Misafir 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Herkese iyi günler dilerim. Aracımın maun olan gösterge çerçevesi kırıldı. Ankara'da hurdacılarda epey bir aramama rağmen bulamadım. Ankara'da yönlendirebileceğiniz birileri var mı bu parçalarla ilgilenen veya elinde bulunan? Ayrıca bir kaç parça daha lazım. Eğer iletişime geçerseniz çok memnun olurum. İyi forumlar. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Ankaradan degil ama forumda ali gündoğdu abimizde vardı. Bir iletisime gecmenizi tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Devrim Kara 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Herkese iyi günler dilerim. Aracımın maun olan gösterge çerçevesi kırıldı. Ankara'da hurdacılarda epey bir aramama rağmen bulamadım. Ankara'da yönlendirebileceğiniz birileri var mı bu parçalarla ilgilenen veya elinde bulunan? Ayrıca bir kaç parça daha lazım. Eğer iletişime geçerseniz çok memnun olurum. İyi forumlar. ikinci el almanı tavsiye etmem yaştan dolayı çok gevrek ve kırılgan bir parça bulduğun çıkmada öyle olacaktır ostim ve şaşmazda plastik tamircileri güzel bi şekilde yapıyor ön taraflardada kırık varsa yaptırdıktan sonra orta konsol ile birlikte araç rengine boyatıp takabilirsin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 ikinci el almanı tavsiye etmem yaştan dolayı çok gevrek ve kırılgan bir parça bulduğun çıkmada öyle olacaktır ostim ve şaşmazda plastik tamircileri güzel bi şekilde yapıyor ön taraflardada kırık varsa yaptırdıktan sonra orta konsol ile birlikte araç rengine boyatıp takabilirsin Abi bizim plasik tamircimiz var. Abi getir yapalım demiş ama ne kadar güvenebiliriz? Sonuç orjinal kadar güzel olur mu tereddütlerim var. Bulamazsak mecbur yaptıracağım. Ankaradan degil ama forumda ali gündoğdu abimizde vardı. Bir iletisime gecmenizi tavsiye ederim İletişime geçtim. Teşekkür ederim. Ayrıca ön küllük ve arka küllük + güneşliklerdeki ayna plastiklerinden lazım. Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Bir tane internet sitesinde var sıfır 300 tl fiyatı bilginiz olsun Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Bir tane internet sitesinde var sıfır 300 tl fiyatı bilginiz olsun 300 tl pahalı gelir abi. Düzeltme işlemi yaptıracağım büyük bir ihtimal. Çoğu kişiyle iletişime geçtim. Talep çok ama ürünü bizde bulamıyoruz diyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Bir tane internet sitesinde var sıfır 300 tl fiyatı bilginiz olsun maun mu? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 maun mu? Evet Çağlar abi. Ghia modeli için. Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 benim de kırık duruyor öyle çok para istiyorlar en aşağı isteyen 300 istiyor birde ikinci el takarken kırdın mı bitti. avrupa da bulmak lazım ben bi tane buldum ama sağdan dreksiyon için fiyatı 15 dolardı. yaptırmak kaplatmak daha mantıklı olduğu yere kadar artık. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 benim de kırık duruyor öyle çok para istiyorlar en aşağı isteyen 300 istiyor birde ikinci el takarken kırdın mı bitti. avrupa da bulmak lazım ben bi tane buldum ama sağdan dreksiyon için fiyatı 15 dolardı. yaptırmak kaplatmak daha mantıklı olduğu yere kadar artık. Aynen abi benimde düşüncem o yönde yaptırınca eski ve yeni resimlerini buradan paylaşırım. Sizin içinde bir fikir olur. Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 herkese merhabalar, dün arkadan birinin çarpması sonucu zaten emanet duran gösterge çerçevem çatlak yerinden ayrılarak çarmanın şidedti ile darmadğın oldu, eğer elinde olan varsa maun kaplama olması önemli değil düz siyahta olur. acilen bana da lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 herkese merhabalar, dün arkadan birinin çarpması sonucu zaten emanet duran gösterge çerçevem çatlak yerinden ayrılarak çarmanın şidedti ile darmadğın oldu, eğer elinde olan varsa maun kaplama olması önemli değil düz siyahta olur. acilen bana da lazım.Abi piyasada yok olanda 300-400 TL arasında para istiyor. Ben plastikçiyle anlaştım. Tamir yaptıracağım. Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Abi piyasada yok olanda 300-400 TL arasında para istiyor. Ben plastikçiyle anlaştım. Tamir yaptıracağım. 300-400 e razıyım benimki tamir olacak gibi değil, cam gibi parça parça oldu yere düşünce. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Standart çerçeveye kaplama yapılaz mı? http://www.asilotodoseme.com/ahsap_maun_kaplama Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Standart çerçeveye kaplama yapılaz mı? http://www.asilotodoseme.com/ahsap_maun_kaplama Sani Bey standart çerçevede kolay kolay bulunmuyor. Bulunsa bile maun kaplama yaptırınca hemen hemen 300 TL ye yaklaşıyor. Ama alternatif olabilir mi tabiki olabilir. Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 bulan, bildiği yerde olan varsa ben verecem 300-400, standartta olur siyah. şuan araba berbat görünüyor, yol bilgisayar ekranı filan boşta sallanıyor Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 bulan, bildiği yerde olan varsa ben verecem 300-400, standartta olur siyah. şuan araba berbat görünüyor, yol bilgisayar ekranı filan boşta sallanıyorAbi forumda ali gündoğdu abimizde var. Mesaj onunla iletişime geçin. İstanbul dışındaysanız kargoda kırılabilir. Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Abi forumda ali gündoğdu abimizde var. Mesaj onunla iletişime geçin. İstanbul dışındaysanız kargoda kırılabil Ali beye mesaj attım, döner umarım, sagolun ilginiz için. Yorum bağlantısı
Semih Çelik 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 bende de ford mondeo 1997 ghia var ön maun çereve kırık elinde olan varsa satın alabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 bende de ford mondeo 1997 ghia var ön maun çereve kırık elinde olan varsa satın alabilirimSemih bey o parça kolay kolay bulunmuyor. Ali beyle bir iletişime geçin. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Gösterge çerçevesi zayıf olan araba modelinin yan kısmından ikiye ayrldı. İş başa düştü 1 adet japon 502, boş içilmiş sigara külü ve çocukların ellerinden düşürmediği uçurtma çubuğu kırılan kısmın iki arasına göre kestim otutturdum tabak gibi oldu. Ve sonra yapıışşştırr. Ve montaj harikayım dedim kendi kendime. 2 Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 1997 Ghia aracımdaki maun çerçevenin dağılması sonucu ebay almanyadan glx ler için olan daha sağlam siyah olanını aldım, kapalı olan bilgi ekranı kısmını maun olanınki ile değiştirdim dün montajını yaptım ve sorun bitti, parça 12 euro kargo ücreti 26 euro toplam 38 euroya bitti iş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 1997 Ghia aracımdaki maun çerçevenin dağılması sonucu ebay almanyadan glx ler için olan daha sağlam siyah olanını aldım, kapalı olan bilgi ekranı kısmını maun olanınki ile değiştirdim dün montajını yaptım ve sorun bitti, parça 12 euro kargo ücreti 26 euro toplam 38 euroya bitti iş. Kenan bey resim alabilir miyiz? Baya iyi tutara hallolmuş. Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 kenan bey ebay dan aldığınız yerin linkini paylaşabilrirmisiniz tşklr Yorum bağlantısı
Kenan Aksoylu 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 tabiki direk arama yaptırdığım kısmı atayım linkini, 12.99 Euroya kalmamış hiç ama yine 400-500 tl gibi rakamlara göre makul fiyatları. http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=Verkleidung&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtachoblende+ford+mon.TRS0&_nkw=tachoblende+ford+mon&_sacat=0 Yorum bağlantısı
Recommended Posts