İsmail ÇETİNKAYA 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Merhaba arkadaşlar arabanın kapılarını kontaktan kitleyince (arabanın içinde) resimde işaretli kısımdaki düğmede sarı ışık yanıyor.Bu ışık belli bir süre sonra sanırım sönüyor.Ne kadar süre yanık kaldığını hiç ölçmedim.Bu normal mi yanması.Bir arkdaşım tüm kapıların vede sistemin kapandığını ifade ediyor.Sorun yok dedi.Sizlerde de böylemi Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Kapıların kilitli olduğunu gösteren ikaz ışığı o. Araç içindeyken de kapıları kitlerseniz ışık yanar. Normal. Yorum bağlantısı
İsmail ÇETİNKAYA 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 Kapıların kilitli olduğunu gösteren ikaz ışığı o. Araç içindeyken de kapıları kitlerseniz ışık yanar. Normal. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Normal. Kilit ışığı. Bir süre yanar sonra söner Yorum bağlantısı
İsmail ÇETİNKAYA 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 Normal. Kilit ışığı. Bir süre yanar sonra söner Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Erkut Menekşe 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 merhaba ben formda yeni sayılan üyelerden biriyim.öğrenmek istediğim bişey var ve bunu sizlere sormak istedim..ben aracımı 2013 yılında aldım ve aracın içerisinde ortam ışığı diye bir şey olduğunu daha bir ay öncesinde öğrendim bir ay öncesine kadar daha hiç öyle birşeyi açmamıştım.neyse şimdi kapı kollarında ayaklarda ve birde orta konsolun orada kırmızı ışıklar yanıyor akşam olduğunda renk değişimi hakkında bilgisi olan varmı ? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 merhaba ben formda yeni sayılan üyelerden biriyim.öğrenmek istediğim bişey var ve bunu sizlere sormak istedim..ben aracımı 2013 yılında aldım ve aracın içerisinde ortam ışığı diye bir şey olduğunu daha bir ay öncesinde öğrendim bir ay öncesine kadar daha hiç öyle birşeyi açmamıştım.neyse şimdi kapı kollarında ayaklarda ve birde orta konsolun orada kırmızı ışıklar yanıyor akşam olduğunda renk değişimi hakkında bilgisi olan varmı ? Renk değişimi yoktur. Tek renk yanar. Yorum bağlantısı
Mustafa Sert 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 (düzenlendi) Led multi color iç ortam aydınlatması dediğin özellik eğer aracın full ise. Gözlük koyma yerinin üzerinde üzerinde renkleri simgeleyen bir tuş var,o soldaki tuşa basınca da renk değiştiriyor. 7 Eylül 2015 tarihinde Mustafa Sert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkut Menekşe 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Led multi color iç ortam aydınlatması dediğin özellik eğer aracın full ise. Gözlük koyma yerinin üzerinde üzerinde renkleri simgeleyen bir tuş var,o soldaki tuşa basınca da renk değiştiriyor. aracım titanium+smart ama gözlük kabının orada bi tuşa falan dikkat etmedim varmı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Bahsedilen özellik titanium X paketlerde var.. 7 farklı iç ortam rengi istenilen seçilebiliyor. Gözlük koyma yerinin orada tuş mevcut. Ben iç ortama uygun olan mavi rengi tercih ediyorum.. Yorum bağlantısı
Erkut Menekşe 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Bahsedilen özellik titanium X paketlerde var.. 7 farklı iç ortam rengi istenilen seçilebiliyor. Gözlük koyma yerinin orada tuş mevcut. Ben iç ortama uygun olan mavi rengi tercih ediyorum.. yani titanium+smartta yok diyosun o tuştan Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 (düzenlendi) yani titanium+smartta yok diyosun o tuştan X paket özelliği diye biliyorum Parçalı Deri koltuklar Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu Isıtmalı Ön Koltuklar Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile) Gündüz yanan LED farlar Led çok renkli iç ortam aydınlatması 7 Eylül 2015 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkut Menekşe 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 X paket özelliği diye biliyorum Parçalı Deri koltuklar Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu Isıtmalı Ön Koltuklar Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile) Gündüz yanan LED farlar Led çok renkli iç ortam aydınlatması valla iyiymiş..bizde dolu bi araba aldık sanıyoduk kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 valla iyiymiş..bizde dolu bi araba aldık sanıyoduk kazasız belasız kullanın inşallah Teşekkür ederim..Cümlemize Allah kaza bela vermesin..Sizin araçta boş sayılmaz. Smart paketinizde varmış. Gerçi smart bende de var Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Focus 3 aracımın tavan lambalarından sadece arkadaki yanıyordu.Şimdi o da yanmıyor.Düğmelere basmama rağmen yanmıyor.Önce serviste ayarlamışlardı.Benim ufaklık oynarken yine bozmuş.Bu tavan lambaları nasıl açılır.Kitapçıkta kontağı bir defa çevirip düğmeye 3 sn basılı tutun diyor.Yapıyorum olmuyor.Bulmaca gibi sinir oldum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Durmaz 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Aracıma ayak aydınlatması yaparken büyük ihtimal kısa devre yaptırdım ama araçtaki bütün sigortalara baktım (motor,torpido altı,bagaj) yanan bir sigorta bulamadım servisle de görüştüm böyle birşeyle daha önce karşılaşmadık dediler, böyle bir durumla karşılaşan var mı??? Yorum bağlantısı
Hüseyin Durmaz 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Sorun ne ? Tavan lambaları kapı açıldığında yanmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Elle yanıyor mu ? hiç bir kapıdan mı yanmıyor.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Atık sigorta vardır.Gözden kaçırmış sınızdır Yorum bağlantısı
Hüseyin Durmaz 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Elle yanıyor mu ? hiç bir kapıdan mı yanmıyor.. Elle de yanmıyor.Hiç bir kapıdan yanmıyor,bagaj kapağını açınca bagaj aydınlanıyor ama . Atık sigorta vardır.Gözden kaçırmış sınızdır Hepsini kontrol ettim ama , sizce hangi sigorta atık olabilir bir kez daha bakayım. Yorum bağlantısı
Günal Özdoğan 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Kontak açık ve en az bir kapınız açıkken 3 saniye basmayı deneyin bi abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts