İçeriğe Yönlendir

Focus III - Kapı Fitili Çıkmış

Ömer Ekinci

Recommended Posts

Ömer Ekinci

arka kapının fitili alttan çıkmış iki ucu sarkıyor. arabanın garantisi devam ediyor. servise gitsem tamir mi olur değişim mi? bu durumu yaşayan var mı?

Yorum bağlantısı
İbrahim Armağan

Hayır değiştirmiyorlar.Yapıştırıyorlar.Bende bu sorun tüm kapılarda oldu.Fotoğrafları çekildi.Garanti için soruldu ama kabul edilmedi.herhangi bir camcıya gidin yapıştırsın o kadar.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Focus 3'lerin klasik sorunu bu galiba.Benim de bütün kapıların fitilleri sarktı. Uğraşmadım garanti falanla, kendim yapıştırdım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Dmir

3 kapı garantiden değişti ama aldıktan 6 ay sonra.. epey oldu ise garantiye sokmuyorlar.. bir tanesi tekrar açıldı 5-6 cm kadar bally ile yapıştırdı servis.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ömer Ekinci

servise gittim. elimizde parça varsa değiştiririz dedi. sonra parça yokmuş yapıştırdık dedi. mesele halloldu. illa değişim yapın demedim. arabayı da bi güzel yıkadılar teşekkür ettim gittim. cevaplarınız için de teşekkür ederim.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Bende götürdüğümde yapıştırırız dediler, dedim ben de yapıştırırdım dedim, biz özel bir yapıştırıcı kullanıyoruz dediler ve yapıştırdılar. Şimdilik sorun yok. Muhtemelen üretim esnasında çok sağlam yapışmadığı için tazyikli su nedeniyle çıkıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Fitilleri yapıştırıken üretim hatası olabiliyor bu debepten doayı çıkıyor geri yapıştırılanlar da çıkacaktır, aşağıdaki videoda görüldüğü gibi yapıştırılıyor eğet fitil gerilir ve uzatılırsa tekrar geri toplamaya çalışıyor gerilimin en çok olduğu uç noktalardan çıkmaya başlıyor.

Ayrıca bally ile yapıştırma işi mikemmelimiş.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Bizimkilerin yöntem iyiymiş aşağıdaki resim yunan oto sanayisinin araba tamirine bakış açısını gösteriyor :)

ad0582d7d035b98da54238c6fc8b2016.jpg

Kapıda avuç içi kadar boya var. Temizlik boyası. ..
Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu

2011 model aracının 2.yılında 4 kapıda çıkmaya başladı. Otokoç a götürdüm garanti işlemini kabul etmediler. Ankarada başka bir yetkili servis ikiletmeden değiştirdi. Ama 3 ay sonra yine altlardan ayrılmaya başladı.

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

2011 model aracının 2.yılında 4 kapıda çıkmaya başladı. Otokoç a götürdüm garanti işlemini kabul etmediler. Ankarada başka bir yetkili servis ikiletmeden değiştirdi. Ama 3 ay sonra yine altlardan ayrılmaya başladı.

Bu işe çare yok, benim açımdan tasarım hatası var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu

Sonra sanayi de tekrar yapıştırdım ama yine çıktı :)) uğraşmaya degmez rahat olun

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Fotoğraf var mı acaba.. ben bakıyorum bakıyorum çıkmış hiç bir fitil göremedim araçta..

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Fotoğraf var mı acaba.. ben bakıyorum bakıyorum çıkmış hiç bir fitil göremedim araçta..

Kapıların altında fitillerin bitiş noktası var kontrol et oralardan açılmaya başlıyor.

Bende 3 yıl içinde 4 kez açıldılar, sende olmuyorsa şanslı azınlıktasın. :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kapıların altında fitillerin bitiş noktası var kontrol et oralardan açılmaya başlıyor.

Bende 3 yıl içinde 4 kez açıldılar, sende olmuyorsa şanslı azınlıktasın. :)

Tamam abi şimdi baktım iyice. Kapının açılır tarafında alt tarafta birleşim noktaları işlem görmüş. Yapıştırılmışlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu

Ben en son çare olarak çift taraflı bantla emen eşlem yapıştırdım bakalım ne kadar zaman sonra çıkacak.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bende sol taraf kapılarda var bu olay sağ taraftakiler normal..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...