İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 Gösterge Çerçevesi

Misafir

Recommended Posts

Herkese iyi günler dilerim. Aracımın maun olan gösterge çerçevesi kırıldı. Ankara'da hurdacılarda epey bir aramama rağmen bulamadım. Ankara'da yönlendirebileceğiniz birileri var mı bu parçalarla ilgilenen veya elinde bulunan? Ayrıca bir kaç parça daha lazım. Eğer iletişime geçerseniz çok memnun olurum. İyi forumlar. 

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Ankaradan degil ama forumda ali gündoğdu abimizde vardı. Bir iletisime gecmenizi tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Herkese iyi günler dilerim. Aracımın maun olan gösterge çerçevesi kırıldı. Ankara'da hurdacılarda epey bir aramama rağmen bulamadım. Ankara'da yönlendirebileceğiniz birileri var mı bu parçalarla ilgilenen veya elinde bulunan? Ayrıca bir kaç parça daha lazım. Eğer iletişime geçerseniz çok memnun olurum. İyi forumlar. 

ikinci el almanı tavsiye etmem yaştan dolayı çok gevrek ve kırılgan bir parça bulduğun çıkmada öyle olacaktır ostim ve şaşmazda plastik tamircileri güzel bi şekilde yapıyor ön taraflardada kırık varsa yaptırdıktan sonra orta konsol ile birlikte araç rengine boyatıp takabilirsin 

Yorum bağlantısı

ikinci el almanı tavsiye etmem yaştan dolayı çok gevrek ve kırılgan bir parça bulduğun çıkmada öyle olacaktır ostim ve şaşmazda plastik tamircileri güzel bi şekilde yapıyor ön taraflardada kırık varsa yaptırdıktan sonra orta konsol ile birlikte araç rengine boyatıp takabilirsin 

Abi bizim plasik tamircimiz var. Abi getir yapalım demiş ama ne kadar güvenebiliriz? Sonuç orjinal kadar güzel olur mu tereddütlerim var. Bulamazsak mecbur yaptıracağım.

Ankaradan degil ama forumda ali gündoğdu abimizde vardı. Bir iletisime gecmenizi tavsiye ederim

İletişime geçtim. Teşekkür ederim.

Ayrıca ön küllük ve arka küllük + güneşliklerdeki ayna plastiklerinden lazım.

Yorum bağlantısı

Bir tane internet sitesinde var sıfır 300 tl fiyatı bilginiz olsun

300 tl pahalı gelir abi. Düzeltme işlemi yaptıracağım büyük bir ihtimal. Çoğu kişiyle iletişime geçtim. Talep çok ama ürünü bizde bulamıyoruz diyorlar.

Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu

benim de kırık duruyor öyle çok para istiyorlar en aşağı isteyen 300 istiyor birde ikinci el takarken kırdın mı bitti. avrupa da bulmak lazım ben bi tane buldum ama sağdan dreksiyon için :) fiyatı 15 dolardı. yaptırmak kaplatmak daha mantıklı olduğu yere kadar artık. 

Yorum bağlantısı

benim de kırık duruyor öyle çok para istiyorlar en aşağı isteyen 300 istiyor birde ikinci el takarken kırdın mı bitti. avrupa da bulmak lazım ben bi tane buldum ama sağdan dreksiyon için :) fiyatı 15 dolardı. yaptırmak kaplatmak daha mantıklı olduğu yere kadar artık. 

Aynen abi benimde düşüncem o yönde yaptırınca eski ve yeni resimlerini buradan paylaşırım. Sizin içinde bir fikir olur.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Kenan Aksoylu

herkese merhabalar, dün arkadan birinin çarpması sonucu zaten emanet duran gösterge çerçevem çatlak yerinden ayrılarak çarmanın şidedti ile darmadğın oldu, eğer elinde olan varsa maun kaplama olması önemli değil düz siyahta olur. acilen bana da lazım. 

Yorum bağlantısı
Misafir

herkese merhabalar, dün arkadan birinin çarpması sonucu zaten emanet duran gösterge çerçevem çatlak yerinden ayrılarak çarmanın şidedti ile darmadğın oldu, eğer elinde olan varsa maun kaplama olması önemli değil düz siyahta olur. acilen bana da lazım.

Abi piyasada yok olanda 300-400 TL arasında para istiyor. Ben plastikçiyle anlaştım. Tamir yaptıracağım.
Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu

Abi piyasada yok olanda 300-400 TL arasında para istiyor. Ben plastikçiyle anlaştım. Tamir yaptıracağım.

300-400 e razıyım benimki tamir olacak gibi değil, cam gibi parça parça oldu yere düşünce. 

Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu

bulan, bildiği yerde olan varsa ben verecem 300-400, standartta olur siyah. şuan araba berbat görünüyor, yol bilgisayar ekranı filan boşta sallanıyor

Yorum bağlantısı
Misafir

bulan, bildiği yerde olan varsa ben verecem 300-400, standartta olur siyah. şuan araba berbat görünüyor, yol bilgisayar ekranı filan boşta sallanıyor

Abi forumda ali gündoğdu abimizde var. Mesaj onunla iletişime geçin. İstanbul dışındaysanız kargoda kırılabilir.
Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu

Abi forumda ali gündoğdu abimizde var. Mesaj onunla iletişime geçin. İstanbul dışındaysanız kargoda kırılabil

Ali beye mesaj attım, döner umarım, sagolun ilginiz için. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Semih  Çelik

bende de ford mondeo 1997 ghia var ön maun çereve kırık elinde olan varsa satın alabilirim 

Yorum bağlantısı
Misafir

bende de ford mondeo 1997 ghia var ön maun çereve kırık elinde olan varsa satın alabilirim

Semih bey o parça kolay kolay bulunmuyor. Ali beyle bir iletişime geçin.
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selim Kılınç

Gösterge çerçevesi zayıf olan araba modelinin yan kısmından ikiye ayrldı.

İş başa düştü 1 adet japon 502, boş içilmiş sigara külü ve çocukların ellerinden düşürmediği uçurtma çubuğu kırılan kısmın iki arasına göre kestim otutturdum tabak gibi oldu.

Ve sonra yapıışşştırr.

Ve montaj harikayım dedim kendi kendime.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu

1997 Ghia aracımdaki maun çerçevenin dağılması sonucu ebay almanyadan glx ler için olan daha sağlam siyah olanını aldım, kapalı olan bilgi ekranı kısmını maun olanınki ile değiştirdim dün montajını yaptım ve sorun bitti, parça 12 euro kargo ücreti 26 euro toplam 38 euroya bitti iş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

1997 Ghia aracımdaki maun çerçevenin dağılması sonucu ebay almanyadan glx ler için olan daha sağlam siyah olanını aldım, kapalı olan bilgi ekranı kısmını maun olanınki ile değiştirdim dün montajını yaptım ve sorun bitti, parça 12 euro kargo ücreti 26 euro toplam 38 euroya bitti iş. 

Kenan bey resim alabilir miyiz? Baya iyi tutara hallolmuş.

Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu

kenan bey ebay dan aldığınız yerin linkini paylaşabilrirmisiniz tşklr

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...