiyorum..ki nispeten arabalarla ilgili bir insanım..

Paris Dakar rallisini efsane markası Mitsubishi'yi satarken nasıl bişi bu Mitsubişi sorularına maruz kalmamak için maalesef hoş ve güzel bir araba olarak aklımın bir köşesine not ediyorum.. o kadar :)

Yorum bağlantısı
ilhan yalçın

Mitsubishi,Subaru ve Mazda Türkiye'de yeterli değeri görmeyen markalar bence..

ASX oldukça iyi bir araç..Ancak ben tercih etmezdim.Türk insanının tüketim alışkanlıkları ve yaşadığım şehir gözönüne alındığında Mitsubishi beni korkutuyor açıkçası..açıkçası Eskişehir'de Mitsubishi bayisi var mı yetkili servisi var mı bilmiyorum..ki nispeten arabalarla ilgili bir insanım..

Paris Dakar rallisini efsane markası Mitsubishi'yi satarken nasıl bişi bu Mitsubişi sorularına maruz kalmamak için maalesef hoş ve güzel bir araba olarak aklımın bir köşesine not ediyorum.. o kadar :)

Gozunuzu korkutan nedir hocam :)
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Soru işaretleri :)

2.eli nasıl zarar ettirir mi? Kronik sorunu varmı? Yedek parçası hemen bulunur mu? Arıza yapsa anlayan usta var mı? Ş.arasında yolculuk yaparken Karaman da arıza yapsa yada kaza yapsak orada servisi ustası var mı

Sorular sorular aklımdaki sorular:D

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Soru işaretleri :)

2.eli nasıl zarar ettirir mi? Kronik sorunu varmı? Yedek parçası hemen bulunur mu? Arıza yapsa anlayan usta var mı? Ş.arasında yolculuk yaparken Karaman da arıza yapsa yada kaza yapsak orada servisi ustası var mı

Sorular sorular aklımdaki sorular:D

Volkan bey, ben o efsane markayı aklımın ucunda tutmayıp yaşamayı tercih edenlerdenim. İkinci elde bir focus, bir c-max kadar hızlı satılmasa da hasarsız bir Asx her zaman değerinde satılır. Şuana kadar kronik bir arızasını duymadım. Oysa Ford'ta o kadar kronik arızalar olabiliyor ki... forum bunlarla alakalı konularla dolu. Yetkili servis ağı her ilde yok buna katılıyorum ama kasko varsa çekici hizmeti de bunu halledecektir. Yetkili servis olmasa da her ilde özel servisler var. Garantisi bitmiş bir aracı zaten yetkili servise götüren kişi sayısı oldukça azdır.
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Bayramda Aydina gidecem uzun yolda bi tartayim arabayi :)

İlhan bey, gelirseniz ve müsait olursanız tanışalım. ASX'i yakından incelersiniz. :) Benimde önceki araçlarım B-Max ve C-Max'ti. Ama gönlüm ASX dedi, aldım ve çok memnunum. Kalbinizin sesini dinleyin bence. :) Tabi bir deneme sürüşü yapmanız lazım belkide kullanınca C-Max'ten vazgeçmezsiniz.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ilhan yalçın

Korhan bey Aydina ailemin yanina gidicem bayramda insallah gorusuruz.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Korhan bey Aydina ailemin yanina gidicem bayramda insallah gorusuruz. :)

İnşallah, kısmet diyelim. Müsait olursanız bir-iki gün önceden buradan haberleşelim. Telefonla görüşürüz. Bayramda buralardayım.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Volkan bey, ben o efsane markayı aklımın ucunda tutmayıp yaşamayı tercih edenlerdenim. İkinci elde bir focus, bir c-max kadar hızlı satılmasa da hasarsız bir Asx her zaman değerinde satılır. Şuana kadar kronik bir arızasını duymadım. Oysa Ford'ta o kadar kronik arızalar olabiliyor ki... forum bunlarla alakalı konularla dolu. Yetkili servis ağı her ilde yok buna katılıyorum ama kasko varsa çekici hizmeti de bunu halledecektir. Yetkili servis olmasa da her ilde özel servisler var. Garantisi bitmiş bir aracı zaten yetkili servise götüren kişi sayısı oldukça azdır.

Korhan bey biraz maddiyatla ilgili bir durum da var..mesela Mazda 6'yı denemeyi çok isterdim..Ama zaten krediyle alınmış bir arabada birde 2.elde satmak durumunda kalırsak değerinden daha düşüğe satmak zorunda kalırmıyız korkusu oluyor bende..

Aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Korhan bey biraz maddiyatla ilgili bir durum da var..mesela Mazda 6'yı denemeyi çok isterdim..Ama zaten krediyle alınmış bir arabada birde 2.elde satmak durumunda kalırsak değerinden daha düşüğe satmak zorunda kalırmıyız korkusu oluyor bende..

Aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah..

Teşekkür ederim. Haklısınız malesef bazen maddi açıdan elimizdeki araçları en kısa sürede en iyi fiyata elden çıkarmak gerekiyor. Böyle bir durumda tabiki ASX,     C Max kadar hızlı satılmaz. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...