İçeriğe Yönlendir

Merkezi Kilit Problemi

ilhan uçar

Recommended Posts

ilhan uçar

Arkadaslar 97 model mondeo mun dörtlü lambalari kendi kendine belirli surelerde yaniyor ve kapilari aciyor.araci anahtardan kitledigim zaman lambalar belli araliklarda gene yaniyor ama kapilari acmiyor 3 gun once ustam aku kutup başlarını sokmustu ondan olma ihtimali varmi acaba.ben lambalar yanmasin diye kutup baslarini soktum bu seferde araba anahtardan kitlenmiyor.degerli yorumlarınızı bekliyorum.

saygilar

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Torpidoyu açın ve kendinize doğru çekip çıkartın, karşınıza bir modüle takılı 3 soket gelecek, hepsini söküp yarım saat sonra takın sistem sıfırlanacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
önder deli

harici alarm kullanıyorsanız programı bozulmuş olabilir. farklı bir kumandayı alarma öğretip daha sonra kutup başı sökülünce unutmuş olabilir. benim aracımda da harici alarm ve mevcut, bağlantıları rastgele idi. ben bütün bağlantıları kendim düzelttim. şimdi  aracı ilk çalıştırmada ilk frene basmam da kapıları otomatik kilitliyor.araç çalışır halde iken herhangi bir kapı açılırsa dörtlü flaşör yanıyor. kapı kapandıktan sonra ilk frene basmam da tekrar kilitliyor. cam modülü bağlantısı da hatalı idi. onuda düzelttim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Eren

Kapı switchlerinde temassızlık olma olasılığı yüksek. Başıma gelmişti. Sağ kapı swicthini kapı kapandığında tam bastırmıyordu. Araya japonla yarım milimetre kalınlıkta bir plastik parçası yapıştırdık sorun ortadan kalktı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ilhan uçar

Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkür ederim bu yorumlarızda beliirttiginiz şekilde yol haritası çizicem.

saygılar

Kapı switchlerinde temassızlık olma olasılığı yüksek. Başıma gelmişti. Sağ kapı swicthini kapı kapandığında tam bastırmıyordu. Araya japonla yarım milimetre kalınlıkta bir plastik parçası yapıştırdık sorun ortadan kalktı.

üstat ben kumandadan ve elle kitlediğim zaman araç kilitleniyor.sizin dediğiniz gibi olsa kapı hiç kilitlenmemesi gerekmezmi?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kenan Aksoylu

Herkese selamlar, benim 97 model mondeo otomatik vites araçta her zaman olmasada sıklıkla kapılar kendi kendine kilitleme yapıyor açıyor dört beş kez. 

ayrıca ben kumanda ile kapıları açınca dörtlü filan yanmıyor aldıgımdan beri, yanması mı gerekiyor kapıları açınca veya kitleyince? 

aracımda harici alarm yok.

Yorum bağlantısı
birol kahan kurt

Herkese selamlar, benim 97 model mondeo otomatik vites araçta her zaman olmasada sıklıkla kapılar kendi kendine kilitleme yapıyor açıyor dört beş kez.

ayrıca ben kumanda ile kapıları açınca dörtlü filan yanmıyor aldıgımdan beri, yanması mı gerekiyor kapıları açınca veya kitleyince?

aracımda harici alarm yok.

Selam benim aracda da alarm var ve kapılar kendi kendine kilitleme yapmıyor kilitleme yaptığım zaman flasorler yanmiyordu. Daha sonralari kapılarda açilmama sorunu başladı. Bugün pillerini degistirdim sorunlar bitti.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...